Apis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 pekaziz said: Adriana'ya sarılmış en çirkin herif bile ne kız götürür şimdi. Götürmesine gerek yok. O sarılma hissi bile adama 5-6 sene yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 adam ayakta boşalmıştır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 mesele şudur aslında. bizim kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan türk kızlarına inat hem bu kadar güzel hem bu kadar alçak gönüllü davranan bir insana duyulan hayranlıktır. şu kızın meriç'i olsam yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Buyse said: mesele şudur aslında. bizim kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan türk kızlarına inat hem bu kadar güzel hem bu kadar alçak gönüllü davranan bir insana duyulan hayranlıktır. şu kızın meriç'i olsam yeter bana. hay azını öpeym ya, cok güzel özetledin valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yalnız bütün forum adrianaya kitlenmiş vaziyette diğer bölümler sinek avlıyor an itibarıyla:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 MrLevie said: yalnız bütün forum adrianaya kitlenmiş vaziyette diğer bölümler sinek avlıyor an itibarıyla:D:D:D Sezarın hakkı Sezara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 koyasım geldi tipineadamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Adriana bakire geyikleri vardı bi ara,merak etmeyin saklıyo kendini evliliğe,moral bozmak yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ahah olm adamın gözler komedi:D:D çok komik sonradan biri windows 3.1 paintinde göz koymuş gibi herife lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 töbe yareppim o adamın gözlerine noolmuş öle :S çok yakın deil mi sizce de gözleri birbirine yoksa benim gözlerim mi bozuldu ders çalışmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sokarim ben boyle hayatin icine biz burada nelerle ugrasiyoz dunyada neler var anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben şunu anlamıyorum, bizde biraz unlu diyebilcegimiz kişiler, programa şova cıktımı bır kasılıyolar, bı kıcları kalkıyo burunları büyüyo, kız gelmiş dunyanın öbür ucundan, dünya ünlüsü geliyo burda gayet mutevazi şirinlikler icinde, elinin kiri olmıycak paralarla oynarken heycanlanıyo falan, bi doğal bi duzgun. valla biz adam degiliz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 cüce bi alt dudak versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya o diil de, acunun kızı benim yakın arkadaşım(dı lisedeyken) keşke arasaymışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Cuce said: ben şunu anlamıyorum, bizde biraz unlu diyebilcegimiz kişiler, programa şova cıktımı bır kasılıyolar, bı kıcları kalkıyo burunları büyüyo, kız gelmiş dunyanın öbür ucundan, dünya ünlüsü geliyo burda gayet mutevazi şirinlikler icinde, elinin kiri olmıycak paralarla oynarken heycanlanıyo falan, bi doğal bi duzgun. valla biz adam degiliz ya. cunku adriana boyle bisey o masum o guzel o samimi o sirin tugba diyisine bitmis durumdayim ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bence uyu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 MrLevie said: ahah olm adamın gözler komedi:D:D çok komik sonradan biri windows 3.1 paintinde göz koymuş gibi herife lolz sende adrianayla beraber olsan gözün kaşın ayrı oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 adam basketbolcu Marko Jaric mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Taksim meydanına döndü ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bitti yaaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kaç lira aldı bari nereye gitti o para bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kanserli çocukların tedavisine sanırım , yanlışsam düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ulan Minnesota gibi takımda rotasyona giremiyen adamla çıkıyo bari düzgün bi herifle çıksaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ah ulan orda sen olsan türkiyenin 50 yıllık elektriği çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar