deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 5v5 denedik bugün, tam curcuna. Zaten PvP yapmayan arkadaşlarla girmiştik sırf zevk için komik oldu baya adamlar ilk maçta aoeyle kesti nerdeyse :D 31k manası olan shaman gördüm bir de 10k conflagrate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 eheh iyimiş yaw :D 1tank 3 dps 1 healer dancın yapar gibi giricen :D asdasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 of 1750 üstünde warrior sayısı bariz artıyo böyle bi anda. biraz warrior+dk burst setupları konusunda ağlamak istiyorum ya. rmp olarak napabiliriz bi taktik geliştiremedik daha.. 3v3 tabi warrior + dk + random healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 healer dediğin priest değilse mümkünse warrioru frost novadan cıkarma, healera mümkünse sadece dk dalsın, warrior'u karıştırmayın heal reduction zart zurt üstüne dk burstu eklenirse gider. bir de mümkünse ilk olarak her zaman warrioru nukeleyin, öyle kalkan çekip defensive stance'de shield wall falan filan uzun sürüyor, macroyla bile, kendimden biliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 -Neiloth- said: of 1750 üstünde warrior sayısı bariz artıyo böyle bi anda. biraz warrior+dk burst setupları konusunda ağlamak istiyorum ya. rmp olarak napabiliriz bi taktik geliştiremedik daha.. 3v3 tabi warrior + dk + random healer.mage 1 adamı sürekli nova ve poly de tutup karşı healera da cs atsın gerisi doğaçlama yapsa bile yenersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 İşini bilen cleave split yapıyor. DK'yı mage'in üzerine warrior'uda rogue'un üzerinde tutuyorlar, sonra tek switchle indiriyorlar birini. Biz warrioru erken trinketa zorlayıp blind atıp healere dönüyoruz. Zamanlamayı ayarlayınca yatıyor genelde healer, md falan resistlemezse. En çok druidlerde işe yarıyor bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 istediğin kadar split yap. combata nerde başlayacağına karar veren adamlar. rogue CS atmasıyla başlıyo herşey ötekiler de onların kıçında dursa DK hepsine uzak mı duracak. Retrisiz cleavelerin iyi RMP karşısında şansı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Dispellersız cleave kötü. Bakınız War DK Druid. Warrior bütün maç boyunca CC'de oturur, DK train edilir. Switchle druid kesilir, lol spam yapılır. Gel gör ki en az 1 dispellarlı cleaveler iyi oynadıklarında çok karın ağrıtıyorlar RMP'ye. DK War Paladin çabucak combata girerler sapı önlemek için. Çoğu beyinsiz cleave'in yaptığı hata, her iki melee'nin de bütün maç baştan sona aynı target üzerinde durması. Ne zaman farklı targetlara çalışıp DK'yi magein üzerine gönderdilerse mage'in damage'i yarı yarıya düştü. Neyse yeni başladık sayılır, toplam 130 oyun oynamışız beraber. S4'ten beri de RMP'yi geç 3v3 bile oynamamıştım. 2v2'in S7'de işlevsiz olacağını düşünürsek 3on3'e yoğunlaşmamız gerekicek sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 silah almanın bu kadar kolay olacağını bilsem roguelarımdan tekini 80lerdim. 3v3 de süper rogue =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aa Rogue char açanlara direk t2 furious veriyorlar bilmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Xunn buralarda mısın, sesimi duy. Dün gece kafayı yedik ya. 2400'de bir anda Warrior DK Holy Paladin yağmaya başladı. Adamların tek yaptığı DK priest'i DG'liyor, Warrior Charge MS+Bladestorm atıyor, ardından silence veriyorlar. Tabi bu anda DK IBF+LB açıyor. Oyunun ilk 10 saniyesinde hiçbirşey yapamıyoruz ya var mı böyle saçmalık. Paladini patlatmayı denedik, mass dispel resistliyor sürekli o oda olmadı. İlk burstu atlatınca, warriorun üzerinde kalmak bayağı etkili gibi. Ne yapmamız lazım ? 2 oyun aldık 6 oyun verdik, kazansaydık onları 2500'dük şimdi :( Bir de BM Hunter, DK, Paladin gibi bir fenomen var. Adamların tek yaptığı yine mal gibi cdları patlatıp 15saniye 0 peelingle priesti kesmek. Ne yapsak bulamadık ama DK üzerinde kalmak en iyisi gibi duruyor BW bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Longshanks said: silah almanın bu kadar kolay olacağını bilsem roguelarımdan tekini 80lerdim. 3v3 de süper rogue =< hala çok geç degil. gogo lock druid rogue, drain team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Wispy said: Aa Rogue char açanlara direk t2 furious veriyorlar bilmiyor musun?niye böyle aptalca bi cevap verdin anlamış değilim. 1850de silah almak herhangi class için basit, t2 de gözüm yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Wispy said: Xunn buralarda mısın, sesimi duy. Dün gece kafayı yedik ya. 2400'de bir anda Warrior DK Holy Paladin yağmaya başladı. Adamların tek yaptığı DK priest'i DG'liyor, Warrior Charge MS+Bladestorm atıyor, ardından silence veriyorlar. Tabi bu anda DK IBF+LB açıyor. Oyunun ilk 10 saniyesinde hiçbirşey yapamıyoruz ya var mı böyle saçmalık. Paladini patlatmayı denedik, mass dispel resistliyor sürekli o oda olmadı. İlk burstu atlatınca, warriorun üzerinde kalmak bayağı etkili gibi. Ne yapmamız lazım ? 2 oyun aldık 6 oyun verdik, kazansaydık onları 2500'dük şimdi :( Bir de BM Hunter, DK, Paladin gibi bir fenomen var. Adamların tek yaptığı yine mal gibi cdları patlatıp 15saniye 0 peelingle priesti kesmek. Ne yapsak bulamadık ama DK üzerinde kalmak en iyisi gibi duruyor BW bitene kadar. Yettim. Abi şimdi ilk setupa karşı warrior'a focus + paladin'e sheep spamz, dr'a girdiği anda swift switch yap warrior'ı polyle dk trainleyin. Büyük ihtimalle focus'u warrior'a vereceği için sağlam peel da olur. Seks kokar. 2. setupa da aynı mantık abi, snare + peel için switch CClerde götürür bu işi. Ama zor zanaat, özellikle 2. setup zaten anti rmp, çok sinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Şu anda 1850 zaten S3-4'te 1300 rating seviyesi olduğu için, T1 silahı kastettiğini billemedim meyt. WDKPal için - Ya abi zaten sıkıntı, adamların direk Lichborne DG'le traine girmesi, bizim esas sıkıntımız da ilk 15 saniye. Oyunun bir 10 saniyelik periodunda 2 dps'i de ccleyemiyorsun. Tek yapabildiğim DK'ı dismantle'layıp en azından strike gelmesini önlemek o 10 saniyelik periodda. Yine de büyük karın ağrısı, shieldwall'ı önleyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paladini kontrolleyin, Dk'yı shackle undeadle tutun (lichborn 1 sn duration kalmış olsa bile full dura shackle undead yiyorsun) Warrioru tünelleyin. Nova-pet nova, deep freeze. Tamam hepsi dispelleniyor ama sonuçta rmpnin kontrolü her setuptan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Lichborn'un shackle olayını kaldırmadılar mı ? Ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hayır kaldırılmadı, eskiden lichborne cancellanabiliyordu. Artık cancellanmıyor bir güzel yiyorsun shackleları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Wispy said: Şu anda 1850 zaten S3-4'te 1300 rating seviyesi olduğu için, T1 silahı kastettiğini billemedim meyt. ben kim t2 kim. pro değilim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Selam. Warrior tünellemenin sebebi zaten ineceğinden değil kenk. Maksat adam döne döne kesmesin, defansif takılarak dmg'ı gimplensin. DK fena ya. Dismantle falan yapabileceğiniz en hardcore şey. Gerisine trinket dispel falan yer çıkar zaten, nasip kısmet ahah. O değil de.. 3 haftadır nete girmiyorum lan. Postlarımı okurken yarınız ıslanıyor biliyorum adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Asteroth said: Wispy said: Xunn buralarda mısın, sesimi duy. Dün gece kafayı yedik ya. 2400'de bir anda Warrior DK Holy Paladin yağmaya başladı. Adamların tek yaptığı DK priest'i DG'liyor, Warrior Charge MS+Bladestorm atıyor, ardından silence veriyorlar. Tabi bu anda DK IBF+LB açıyor. Oyunun ilk 10 saniyesinde hiçbirşey yapamıyoruz ya var mı böyle saçmalık. Paladini patlatmayı denedik, mass dispel resistliyor sürekli o oda olmadı. İlk burstu atlatınca, warriorun üzerinde kalmak bayağı etkili gibi. Ne yapmamız lazım ? 2 oyun aldık 6 oyun verdik, kazansaydık onları 2500'dük şimdi :( Bir de BM Hunter, DK, Paladin gibi bir fenomen var. Adamların tek yaptığı yine mal gibi cdları patlatıp 15saniye 0 peelingle priesti kesmek. Ne yapsak bulamadık ama DK üzerinde kalmak en iyisi gibi duruyor BW bitene kadar. Yettim. Abi şimdi ilk setupa karşı warrior'a focus + paladin'e sheep spamz, dr'a girdiği anda swift switch yap warrior'ı polyle dk trainleyin. Büyük ihtimalle focus'u warrior'a vereceği için sağlam peel da olur. Seks kokar. 2. setupa da aynı mantık abi, snare + peel için switch CClerde götürür bu işi. Ama zor zanaat, özellikle 2. setup zaten anti rmp, çok sinir. Hay ağzımı öpeyim, ne güzel yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 warrior tavsiyesi alabilir miyim (2xhateful,2xdeadly,1xfuri, yan itemlar deadly pve furi karışık, 600 res, 22% armor ignore 6%hit var,elde de ulduar10 daki 212 dps mace var) warrior priest oynuyoruz. shield wall ,reflect, focus charge,disarm her türlü makrom var, her türlü kasıyorum kullanıyorum da, sunderi hep 5 tutuyorum amma velakin 1600 ü geçemedik daha s4 de ben 1750 falan görmüştüm gayet pve insanı olmama rağmen şimdi 2 ay oldu wow'a döneli sadece pvp yapıyorum günde 2-3 saat giriyorum. bi balta olmadı bizden. tam gaza gelmiş yeniyorken bi priest-rogue, priest-hunter, druid-dk,mage-rogue geliyor direk mötör. rating direk sçış. 1550-1650 arası gidip geliyoruz . şu 1850 s4 ün 1300 üne eşitse biz nası beceremedik ya =/ wotlk warrior'u için tavsiye istiyorum az şöyle yapılır böyle yapılır şekilde.tenks e lat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sunder biraz gereksiz bence arenada istisnalar hariç. 5x global cooldown ve 75 rage ile daha iyi şeyler yapılabilir çoğu durumda. sunderleri up tutmak ayrıca switch yapma özgürlüğünü kısıtlayacaktır. bir de saydığın macrolar vs dışında bir sürü faktör olabilir oyununa veya ratingine etki eden. hotkeylerinden memnun musun mesela? her özelliğe kolayca ve hızlı ulaşabiliyormusun hotkeylerle? mesela benim warrior partnerim bir charge stunı süresinde (1.5 sec) charge>defensive stance>disarm yapamaz tuşların konumu onun hızlı hareket etmesini engellediği için. o ne kadar "imkansız" dese de ben kendi warriorumda gördüm ki charge stunında disarm yapmak gayet mümkün düzgün hotkey seçimi ve yeterli hız ile. küçük bir örnek ama rogue'lu double dps setuplarına karşı baya etkili olabiliyo stundayken evasionu etkisiz kılıp disarm edebilmek. onun dışında, warrior videoları izleyebilirsin, hem zevkli hem de öğretici. tabi ki sen ne kadar iyi oluran ol, takım arkadaşın olaydan habersizse senin yapabileceğin pek bi şey yok. belki bu herşeyden önemli. ve son olarak, denemeye devam et ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Kenu said: denemeye devam et ^^ @BaaL Herşey yalan bu gerçek. Burdan fikir alabilisin ama sürekli antremandan daha iyi bir yöntem bulman çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar