Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skandalı Kimse Farketmedi!

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

milliyet.com.tr said:
Geçtiğimiz cuma oynanan G.Birliği-Trabzon maçında evsahibi takımın oyuncuları farklı forma ile oynadı; hakem Aydınus atladı..

Ligde geçen cuma günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında çarpıcı bir olay yaşandı. Başkent ekibinin oyuncularından 4 tanesi; diğer 6'sından farklı bir forma ile sahaya çıktı. Seremoni fotoğrafında açıkça görülen bu farklılık, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus tarafından fark edilemedi ve maç bu formalarla oynandı. Oysa Aydınus'un Gençlerbirliği takımını uyarıp, herkesin aynı formayı giymesini sağlaması gerekiyordu. Karşılaşma Karadeniz ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
cidden fırat aydınus gibi bir hakemden hiç beklenmeyecek bir hareket bu,sanırım ilk büyük hatası bu kariyerindeki

sen bu topici görmeden once farketmişmiydin?

hakem ne yapsın yahu.yani yan hakemin falanda farketmesi tesaduf olurdu.adamlar krampona çarta curta bakıolarda forma cok farkedilcek gibi değil.sonuta biri yeşil biri kırmızı değil.gençlerbirliğinin eşşekliği hakemle falan alakası yok.skandal ise hiç değil
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
DarKRideR said:
cidden fırat aydınus gibi bir hakemden hiç beklenmeyecek bir hareket bu,sanırım ilk büyük hatası bu kariyerindeki

sen bu topici görmeden once farketmişmiydin?

hakem ne yapsın yahu.yani yan hakemin falanda farketmesi tesaduf olurdu.adamlar krampona çarta curta bakıolarda forma cok farkedilcek gibi değil.sonuta biri yeşil biri kırmızı değil.gençlerbirliğinin eşşekliği hakemle falan alakası yok.skandal ise hiç değil

maçı izlemedim o yüzden ilk defa burada fark ediyorum da sahada fark edilmeyecek gibi değil.birinde tek çizgi kırmızı var diğerinde omuzlar komple kırmızı,

gerçi fark etmiş bile olsa neredeyse birbirinin aynısı,belki sonları fark etmiştir sesi çıkmamıştır vs.

Fırat Aydınus ne olursa olsun bu ülkenin bir numaralı hakemidir benim gözümde,hiçbirşey de düşüremez asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...