sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sen gerçekten hayal dünyasında yaşıyomuşsun ya..bölgedekilerin çoğu kendine türk diyomuş öyle mi? vay be, boşuna kafa patlatıyomuşuz burda kürt sorunu, kimlik, anadil falan diye..yokmuş meğer böyle bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bölgeden kastım kuzey ırak değil tabii ki. Ben 1. kaynaktan aktarıyorum bildiklerimi, sizin kaynaklarınızı bilemem tabii taraf falan değişik şeyler bunlar. Medyada çıkan olaylara bakıp çoğunluk ayrılıkçı kürt demek sağlıklı değil. Orda bölücüler var, ama en az onlar kadar vatanına sadık insanlar da var bunu inkar edemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 007 said: Adam PKK'yı övmemiş, kürtleri övmüş olabilir maksimum (kişisel düşüncem, tartışılabilir, kesin hüküm verilemez çünkü konuşmanın tamamı yok ve kitapları o yönde) Pkk yi övmemiş? dalga mı geçiyorsun? yoksa artık beyninin gerçeklerle yüzleşme yetisi gidip kendine yeni bir alternatif dünya mı yarattın? gelelim türkçe dersine. "Selam olsun dagdaki başkaldıran kürtlere?" yalçın küçük. bu cümleyi inceleleyim. dagdaki demek, bilindigi gibi dagda yaşayan,hatta magaralarda yaşayanlara denir. Başkaldıran demek,isyan eden, başını kaldıran demek. kürt de bilindigi gibi bir milliyet adı. dagdaki+başkaldıran+türk eşittir : PKK oluyor, ortalama zekaya sahip ve türkçe bilen bir insan bu basit cümleyi anlayabilir. + olarak arkadaki tribünde sallanan bayraklar PKK bayragı, küçük ünde giysisi Kamerun milli takımına bir gönderme degil heralde degilmi sevgili 007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bu adam bildiğin pislik işte daha neyi savunuyorsunuz.Zamanında pkklılarla yatıp kalkan şerefsizin teki. Dinciler söylemiş söylememiş çok önemli değil. Ama şuna takıldıysanız doğru; dinciler arasında ateşli pkk savunucuları var onlara neden sesiniz çıkmıyor diyorsanız buna katılırım .En basitinden forumda bile aynı görüşlerde olduğunuz pkklı adamlar var. Benim için farketmiyor . pkklı olsun yada destekçisi olsun benim için aynı.Tez zamanda allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hayvanları otlatan kürtler dağa çıkmıyor mu sdf ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hmm dinciler arasında pkk savunucuları..çok acaip bi ülke burası bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Senden başkasından bahsetmedim zaten. Adını anmasak da geliyorsun.Senden Üç harfli diye bahsedecektim anlayıp gelirsin diye vazgeçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben neymişim be aabi, aa-aa-aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Dediğin gibi Türkiye acaip bi ülke işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 elaidi said: hayvanları otlatan kürtler dağa çıkmıyor mu sdf ds ehehhe hayvanlarıda başkaldırıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 adam 2 yıl hapis yatan bi adam kürtçülük propogandasından dolayı açın bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 loserz said: 007 said: Adam PKK'yı övmemiş, kürtleri övmüş olabilir maksimum (kişisel düşüncem, tartışılabilir, kesin hüküm verilemez çünkü konuşmanın tamamı yok ve kitapları o yönde) Pkk yi övmemiş? dalga mı geçiyorsun? yoksa artık beyninin gerçeklerle yüzleşme yetisi gidip kendine yeni bir alternatif dünya mı yarattın? gelelim türkçe dersine. "Selam olsun dagdaki başkaldıran kürtlere?" yalçın küçük. bu cümleyi inceleleyim. dagdaki demek, bilindigi gibi dagda yaşayan,hatta magaralarda yaşayanlara denir. Başkaldıran demek,isyan eden, başını kaldıran demek. kürt de bilindigi gibi bir milliyet adı. dagdaki+başkaldıran+türk eşittir : PKK oluyor, ortalama zekaya sahip ve türkçe bilen bir insan bu basit cümleyi anlayabilir. + olarak arkadaki tribünde sallanan bayraklar PKK bayragı, küçük ünde giysisi Kamerun milli takımına bir gönderme degil heralde degilmi sevgili 007 Orda kapı gibi tartışılabilir, kişisel görüştür ibaresi varken ve ben yalçın küçük'ün pkklı olup olmaması hakkında kesin hüküm vermememiş, ilgi alanıma girmemişken ağır saçmalamışsın. Ben yalçın küçük'ün savunucusu değilim, benim görevim hayatta sizin gibi belli düşünce tarzlarında olgunlaşamamış ve bazı kavramları sindirememiş insanlara bu konuda yardımcı olmak. Bir insanı (yalçın küçük'ü geçtim, öyle veya değil konu bu değil) 30 sn.lik videoyla yargılayamazsın. Sen kaptırıp küfür edelim falan diyosun bu ülkenin sizin gibi bilinçsiz insanlara değil olgun ve mantıklı insanlara ihtiyacı var. Ancak sen öyle birisin ki gelip bu lafımın üstüne bile "yalçın küçük'ü savunuyorlar!" diye yaygara kopartacak bir adamsın. Bir konu hakkında fikir yürütüp kesin laflar edebilmeniz için belli değerlerinizin olgunluklarınızın olması gerekir, yoksa bi yerde çuvallarsınız, aynı siyasetçi olmak ve laikliği algılayabilmek için gereken zeka ve olgunluk gibi. Ama yok, biz "ortalama zekada olmayan, türkçe bilmeyen, gerçeklerle yüzleşemeyen" insanlarız. Sizin gibi Türkiye'nin acı gerçekleriyle yüzleşip baş etmeye uğraşıyoruz daha napalım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Theghosthand said: Ama şuna takıldıysanız doğru; dinciler arasında ateşli pkk savunucuları var onlara neden sesiniz çıkmıyor diyorsanız buna katılırım . İşte kuruluştan bu yana zaten onlardan çektik, (ayrı bi tartışma konusu olarak) bkz. Kürt Teali, bkz. Said-i Kürdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Onların kendinden haberi olmadığından şaşırıyorlar bile.Tepki koyunca yarabbi şükür ,Ali Desidero modunda geziyorlar.Tıraş kallavi fiyat cüzzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ali Desidero yarabbi şükür demez, ya benimsin ya kara toprağın der geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 uslubumuza dikkat etsek, ban yemesek paticik negzel olur, tartismak ne kadar keyif verir degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 heh videoyu izleyemedim baglanti sorulari yuzunden ancak tarihini merak ediyorum sonuc olarak yalcin kucuk asırı solcudur pkknin henuz yolundan cikmamis mit tarafindan yonlendirilen pkk doneminde yaptigi bir konusmaysa anlayisla karsilarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kimsenin söylediğini düşünüp taşınmadan kabul etmemek gerek. kendi görüşlerimizi bile acaba yanılıyormuyum şeklinde incelemeliyiz. yalçın küçüktü perinçekti bu insanlar hain olabilir veya kahraman olabilir ama ne her söylediklerine doğru diyebiliriz ne de her söylediklerine yanlış diyebiliriz. mühim olan konuşmalarının eserlerinin içersinde ki gerçekleri ortaya çıkarmak (bu bilgi olabileceği gibi niyetleri de olabilir(. ben en çok bazı şeyleri kullananlardan korkarım bir adam ermişim diyorsa o adamdan tırsacan bir adam ben atatürkçüyüm şucuyum bucuyum diye bağırıyorsa yine tırsacan bir adam durduk yerde ülkesini ne kadar sevdiğinden bahsediyorsa yine durup bakacan ve tırsmaya devam edecen çünkü normal insanlar değerleri hakkında sürekli konuşmaz. onlara zarar vermekten korkar. sürekli birşeyci olduğunu iddia edenler "gördüğüm kadarıyla" ya şeyi bilmemektedirler yada tamamen başka bir şeycidirler(ideoloji fln nereye çekerseniz) medyada görünen bir çok kişiyi bu yüzden pek takmam yalçın küçüğün atatürkçüyüm diye bağırması gibi geçmişte dağdaki teröristlere selam göndermeside beni alakadar etmez. ne söylerse söylesin beni şaşırtamaz umurumda da olamaz sizin de olmasın^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 BonePART said: haci kendi adamimizi sauncaz diye turgut ozal mantalitesiyle bi kere delmekle kanun mu buzolcauk donmek nedir ya oz aman bu adam daga ciksin bi bebek oldursun 1000 tane kitabi war bisi olma zmi diyeceksiniz kurdistan diye hayali bi ulkeye destek vermesi ki en az bu kadar kotudur "selam olsun dağdaki baş kaldıran kürtlere" lafıyla pkk taraftarı olunuyorsa helal olsun. "kim olduğunu bilmeden pkk yandaşı diye yaftalamayın" diyenlere kendi adamınızı savunuyorsunuz diyceksek daha helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Bone said: "selam olsun dağdaki baş kaldıran kürtlere" lafıyla pkk taraftarı olunuyorsa helal olsun. ne demek ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 peki arkadaşlar sonuç nedir? "yaşasın kürdistan dağlarındaki şanlı direnişçiler" diye bağırmaya mı başlıyalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Sonuç şudur , yazılarını siyasi fikrini tam bilmediğimiz bir yazarı son zamanlarda söyledikleri bazılarını rahatsız ediyor diye magazinsel bir şekilde sindirme çabasıdır.(20 yıldır var olan videonun, 20 yıl önce kendi bastırdığı kitabındaki cümlelerin şimdi ortaya sanki yeni çıkmışcasına sürülmesi) Kendi sitesindeki bazı makalelerini bu başlıktan sonra girip biraz okudum ki daha önce zahmet edip böyle birşeye kasmamıştım :) , sebateyizm konusundaki abartılı şeyler dışında özellikle AKP , imam hatipler ve Taraf gazetesi hakkında söylediği bazı şeyler muhakkak birilerini rahatsız etmişe benziyor. Katılmadığım bir çok fikride mevcut. PKK yandaşı mıdır ? Onu bilemiyorum ,benim göz attığım yazılarında böyle bir şeye denk gelmedim, ancak yalcın küçüğün gördüğüm kadarı ile kitapları ciltler halindedir ( Türkiye tezleri 10 cilt) , eğer zahmet edip sende okursan belki esas fikrini zikrini analiz etme şansın olur ve bizide bilgilendirirsin. Sitesi: http://www.yalcinkucuk.net/haber_detay.asp?haberID=194 Bazıları gene bölücüsün hede hödö demeden önce , ben olaya objektif bakmaya çalışıyorum, ne kürtlerle ne PKK ile alakam yoktur hiçte işim olmaz,yurtdışında yaşadığım için bir tane kürt bile tanımam aksine , yazarın bir yandan kendi düşüncelerini anlattığı binlerce sayfa dolusu kitap varken kalkıp tam olarak nasıl yayınlandıgını ,makaslandıgını bilmediğiniz bir 30 saniyelik video ile yorum yaparak kolay yola kaçmayınız. Burda demokrasi nidaları atan sir in bile bu konudaki ilk mesajına bakınca ne kadar yalcın küçükten (tahminim Taraf gazetesi ile ilgili açıklamalarından) rahatsızlık duyduğunu görebilirsiniz, demekki bir kesimi rahatsız etmeyi başarmış yalçın küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Görebildiğim bu video ile ilgili cevabı ; http://www.yalcinkucuk.net/haber_detay.asp?haberID=193 İkinci video dakika 15 den sonrası Başından izleyiniz. Değerlendirmesi size ait. Hatta başından izleyin, Vecdi Gönül'ün basına yansımayan laflarıda epey ilginç. edit: 3.videonın ilerleyen yerlerinde de cümle cümle cevap veriyor. Kendisinin sorduğu sorulara yıllardır kimsenin yüzsüz bir şekilde cevap vermemesi ama kendisinin her iddaya cevap vermeside tabi güzel bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Alt alta postlar olacak ama artık kusura bakmayın,gerekirse bir moderatör birleştirir, gerçektende biz milletçe araştırmak okumak vb. şeylerden uzak kalmışsız, bir video göze daha hitap ediyor demekki. Beni yalçın Küçük'ün yazıları ve fikirleri ile tanıştıran looserzada(artık kaç tane kullanıcısı varsa tabi burda,banlanıp banlanıp geliyor ya) teşekkür ediyorum burdan, bende bu güne kadar videoları ile takip etmiştim, şimdi yazdığı yazılara göz atma imkanı buldum, ilk fırsattada kitaplarını alıp okumayı düşünüyorum. fikirleri said: hoca'nın kürt politikası ve çizgisi gayet açık ve nettir. türkiye kürtlerini, türkiye'ye daha fazla bağlamayı savunmaktadır. apo veya abdullah öcalan bu denklemin bir parçasıdır. eksenin diğer ucunca barzani durmaktadır. türkiye yahudilerinin bir kısmı, kuzey ırak yahudileri ve tel-aviv arasında bir eksen kurulduğunu yazmaktadır. bu ekseni kırmak için, kürt denkleminin diğer parçası ile beraber olmak şarttır. hoca'nın başından beri söyledikleri budur. türkiye cumhuriyeti devletini barzani'ye kırmızı pasaport verdiği için eleştirmiş. devletin kuzey ırak ve kürt politikasını hatalı bulmuş, devlet kendi eli ile türkiye alehine bir kürt devleti kurduruyor deyip, kendi politikasını cizmiştir. bugün tc'nin politikası bu cizgiye yaklaşmaktadır. apocu yaptınız. peki yakın bir zamanda, barzani ve talabani'nin karargahı havaya uçtuğunda türkiye'de bir belediye reisi bunu ulusal yas ilan etmişti. yalçın küçük'ten başka kim bunu görüp yazdı ve uyardı. hoca'nın kürt politikası ve çizgisi açık ve nettir. (anlamayanlar için parantez içinde tekrarlayalım: hocanın politikası samimi bir şekilde türkiye kürtlerini türkiye'ye bağlamaya çalışmaktır. insanlar kürt sorunu adını ağızlarına alamaz iken, "kürtler üzerine tezler"'i yazmıştır. okudunuz mu? sanmıyorum. orhan pamuk okumak zor ve zaman alıcı bir iştir. vaktiniz olmamıştır. dün kürt sorununu ağızlarına alamanyanlar, yalçın küçük'ü hapse atanlar, bugün "kürtçeye özgülük", "diyarbakır türkiye'nin yıldızı olacak" şarkılarını söylemektedirler. bu haksızlık değil ise nedir?) yalcın kucuk said: yalçın küçük'ün röportaj ve bekaa ziyaretleri ile ilgili savunması burada önem kazanıyor. "bize karşı bir isyan vardı ve ben bunu anlamaya çalışıyordum" diyor,artı türkiye kürtlerini bize bağlamaya çalışıyordum diyor. bu çok önemli çünkü, türkiye cumhuriyeti'nin barzani ve talabani üzerinden sürdürdüğü kuzey ırak politikası iflas etmiştir. ve yalçın küçük başından beri karşı idi bu çizgiye. yani burada yine dolaylı yoldan olsa da hocanın doğrulanması var. Özellikle sir gibi fikirleri sadece taraf gazetesinden ibaret olanların okumasını tavsiye ediyorum. Alıntılar ekşi sözlüktendir, sadece yukarıda verilen videolarda söylediği kesimler ile ilgili olan yerleri alıntıladım, eğer izlenirse yukarıdaki 21 Kasım tarihli programda da aynı düşünceleri bir kaç detay ile birlikte dile getirmiştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tesekkurler ged. bende yazacaktim bunlari koyacaktim ama hem usengeclikten hemde insanlarin coktan kararlarini verdiginden emin oldugum icin koymadim, ugrasmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar