Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

-all said:

2v2'de de tam tersi bence =), arp stackleyen bir warrior karsisinda rogue'un sansi 0% gibi.
armor penetration ne alaka ya 5k falandır armor zaten rogueda çok işe yaramazki. vurabildiğin sürece en çok içine alan classlardan rogue. dispelli rogue setuplarında warriora girdiklerinde ben kurtaramıyorum. shield wall falan hak getire. offensive priest allah duşman başına vermesin
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Resto Dru
DK
???

En iyi Warlock olur gibi 3.'ye ama healing reduce işkencesini çekeriz gibi. Onun yerine bir rogue olsa hem cc olur hem heal reduce?
retri iyi giderdi ama şu an retrilerin durum ne tam bilmiyorum. dispel şart. illa dk olacak diyosan dk warrior ya da dk rogue da olur. biz dk war dudu oynuyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

DK warr druid olabilir, ama evet dispelsiz ölüm.

Bu arada setle biraz oynadım furious glove upgrade edip 2 parça moonkin 3 parça resto olarak değiştirdim seti, 2k sp 820 resi 22.5k hp oldu. İşin komik yanı 1.3k tickleyen reju 1.8k ticklemeye başladı bu değişiklikle beraber, 100 civarı sp bu kadar farkettirmemeli gibi geliyor anlamadım. Build de aynı build.

Demek 2.3k falan olsa 2kyı geçecek reju tickleri rahatça.
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

-all said:

2v2'de de tam tersi bence =), arp stackleyen bir warrior karsisinda rogue'un sansi 0% gibi.
armor penetration ne alaka ya 5k falandır armor zaten rogueda çok işe yaramazki. vurabildiğin sürece en çok içine alan classlardan rogue. dispelli rogue setuplarında warriora girdiklerinde ben kurtaramıyorum. shield wall falan hak getire. offensive priest allah duşman başına vermesin

ben warrior+priest oynamıştım uzun süre, adam gibi resto druidlerin hepsi dklara kaçmıştı eheh, ve eşit gearlı olan rogue setupları genelde yeniyorduk, destro warlock+rogue hariç eheh, işte kendinde demişin zaten 5-6k armorları oluyor, kendini heallamayan clothie gibi birşey oluyorlar genelde, priestler felan kağıt gibiydi zaten resto druid+warrları ynemiyorduk zira ben tol'den çıkmayan druidi kesmeye çalışırken yine sağlam gearli bi mace spec warr benim prieste tecavüz ediyordu =P. ama yine de seninki kadar tecrübem yoktur açıkçası, 2000 üstü ratinge hiç gelemedim ama 2000'e kadar portre bu, en azından benim battlegroupta karşıma gelenler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sk ne kötü oldu ya. 3-1 şu anda.

Şu son el yaptıklarını bütün ellerde yapmalılardı. Tunnel vision gittikleri zaman hiç şansları yok, surprise buttsex setupını tunnel vision oynayamazsın pdh'ye karşı.

Başka setuplara yapılabilir, proca değil ama yaparsın, çok iyi rmp proların elinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Lol ne diyosun abi o setupın bütün olayı o BM zaten. MAge'e nefes aldırmıyorlar ve rmp'nin nuke'u için mecburi olan o 3-4 saniyeyi vermiyorlar.

Harrassları şu:
DK'in mage'in üstündeki baskısı.
Hunter'ın baskısı.
Pet'in BW baskısı.

Bu üçü birleşince Mage CC yapamıyor, survive için cooldownları patlatıyor ve cd'siz mage ölü mage.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...