Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bokum gibi olmuş bokuma benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Allah kahretsin seni Blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 wall of text gibi geldi bi an, spo'ya aldım setler hakkındaki şahsi görüşüm dk seti çok rezil, dk mıyız iron dwarf mıyız belli deil druid setine bakan yok zaten, shapelerden tipi görünmüyo adamların, ama o da rezil hunter, asdfasd boynuzlamışlar huntardları mage'lere acıdım resmen, He-man'deki orco'ya benziyceksiniz abi giyince pala setini douchebag'ler tasarlamış heralde, popped collar var (:D priest öte vasat, linen shirt falan giyin daha güzel durur , valla bak shamanın iki omzuna birer saksı koymuşlar, içinde lichbloom yetişiyo, sux rogue'u parantez içine hapsetmişler, helm falan da yeto durmuş, renklere falan hiç girmiyom warlockta da bi helm azcık düzgün gibi geldi bana , gerisi fıs warriorlar da şortla gezmeye çıkmış gibi duruyo çok kötü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Masquerade said: [ Mage pve devam etcez mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Setleri humanlara giydiriyorlar hep. Böyle çirkin görünme nedenleri o. UD'ler orc'lar human/nelf femaleler giyince böyle demezsiniz çoğu set için. Druid setini tauren giydiğinde o shoulderlara apartman dikilir yalnız. Her seferinde daha geniş omuzluklar tasarlıyorlar. Lock ve rogue seti fena değil, priest seti de çok sönük. Ben bu sezon warriorlarla paladinlere acıdım sadece. Diğerlerinin doğru racelerde gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gitgide power rangers'a benziyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 @deadwool abi iyi hoş da, benim hem main hem alt ikisi de human :)-D bi de bank alt var lvl 1 gnome mage ama onu pvp'ye sokmuyorum, sw'de dirty dance yaparak para kazanıyor eve ekmek getiriyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gogo race/sex change :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Pala ve wari bana hos geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 liselerde boş dersleri olan çocukların defterin arka sayfalarına çizdiği şekiller bile daha güzel olur bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bi tek rogue ve warlock kafalığını beğendim.gerçi rogue her sezon aynı, shredder çakması.aslında mage de güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Kamuflajlı öküzleri gördükten sonra bunların hepsi güzel görünüyor bana nedendir bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 paladinler dandik amerikan çizgi romanlarındaki kötü adamlar gibi mage desen comic relief karakter olmuş hunterlar da direk CANT SEE SHIT CAPTAIN tbc nin son sezon bu kadar kötü değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Druid seti eğer humanda öyle durduysa orc/taurende nolur acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 druidi giderli buldum. shaman gerçekten sürekli botanica yapa yapa saksıya dönüşmüş bir insan evladı gibi, acınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 druid iyi ya güzelmiş. önceki setin biraz corrupt olmuş hali gibi. beYendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yanlış olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://data.fuskbugg.se/skalman01/RMP.bmp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 still wrong dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 faefsd evet olmuyor neyse arıtk c/p yapın http://data.fuskbugg.se/skalman01/RMP.bmp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 HA HA RMP KALKAN KALKAN KULLANAMAZ Kİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 adam skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bir seti de beğenin be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 freemoon oahfaıudfıokp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar