BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 milliyet.com.tr said: Geçtiğimiz cuma oynanan G.Birliği-Trabzon maçında evsahibi takımın oyuncuları farklı forma ile oynadı; hakem Aydınus atladı.. Ligde geçen cuma günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında çarpıcı bir olay yaşandı. Başkent ekibinin oyuncularından 4 tanesi; diğer 6'sından farklı bir forma ile sahaya çıktı. Seremoni fotoğrafında açıkça görülen bu farklılık, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus tarafından fark edilemedi ve maç bu formalarla oynandı. Oysa Aydınus'un Gençlerbirliği takımını uyarıp, herkesin aynı formayı giymesini sağlaması gerekiyordu. Karşılaşma Karadeniz ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Hakemler ne görüoki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oha bulmaca gibi yalnız. oldu olacak hakemler tarayıcıya soksun oyuncuları maçtan önce aynılar mı deiller mi diye. ayrıca burada sorumluluk en son hakemindir onu denetleme görevi yardımcı hakemler + 4. hakemdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 fırat aydınus gibi bi hakemden beklenmeyecek bir hata bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 algida seçicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sg-1 said: algida seçicilik ahahaha yerlere yattım şimdi :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 cidden fırat aydınus gibi bir hakemden hiç beklenmeyecek bir hareket bu,sanırım ilk büyük hatası bu kariyerindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 algıda-algida asdhadshasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 skandali ben de farketmedim, cunku skandal denilebilicek bi olay yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 DarKRideR said: cidden fırat aydınus gibi bir hakemden hiç beklenmeyecek bir hareket bu,sanırım ilk büyük hatası bu kariyerindeki sen bu topici görmeden once farketmişmiydin? hakem ne yapsın yahu.yani yan hakemin falanda farketmesi tesaduf olurdu.adamlar krampona çarta curta bakıolarda forma cok farkedilcek gibi değil.sonuta biri yeşil biri kırmızı değil.gençlerbirliğinin eşşekliği hakemle falan alakası yok.skandal ise hiç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oha SKANDAL. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nerdeyse aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 AHAHAAHHAHAHAAHA abi algıda seçiciliği algida seçiciliği olarak algılayan tüm algida çalışanları ve magnum çubuğunda beleş magnum arayanlar bence fırat aydunus'dan daha buyuk skandalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aslında takımlar değişik değişik formalarla mücadele etse her futbolcu kendine özel forma fln yaptırsa ligimiz daha eğlenceli olur . gençlerbirliğini bu yeni akımın fitilini ateşlediği için tşkü bir borç bilirim GELİYORUZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sg-1 said: algida seçicilik yazan: Kenan DELICE | 5.03.2006 TÜM ALGİDA CAMİASINA SELAM BOL KAZANÇLI BİR YILDİLEĞİYLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 http://bp3.blogger.com/_vnVrz44RhpQ/R6lmvxcFQ3I/AAAAAAAAAGo/3O9Adv2UUYA/s320/doktor003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Red said: DarKRideR said: cidden fırat aydınus gibi bir hakemden hiç beklenmeyecek bir hareket bu,sanırım ilk büyük hatası bu kariyerindeki sen bu topici görmeden once farketmişmiydin? hakem ne yapsın yahu.yani yan hakemin falanda farketmesi tesaduf olurdu.adamlar krampona çarta curta bakıolarda forma cok farkedilcek gibi değil.sonuta biri yeşil biri kırmızı değil.gençlerbirliğinin eşşekliği hakemle falan alakası yok.skandal ise hiç değil maçı izlemedim o yüzden ilk defa burada fark ediyorum da sahada fark edilmeyecek gibi değil.birinde tek çizgi kırmızı var diğerinde omuzlar komple kırmızı, gerçi fark etmiş bile olsa neredeyse birbirinin aynısı,belki sonları fark etmiştir sesi çıkmamıştır vs. Fırat Aydınus ne olursa olsun bu ülkenin bir numaralı hakemidir benim gözümde,hiçbirşey de düşüremez asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 münferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben farketmedim :( neyse ki hakem değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 böyle şeyler oluyor bazen ben daha önce farketmiştim anadolu takımlarında. forma aynı oluyor da bir adam lotto diğeri puma giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 öyle bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 OHAA LİGDEN ATALIM!1!!111birbir!1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 abi algida seçicilik süper ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Baggio said: sg-1 said: algida seçicilik yazan: Kenan DELICE | 5.03.2006 TÜM ALGİDA CAMİASINA SELAM BOL KAZANÇLI BİR YILDİLEĞİYLE. offf karnım ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar