Dev Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 İşte ben de bugün, 10 levellık troll shamanımla Warsong Gulcha gireyim dedim, o kadar twinkin arasında horde 2.si oldum. 23 Honorable kill var bi de. Enteresan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Hatta bir fact daha, genelde de 4. cüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 işine gelmiyince boş konuşuyo oldum.. neyse uzatmıycam sen bu mantıkla bi yere varamazsın zaten 2300 rating yapmıs bi HUNTER şöyle demiş: "what im trying to figure out is why 90% of the rogues state they need buffs, when facts, figures, and graphs all state otherwise." bi de OYNAMAYI BİLEN BİR ROGUE (2400) : "Rogues still have problems going toe-toe with plate-dps classes except for warriors because as long as the warrior doesnt get any intercepts or charges on you he does literally 0 damage" "For Overkill, we all know by know that it's insane and is too good against any non plate class and still it's pretty damn insane vs plate as well." benden bu kadar.anlamak istemeyene hiçbirşey anlatamıyosunbunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Beyler sonunda aradığım rogue'u buldum RMP'miz için. Adam 4 season glad, ayrıca vengeful glad rank 1. Gear'ı da minmaxed, cheap shot'ta 24k dmg yapabiliyor, tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bol bol pekmez akıtırsınız artık. xD Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 24k damage cheap shotta diyorum, koca serverda bir tane rogue yoktu çok tatlı adamın teki transfer oldu. Birde şey çok enteresan, genelde arenada iyi olan tiplerde bir leetlik, bir ego olur, bu adamda yok. Hata yapar kabul eder, hata yaparsın önemli değil der. Tatlı çocuk, ispanyollar tatlı olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ve sonra xunn rüyasından uyanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ıslanmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 xunn said: 24k damage cheap shotta diyorum, koca serverda bir tane rogue yoktu çok tatlı adamın teki transfer oldu. Birde şey çok enteresan, genelde arenada iyi olan tiplerde bir leetlik, bir ego olur, bu adamda yok. Hata yapar kabul eder, hata yaparsın önemli değil der. Tatlı çocuk, ispanyollar tatlı olur zaten. Şu kısma bi tek ben mi takıldım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bence senin aklın fikrin orada dostum. Ayrıca adam big günde dünyanın en scrub mage'ini 2.2 yaptı. Sırtı o kadar kuvvetli olan bir ben varım sanıyordum carriage için, kekbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Eyvallah warrior rogue'a çok vuruyo da priest/rogue - druid/warrior fight'ının ilk 2-3 dk'sı burst'u atlatmaya çalışmakla geçiyor. Abolish poison siliyo fln demişin de yalan o yani .. Bi kere çift poison oluyo her zmn wound'u silmiyo ayrıca 3 sn'de bir siliyo abi sen 2 sn de bi poison proclatıyosun minimum.. Cure poison'a da mana yetişmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 warrior orgue'a cok uruyo diyosunuzda, her class2a o akdar vuruyoki. sanki warrior rogue'a %100 dmg bonus alıyomuş gibi konusmayın yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Rogue Warrior'ın dibinde durmak durumunda olduğundan özellikle o konuşuluyo. Diğer melee class'lara bu kadar ağır vuramıyor mesela bi retri pala bi dk daha az dmg yiyo bariz bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ama şöyle bişey var ki orda warriorun asıl amacı prieste vurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Cuce said: warrior orgue'a cok uruyo diyosunuzda, her class2a o akdar vuruyoki. sanki warrior rogue'a %100 dmg bonus alıyomuş gibi konusmayın yanı 5k armorum var diger hiç bi classın o kadar az armoru yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Cuce said: warrior orgue'a cok uruyo diyosunuzda, her class2a o akdar vuruyoki. sanki warrior rogue'a %100 dmg bonus alıyomuş gibi konusmayın yanı rogue dışında warriorla melee'de kalan diğer classlar (dk, retardin) hiçbir şekilde rogue kadar damage yemiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 plate giydikleri icin olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 her postta warrior ile rogue görmekten bıktım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hiç bir classın rogue kadar az armoru yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aquila said: plate giydikleri icin olmasin.e tamam işte. cüce'nin dediği yanlış yani. warriorun en fazla can yaktığı sınıf rogue, literally olayı işte. hani melee'de olmayan warrior literally = 0 damage diyorsunuz ya o hesap. :p neyse uykum var. nerf warrior. buff rogues. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya cok katılmıyorum acıkcası, bi kez ensesinden kaptımı bırakmadığı clothlarda var, leatherlarda var. onların vansihide yok spirntide yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Killing Spree'nin nesini beğenmiyorsunuz anlamadım, 682 resilim var, 4 sn'de 10k hpm gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 her classın pvp specse filan bi oh shit düğmesi var (lolcoil-blink-pisişik bagırma vs) warriora karsı bunlardan sadece lolcoil ve blink işliyo cunku kendileri 13423 tane bleed koydugu için vanish çalısmıyo ve pisişik bagırmaya immune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bu sezonu RM bitiricek. Sezon sonunda bu lafımı hatırlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 O mümkün değil güzelim. Onun haricinde artık warriorlara blink atılmıyor haberiniz olsun. Deadzone kite yapmazsan çoook şahane mortal critlerini kütür kütür yiyorsun. Warrior'a blink atmanın amacı adamın pat diye geri charge atamamasıydı, artık öyle birşey yok, seke seke çaydan geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar