deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 LOL WOULD U EVER SEE DOUBLE PRIEST IN 2v2 @ 2700!? SO PLEASE STFU ABOUT PRIEST BEING OP! Arenajunkies'de rogue/rogue 2700 ratingli setup'ın altında gördüğüm şu mesaj beni benden aldı xD Edit: 2x Priest btw; http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/Priest/Priest/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Wispy said: 1-Tree Form/Caster Form cast sequence macrosu 2-Lifebloom 3-Reju 4-Regrowth 5-Nourish 6-Swiftmend 7-Innervate 8-Barkskin 9-Cyclone 10-NS HT Bearform feral charge olmadığı için yine çok etkili değil diye biliyorum. Healing Touch'ı sadece NS'le atıyor druidler sanırım, ayrı bir ability olarak yazmak ne kadar doğru. Neyse çok uzatmıycam, sadece bu 10 tuşu bindlı olan bir druid normal bir arena tecrübesi ve yine normal bir dk/war/paly'le çok rahat 2400+ ratinglere oynar.sanırım bende normal arena tecrübesi yok.. kalan kısım tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Kenu çok proysan feral druid ile 2k ya çık elinden öpeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 deadwoll said: Shaman deadwoll said: oynaması en zor healer açık ara http://img189.imageshack.us/img189/9629/laughingelfmanb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Longshanks said: Wispy said: 1-Tree Form/Caster Form cast sequence macrosu 2-Lifebloom 3-Reju 4-Regrowth 5-Nourish 6-Swiftmend 7-Innervate 8-Barkskin 9-Cyclone 10-NS HT Bearform feral charge olmadığı için yine çok etkili değil diye biliyorum. Healing Touch'ı sadece NS'le atıyor druidler sanırım, ayrı bir ability olarak yazmak ne kadar doğru. Neyse çok uzatmıycam, sadece bu 10 tuşu bindlı olan bir druid normal bir arena tecrübesi ve yine normal bir dk/war/paly'le çok rahat 2400+ ratinglere oynar.sanırım bende normal arena tecrübesi yok.. kalan kısım tutuyo Entangling Roots Nature's Grasp Cure Poison Abolish Poison Decurse Hibernate Bear Form Enrage Bash Travel Form Wild Growth(3v3'te cok is yapiyor.) Racial - War Stomp Yani oyle hicbisey yapmadan 2.2k yapan adamin da yanindaki adam iyi oynuyodur arkadas. 1v1 degil ki sonucta oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Cure Poison Abolish Poison mana costları aynı ve ikisi de anında dispelliyo cure 1 kere etkili abolish 3snde 1 tikliyo bence cure a gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 decurse elle mi yapıyorsunuz abi siz ? oha kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dralnunun bi lafı vardı naxxda poi yemiyen ooze lara ettigi yıl 2009 de bi rogue backstab atıyo onun gibi bişey olmus salih pzt-salı full oynıyalım pazar da olabilir aksamuzeri raid olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 krize giricem okudukça canım çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 git klavye al sen de 3v3 yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dEaThMooN said: Longshanks said: Wispy said: 1-Tree Form/Caster Form cast sequence macrosu 2-Lifebloom 3-Reju 4-Regrowth 5-Nourish 6-Swiftmend 7-Innervate 8-Barkskin 9-Cyclone 10-NS HT Bearform feral charge olmadığı için yine çok etkili değil diye biliyorum. Healing Touch'ı sadece NS'le atıyor druidler sanırım, ayrı bir ability olarak yazmak ne kadar doğru. Neyse çok uzatmıycam, sadece bu 10 tuşu bindlı olan bir druid normal bir arena tecrübesi ve yine normal bir dk/war/paly'le çok rahat 2400+ ratinglere oynar.sanırım bende normal arena tecrübesi yok.. kalan kısım tutuyo Entangling Roots Nature's Grasp Cure Poison Abolish Poison Decurse Hibernate Bear Form Enrage Bash Travel Form Wild Growth(3v3'te cok is yapiyor.) Racial - War Stomp Yani oyle hicbisey yapmadan 2.2k yapan adamin da yanindaki adam iyi oynuyodur arkadas. 1v1 degil ki sonucta oyunlar.ben orda sarcasm yaptım. tree ye takılıp oynamayı da sevmiyorum. öyle de rating yapılmıyo. yapmak da basit değil. faceroll ile hiçbir druidin 2400 ü geçeceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 6 gün kaldı ya gerek yok :P zaten rogue magede daha iyi olıyım diye rog levellıyorum bi de.bi kaç bişi öğrendim şimdiden.nese offtopic oldu çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi ayrıca çok basitmiş gibi söylüyosunuz,hepiniz eliniz şeyinizde çıktınız galiba 2000e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi battlegroup a çok bakıyo o olay GELİN MİSERYDE YAPIN sfdg gerçi miseryde çok retard var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ha bunlar vindication boy felan mı eheh of hadi gidelim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 @Kaede, abi aç resto shaman arena yap lütfen. Şimdi shaman whine'ına başlayıp, priestle karşılaştırsam sel basar buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mulgear6 said: abi battlegroup a çok bakıyo o olay GELİN MİSERYDE YAPIN sfdg gerçi miseryde çok retard var Miseryde priest'le 2v2 yaparken en son 15-20dk arena sırası beklemekten sıkılıp pvpyi bırakmıştım. Hala öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yok 15 sn suruyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 "Kenu çok proysan feral oyna" diyen arkadaş sanırım konuyu anlayamamış. pro olduğumu iddia etmiyorum ama vanilla wowdan beri sırasıyla mage, warrior, rogue ve druidi zamanında pvp ve pve yaparak oynamış biri olarak 12+ olan zorluk seviyesi pek de yüksek olmayan bu oyunu belirli bir seviyenin üzerinde oynadığımı düşünüyorum. s5 in sonunda, aktif olmamama ve pek yüksek olmayan ratingime rağmen realm forumlarındaki ankette hatırı sayılır pvperlar tarafından en iyi druid olarak gösterildim. bunu övünmek için söylemiyorum, iyi gösterilip gösterilmemem de umrumda değil, bundan bahsetmemin nedeni sadece bir sürü yetenekli feral druid dururken neden bu arkadaşlar bir faceroll op resto druidi en iyi druid olarak göstermiş olabilirler acaba diye sizde bir merak uyandırmak. ayrıca resto druid oynamaktan zevk alıyorum. kimseye kendimi ispatlamak için spec değiştirecek halim yok. bizim BG deki Zappie gibi bir warriorla arena yapıp gladiator e de rahatlıkla gidebilirdim(evet bana teklif etti ve hala da etmekte, bir account açıp kendisine sorabilirsiniz) ama ben arkadaşımla oynamayı seçtim. arena sonuçta bir takım başarısı, çok iyi bir priest bulabilirsem zevk için feral de gidebilirim neden olmasın. önemli olan zevk almak oynadığın şeyden, s5'de zevk alamadım arenadan DK yüzünden ve 3-4 ay oynamadım, bu kadar basit. buraya kaç defa DK op, faceroll, bla bla yazdığımı gördünüz? ama dediğim gibi warrior'um şuanda öncelikte, lvl 78 hala, LF resto druid for 2v2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mulgear6 said: Cure Poison Abolish Poison mana costları aynı ve ikisi de anında dispelliyo cure 1 kere etkili abolish 3snde 1 tikliyo bence cure a gerek yok Tabii ki abolish kadar kullanmiyosun ama cure poison'in da gerektigi yer oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 O spelleri kullanmanın mantığı şudur. Priest vs dk ele alırsak eğer (Sürekli disease attığı için) abolish atarsın üzerine ilk atarken instant siler (Silebilirse) daha sonra cure disease abanırsın 3 snde bir diğeri temizlerken sen cure disease spamlersin 2x cure şansın olur. Yani mantığı budur.örneğin sallıyorum 5x deadly poiyi hemen silmek için (resist olayını geçiyorum) 5 kere abolish atacağına abolish/cure yaparsın gibi. Not : Söylediklerimi muhtemelen biliyorsunuzdur ama yinede anlatma gereği duydum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 deadwoll s2 de dualwarrior dru pala shaman, s3 te war/sha setupta shaman oynadım bir müddet. Gözyaşları sel olmasın evet ama priest oynaması shaman oynamaktan çok daha zor ki shaman oynamanın zorluğunun büyük bir kısmı class olarak kötü olmasından kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Evet Shaman oynamak zor değil, çok komplike bir oynanışı yok ama hiç efektif değil. Belki de en zayıf healer şu anda 2v2'de. Totem'lar etkisiz Earth Shield dispellenince bitiyor adamlar Lesser Healing kurtarmıyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu arada bu hafta MLG var. Yazın ilk büyük turnuvası. İlgilenenler kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Shaman oynamanın zorluğu orda zaten, yoksa dediğim gibi çok fazla spelli, utility'si yok. Aynı aynı yetenekle shaman ve priest oynasın bir oyuncu, priest alır yürür. Shamanla zorlandığı kadar zorlanmaz. Fightlarda genellikle agresif oynuyorum, karşı takımın healerini kontrol altında tutan ben oluyorum (ki işte bi wind shock bir de hex var dk'de bir), fightta sürekli mana shield'a totemlere gcd ayırmak gerekiyor, totemler sürekli parçalandıklarından takip etmesi de kolay değil. Su içmek için bin tane maymunluk yapmak zorundayım. Üstüne üstlük en kolay CC'lenen classım. Fear casti vs. görünce ya da üstüme yardıran priest; tremor dikiyorum, pulse'a kalan 2-3snde adamlar totemi kırıyor full feardasın vs. Yoksa 50 tane utilitysi olan priesti "adam gibi oynamak" daha zor. Shaman oynaması en zor healer ama, anlatabildim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar