Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Blizzcon2009 maclarını izleyebilecegim duzgun bi link var mı soyle adam gibi sırası ile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Arena Season 7 has now officially begun, and players can immediately begin competing for the new Relentless Gladiator PvP item sets. We have reset all Arena team ratings, Arena points, and personal ratings though players retain their honor points and matchmaking rating going into the season. Also, to coincide with the launch of Arena Season 7, players who were on the top teams from each battlegroup at the end of season 6 should be receiving their end-of-season rewards today. These include Arena-specific titles until the end of the new season, and for players that have earned the rank of gladiator, a Furious Gladiator’s Frostwyrm. Here is a list of some PvP items that will be available in Arena Season 7 and their expected rating requirements: No Rating Required: Deadly Bracer Deadly Belt Deadly Boots Deadly Neck Deadly Ring Deadly Cape Deadly Trinket Furious Bracer Furious Belt Furious Boots Furious Neck Furious Ring Furious Cape Furious Trinket Rating Required: 700+: Furious Relics 800+: Furious Gloves 900+: Furious Legs 1000+: Furious Chest 1100+: Furious Helm 1200+: Relentless Bracer (honor) 1250+: Relentless Belt (honor) 1300+: Relentless Boots (honor) 1350+: Furious Shoulders 1400+: Relentless Gloves 1450+: Relentless Neck (honor) 1500+: Relentless Ring (honor) 1550+: Relentless Legs 1600+: Relentless Chest 1650+: Relentless Trinket (honor) 1700+: Relentless Wands/Relics/etc 1750+: Relentless Cape (honor) 1800+: Relentless Weapon - lvl245 1900+: Relentless Helm 2000+: Relentless Shoulders 2200+: Relentless Weapon - lvl258 2300+: Relentless Tabard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Prot Palalar hala yardıracak. GG Ghostcrawler http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=19110155361&pageNo=4&sid=1#72 We are going to fix the specific scenario where a PvP paladin with a Prot build but spell power gear can heal for more than a Holy build in the same gear. We want to do this without messing up the Prot paladin trying to tank in PvE. We will probably not make this change before the end of the current Arena season, but you can be thinking about your teams for season 7 with this change in mind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 S7 başlıyor bugün. GL HF. Sadece 5on5 oynıycam keyjıl bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 En hızlı nasıl arena puanı stackleriz? 5v5'le 10 maç mı yoksa 3v3'te rating yükseltmeye çalışmak mı daha kolay olur? 5v5'te iş yapacak takım kurmamız imkansız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 go go 3v3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 arenaya bu sezon ciddi sekilde daliyi diyorum bende. muti spec oynıcam. ulduar,totc,naxx karisik gearım var. fena sayilmaz yani. pvp gearım da 1-2 parca furi,gerisi deadly ve hatefull. soruma gelirsek. ben pve gear ile mi oynasam diyorum. denemeye deger mi sizce? yoksa direk fail mi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Gogo 5on5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben de rogue umu kasıyorum da acaba fleshshaper ile falan 1800 rating yapılır mı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Yapılır da o daggerla sürünmeye gerek yok, naxx diye bi sebil var ulduar yapamıyorsan bile :P Tek runda toplarsın daggerları. Benim shamanda heralde 4-5 tane dagger vardı hostan, naxxtan, ulduardan ordan burdan, offhand düşürcem derken yaramaz ne kadar dagger varsa almıştım. İyi 2 tane 1.80 dagger alsan rogue-mage deadly+ itemleriniz olduğunu saysak 1 gün sürer 1800 görmek. Sonra bekleyin ki puan gelsin arenadan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 3v3 yapıcaz da ya ben pek şanslı değilim düşmez bana dagger=P bi de druide honor kasmak lazım uğraşamıycam galiba rogue ile bi süre=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Relentlesslere honor farmlıyorum ben de, hala titan-forgedlar vardı. 60k oldum neyse. WG ıvır zıvırlarını da versem cap şu an 10'ar da medal var. 2 Parça alırım 1300 görsek. 2 şey sorcam; 1- Druide engineering kastım rocket vs. için, ama clickliyorum hotkeylerde yer olmadığından (shift+wasd vs. dolu hep) onun yerine wratha macro yapsam diyorum, wrath atarken cd'de değilse önce rocket atsa, var mı böyle bir şansım? Use itemlerle nasıl macro yapılıyor çözemedim. 2- Rampage BG'deyiz, hangi saatlerde girsek farmlarız acaba milleti :P , bıktım 1600 1700 mmr'lı adamlarla karşılaşmaya 1400mmr'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bence o macroyu moonfire ile yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ama nasıl :P Moonfire benim de aklıma geldi de çok kullanıyorum onu da arada kaynar gibi rocket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Titanforged üstüne relentless takmak güzelmiş, direk 100sp 30 resi 50 stam fark ediyor parça başı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 biz 3.müzü bekliyoruz tatilden dönmedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Resto Druid Unholy Death Knight Rogue ??? ??? Warrior ve Priest en uygunu olur heralde son 2 spota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 1 ele shaman 1 holy pala olabilir 1 retri 1 pri olabilir 1 warlock 1 resto shaman olabilir çok hoş kombinasyonlar olur. o şekilde 3v3 de iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ghostcrawler said: Scourge Strike falling behind Obliterate seems to be largely a function of armor pen (a problematic stat these days in many respects). Ghostcrawler said: Obliterate beating out Scourge Strike is likely not because of armor pen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 haha harika herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 offf bayiliyorum bu adama cevheri ilk ben kesvettim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Longshanks said: biz 3.müzü bekliyoruz tatilden dönmedi =( yettim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 AMAN ALLAHIM abi açtırdım dün ben acc yi I'm ready to go yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ben hazır dedin gittin bugün :p yarın 2.2k yapalım o zmn, bugünün telafisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 iyi de abi sercanın acc kapalı yarın bile açtırmayacakmış ben gelsem nolacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar