Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi dk çok saçma bi hale geldi. damage'i bufflansa elindeki diğer utilityler ile OP oluyor. utilityleri alıp damage'i bufflasan ahanda warrior. bildiğin kotaramadı blizz dk'yı. aslında scourge strike önce shadow dmg vuracak üzerine fiziksel proclucak böylece armorlu targetlara 3.5k scourge strike crit gibi saçmalıklar son bulur. diseaselere de protection koyacaksın affli warlock gibi. atıyorum frost fever'ı dispellerse kalan damage'in %70'ini instant yiyecek ya da blood plague'yi silerse dk'ya free scourge strike buff gelecek fln :P oyunda heal reduce'u olmayan nadir classlardan. nuke dediğin olayı 2 dakikada bir çıkartabiliyorsun, tutarsa kestin tutmazsa gg. damage done çok über gözüküyor ama çok yalan, fason bir damage o. ne karşı healera baskı yapıyor o diseaseler ki siliniyor çoğu zaman ne de kolaylıkla oom edebiliyorsunuz. resto druid hotlarını atıp tutabiliyor misler gibi sizin damageinizi 2v2'de. 3v3'de de yaptığı iş coi spam, strang, pet stun, switch icin resto druidi vs hotsuz yakalayıp yukardaki zamazingoları yapıstırmak yoksa yine damage'i vs icin almıyorlar. warrior, retardin vs varken gerek yok zaten dmg deniyorsa dk'ya.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 şu son nerfden önceki hali gayet iyiydi bence pvp açısından
screwy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 low ratinglerde arena yapiyoruz daha kendimden baska dk gormedim(bi de pop) ahah.. ya herkes cok yukselmis rahat rahat ya da biseyler olmus kimse dk ile arenaya girmek istemiyo..
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oh be özlemişim rogue,mage i bi kaç farklı karakterle bi kaç setup denedikten sora mageime döndüm ve en op setupın rogue mage olduğuna karar verdim :)
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Masquerade said: damage done çok über gözüküyor ama çok yalan, fason bir damage o. ne karşı healera baskı yapıyor o diseaseler ki siliniyor çoğu zaman ne de kolaylıkla oom edebiliyorsunuz. resto druid hotlarını atıp tutabiliyor misler gibi sizin damageinizi 2v2'de. 3v3'de de yaptığı iş coi spam, strang, pet stun, switch icin resto druidi vs hotsuz yakalayıp yukardaki zamazingoları yapıstırmak yoksa yine damage'i vs icin almıyorlar. warrior, retardin vs varken gerek yok zaten dmg deniyorsa dk'ya. Damage done da burst eskiye oranla nispeten düşük evet. Ama AoE dmg 3v3'te gerçekten çok çok etkili. DK Lock healer gelince ağzınız açık bakıyorsunuz gerçekten. Lockun corruptionı 1,3k UA 1,2 k kadar CoA 500 falan tickliyor. 3k lockun dotları 2k DK'nın dotları= Herkeste aynı anda 5k 5k tickleyen dotlar. Veya TSG'de healer'da diseaseler ticklerken hoooop DG Silence Bladestorm for lulz. Oyun artık daha takım oyunu haline geldi. Her class takım arkadaşlarına daha fazla ihtiyaç duyuyor gerek peeling için gerek damage için. Ama warriorlar hala one man army. TBC Dejavu
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Lock + dk berbat birşey, feardan dottan drainden ağlıyorum oynarken. Nereye kaçsam kafamda drain pillar millar dinlemiyor, dispel atsam UA patlıyor %90, ağzım yüzüm dönecek. Bir globali boş geçsem bir daha toparlayamıyorum hpleri. Yalnız dot drain takımlarının yeni yıldızı shadow pri. olacak gibi, shaman sp dk/affl. lock takımlarla karşılaşmak istemem açıkçası. BL açıkken spam dot x3 silence üstüne fear, zora geldin mi aç dispersion; hunter abanırken de phsy. horror tertemiz.
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ehehe evet Shadowplay inanılmaz şu anda. Openerı atlattığınız zaman dotları diziyor iki dotterda bloodlustla, sonra sırayla Horror+Silence+DC. Üstüne nightfall falan proclarsa zaten otur ağla. Dotları dizmek 2,5 saniye cast time+2 gcd. Damage 50k falan oluyor işte 12 saniyede Paladinse bubble açar kurtulur gerisi yattara.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ama affliction lock dotları dizdimi yapabileceği başka birşey kalmıyor yani dotları attı SB cast etse cidden çok uzun zaman alıyor, drain life yapsa dmg çok düşük ve CClenmiş gibi durman gerekiyor,searing pane desen destro spec olmadıgından o da komik dmg veriyor. Yani Dotları attıktan sonra lockun yaptığı hayatta kalmaya çalışmak veya interrupt daha doğrusu dmgı sabit kalıyor hatta azalıyor zamanla. OP veya değil demek için yazmadım.
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Searing Pain iyidir candır. 2 targetı dotlayıp 3.yü fearleyip eradication proclayınca searing pain spamlamak eğlenceli gerçekten. Panikleyip interrupt da edebiliyorlar. 5 saniyede ekstradan 5-6k vuruyorsun işte arada nightfall proclarsa zaten gg.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dotlayınca eğer baskı yoksa çok fazla karşı takımın healerine mana drain, los etmek için pillar arkasına koşuyor healer iç güdüsel olarak ama orada da devam ediyor, bu sefer rangeden çıkayım diye sağa sola koşmaya başlıyor ama rangei 1000 yard o yüzden çıkamıyor da, dispelleyince de UA, haunt ya da vampiric patlıyor, healer cebelleşirken dpsler gg oluyor. Ha bir de hpsi düşene soul leech, tamamdır.
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ahaha evet soul drain komedi. 9k 9k tickliyor, no interrupt = gg. Ama warrior getiriyorsunuz direk ilaç locklara. Hangi classa değilki zaten..
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Warriorla 3v3 oynarken mageleri seviyordum ben ya :P , adamlara yapışıp oynatmıyordum arkada dk çalışıyordu. Warriorun ilacı rogue, crippling poi. dismantle falan ömür törpüsü, bs açmak gibi bir gaflette bulunursa da vur feinti 5k vuracağı max. dmg evasion vs. yoksa. Zaten 1v1de falan warriorlara kaybeden rogue görmedim uzun süredir, poison output da bufflandı. Özellikle 2v2'de warriorlu takım geldiğinde ofansif başlayıp shieldı eline aldırdık mı maç kopuyor. Bir daha toparlayamıyorlar.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ahah warriorla mage oynatmamak da iyiymiş
Phae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yeni charge mekanikleriyle takım arkadaşından boşlukta gelecek planlı destekle warrior gayet oynatmayabilir mage'e. Oynatmaz da. Mage de oynuyorum warrior da, baya baya harrass şu an warrior. Bladestorm + sweeping strikes'ın direk kaldırılması lazım. Atıyorum, insanlar yatıyor. Tek yapmam gereken Ms olacak, rend falan olacak atmadan önce. Sonra elimin altında kesin execute ve over power oluyor bitince. Ölmeyenlere de onları atıyorum gg.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ya tamam direk yatıyo da kaç rating yapabildin warriorla? o yatan adamlar bg demi yatıyo? mage ile gösterdiğin başarıyı gösterebildin mi?
Phae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Daha iyisini gösterdim lan bu sezon aslında, serverda rogue ve priest bulamayınca tuttum kolundan iki tane pve'ci holy pala ve dk, tozurta tozurta oynadık. Ki paladin ÇOK kötüydü. Henüz dispel atmadı yani. Setup dk warr holy pala tabi, yoksa öyle çok iyi bir warrior da değilim, intervene falan etkili kullanamıyordum mesela.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi bilmiyorum belki yanına paladin alınca imba oluyo ama bizim setupta mage a karşı o kadar çaresizki bizim oynayışımızdandır belki ama no dispell no freedom sux yani =(
nameless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 shaman + pala nasıl olur double dps olarak? ya da shaman + hunter? double dps ya da healer + dps olarak
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Eğer shaman çok iyiyse 2 dps olur iki setupla da, özellikle enhance shaman + retri ve elem + survival; enhance + bm (yanına paladin gogo 3v3 hatta xD ) de baya iyi. Ama shaman pro^2 değilse o zaman healer olup 2v2'ye öyle girmeniz daha iyi.
nameless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 shaman ben olduğum için acaip pro sadfsad
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi yeni armory süper olmuş ahah selam ederim
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yanina priest alan arenaya kosuyor arkadas. 5s lol
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 resilience bufflamayı düşünüyomuş blizzard yeni sezonda. more benefit from res diyorlar bakalm.
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 1k resi var, DK Sham Hunter dpsine deterrance´dan sonrasini goremedim dun 5s´de. Dmg yemicem diye kitelayip, LoS abuse ettigimde de dmg cok dusuk kaldi takimda, dertliyim.
Öne çıkan mesajlar