Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 AHAHa warrior druide bile kan kusturacak setup olan DK druid sayesinde 100 rating kaybettik tam t2 weaponlarımı alacakken. Vallahi şaka gibi olmuş druidler, cc'leyecek kadar yaklaşamıyorsun, outmana edemiyorsun, outdps edemiyorsun, zergleyemiyorsun. Alıp o dalların üzerine oturtuyor seni her maçın sonunda /sigh çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Wispy abi nedir sendkei bu 2v2 sevdası ya? Hiçbir zaman dengeli veya competitive bir bracket olmadı abi, 3v3 yap yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 warlock rogue takımına 60 puan verdik bugun. 7k Chaos Boltlar. Hayır, crit değil. Elbette dismantle ile reflect de olmuyor haliyle ama arkadaşa 5k conflagrate ( evet crit degil yine ) reflectlediğim, üzerine searing pain ile incinerate ( bunların dmgları bulamadım combat logda sadece reflectlediğim yazıyordu, öldüm çünkü belki ondandır ) halde tokadı yedim. Sonraki oyunda cheapshot bitmeden öldüm. Bu ne be? Siz warrioru nerfleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Kaliteli mage yok. Cleave'lere karşı oynamaktan nefret ediyorum bir de, warrior ret bir geliyor, 1 interceptte gidiveriyorum. RMP başlatıcaz gibi bugün yarın ama bakalım, s4'ten beri oynamadım eminim bok gibi gidecek başlarda, napalım. MSN'den harrasslarım seni taktik ver diye biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Olur abi çok oynadık şerefsiz setupı. Cleave setuplara karşı kapışırken başlarda çok zorlanırsınız, adamların açılışları çok zorlar healerı ve mage'i, çünkü çok kaliteli vs hızlı CC gerekiyor healerı rogue indiremesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Başladık biz de 18-6 2.3k mmr'yle oynuyoruz. Eğleniyorum ama genelde. Eğer böyle devam edersek 2v2 falan sallarım direk. Saçma derecede dengesiz. Kanser olucaz yoksa stresten. Bir de 3v3'de Her setupta ya resto druid ya paly var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bu priestleri nasıl keseceğiz? Shaman-Retri Pala. oynuyoruz da priest-xx comboları bela oldu. Ne yapacağımızı çözemedik. Bugün herhalde 10 maç falan kaybettik priest-dk priest-rogue gibi setuplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 takıma rogue alarak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Abi shield atınca ver purge'u. Shield gittikten sonra HoJ priest'e paladin açsın kanatları girsin. Pain Suppression'a zorladınız. 2. seferde kesersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Priest kesmek kolay be. Druid inmiyor asıl. Treecamping, whoo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 şu an en çok oynanan class heralde şu anda. uçuyo kaçıyo kurtuluyo, her yola geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Biz druid keserken pek zorlanmıyoruz işin aslı :P Cyclone atması için heveslendirip instant hex + repetance yapıyoruz, trinket vs. kullanırsa 45sn sonra tekrarlıyoruz olayı. Bir şekilde iniyor druid. Ama priestte şöyle bir olay var, bizi defansif oynamaya zorluyorlar, shield patlatınca da manası bitmiyor adamın, o yüzden kanatların cd'si başka yere harcanıyor. Bir de partnerimde 186dps wep var hala. Betrayer falan düşmedi hala. 3v3'te haftaya 1850 görürüz diyoruz da bakalım olmazsa işimiz ulduar 10a kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Eeee, druid hex'ten shapeshiftle çıkamıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 deadwoll said: Biz druid keserken pek zorlanmıyoruz işin aslı :P Cyclone atması için heveslendirip instant hex + repetance yapıyoruz, trinket vs. kullanırsa 45sn sonra tekrarlıyoruz olayı. Bir şekilde iniyor druid. Ama priestte şöyle bir olay var, bizi defansif oynamaya zorluyorlar, shield patlatınca da manası bitmiyor adamın, o yüzden kanatların cd'si başka yere harcanıyor. Bir de partnerimde 186dps wep var hala. Betrayer falan düşmedi hala. 3v3'te haftaya 1850 görürüz diyoruz da bakalım olmazsa işimiz ulduar 10a kalacak.oo benim rogue gg oldu o zaman. yine satış yine hüsran. yazık bana da. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Wispy said: Eeee, druid hex'ten shapeshiftle çıkamıyor mu ? Bilmiyorum yedikten sonra salak gibi geziyorlar bir süre, çıkabilmelerine rağmen çıkmıyorlarsa kendi sorunları :P @Masq; priestini kas da gel haha, roguela zaten girmiyorsun oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Wispy said: Eeee, druid hex'ten shapeshiftle çıkamıyor mu ?evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Hexten çıkmayan druid çok dramatikmiş, o da bir hayvan formu diye ekstra statları var falan sandı herhalde gerizekalı, rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Sheep'i biliyordum da hex'ten çıkan druide hiç rastgelmedim cidden şimdi siz söyleyince cidden lan dedim hatta ahah. Bildiğin hex'e trinketini harcayan druid bile gördüm dün. Bir de shamanın haline acıdım, koca class tek cc'si stoneclaw'a "eğer adam malsa ve vurursa" %50 şansla stun ve hex, ondan da druidler form değiştirerek kaçıyorlar süper cidden. Priest rolletcekler tekrar o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 oha hiç mi görmedin? =O ben 1 saniye hexli kalsam globaller yüzünden moralim bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 emoluktandır da ben instant hex repentance yapıyoruz derken zaten hex atıyoruz druid form değiştirince de repi koyuyoruz anlamında düşündüm yahu maksat adama mana zaman kaybettirmek olsun gibisinden yoksa sadece rep atsa da olur =( bu arada o druidler hangi battlegroupda geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu arada repe sadece normal formda atılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 maelde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 retri geldimi ağaçtan çıkmaya tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Todesengel said: bu arada repe sadece normal formda atılıyor hex de öyle :] tabi şimdi okuyunca söyledigim pek mantıklı gelmiyor da druidin hexte duruyor olması mantıklı değil zaten ordan yola çıktım partnere atmak da mantıklı degil, hex curse, kaldırır druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 partnere attıcaksın hex kaldırmak için insan olması gerekmiyo mu? o ara repent atarsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar