deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 1v1'de Shadow Priest'le hangi class zorlar diye düşünüyorum da, bir tek locklar var aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 alt char lock kasıyorum 71 ken 75 prot pala avenger attı benim void öldü bana da çekiç attı ben öldüm .. iki tuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Aramızda Moonkin PVP yapan var mı? Yeni gelen özellikleri ile 3vs3'de daha aranan eleman olacak gibi duruyor. Deneyen veya denemek isteyen tecrübelerini/yorumlarını yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Cata'nın gelmesiyle, bu başlıktan devam edebiliriz: http://forum.paticik.com/read.php?43,5218631 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar