reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 olur ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Klube hoşgeldin bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mr_Hand said: bu banaydı sanırım. sdf. tamam o zaman ödeşelim, bi keresinde arkadaşları kadıköyde ararken Mcdonalds'tayız demişlerdi, ben de boğanın orada eskiden McDonalds vardı oraya girdim, 1. kata baktım bzimkiler yok, 2. kata çıktım -gözler miyop bu arada- biraz masalar arasında dolaştım, o anda: -yer bulamıyorsanız masama oturabilirsiniz dedi. baktım kıvırcık kızıl saçlı yeşil gözlü bi hatun. -yok arkadaşlara bakıyorum dedim. sora aşaa indim. merdivenden inerken kendime küfür ediyodum. evet yaptım bunu. yeşil göz+kıvırcık.. hmm.. OHA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 GwindonSurion said: ve o olaydan sonra adın Mr_Hand oldu ahahah bunu nasıl kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oofff abi çok kötüymüş lan FML resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oha ahahahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Şu aralar aynı durumdayım babsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 OLM NEDEN UPLADINIZ?? Ama üzgünüm, bu akşam 2 sevgilimle birden bara gidiyorum eski dynun yok sfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mr_Hand ahahahahhahahahaa post/nick uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bu da olabilirdi ama. boşver, herşeyde bir hayır vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sakin ol dinanim bisicik yok olabilir evden cikasin yoktur ama hatani anlamissin o da bişi bazisi geridonusumsuzokuz,anlamiyo da. napiyoruz simdi hmm kalk git simdi sibelin yanina ozur dilerim hayatimin annami de yoldan da bi cikolta al kirmiim kafani,hadin patinin ornek cifti dedik dinan hirt diildir dedik resmen yutturdun. GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 AAA ESKIYMIS KONU PARDON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ya manyak mısınız tarihe bakın lan. wow mow yok diyorum kız var diyorum fatih var 2 kolumun altında 2 tane sevgili diyorum oh şimdi çıkıcaz 1 saate LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 PARDON DEDIK YA AYI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yalan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bazen wow'u bırakıp kız arkadaşına vakit ayırsan fena olmaz aslında. gerçek hayatta level düşmek de var bu işin sonunda. eski topikmiş pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ne nörd adamsın dicektim, eski topikmiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 harbi zamanında pişman oldum açtııma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Oha nasıl kaçırmışım bu konuyu vay vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bu konu niye aplanmış lan :) heuheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ben olmaya calismaktan vazgec dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 çok ağır konuşacaktım, eski topikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 wow için kız bırakılır mı ya diycektim, eski topikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mesaj yazacaktım eski topikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 iyi yapmışsın wow oynayarak diyecektim eski topicmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar