Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 sene boyunca hiç sevgilisi olmayan sapık olurmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HAhahahaha

aklıma şey geldi.

3-4 sene evvel, show tv haber bülteni. Bi tecavüzcüyü yakalamış polis, kızın birine tecavüz ettikten sonra falan, arabaya götürüyo kelepçelemiş. Bizim medya da iki yandan hücum etmiş. Haberci soruyo

- Neden böyle bir suç işlediniz?
- Seviyodum, söyleyemedim.
Mesaj tarihi:
Şimdi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bu mesele.

8 yıl sevgilin olmayınca sapıtıyosun tecavüzcü veya manyak bir katil oluyorsan. 8 yıl boyunca sevgilin olunca ve onun nazıyla ,dırdırıyla bilmemnesiyle uğraştıktan sonra kafayı yiyince ne oluyorsun ? 8 yıl sonunda kızı öldürürsen de aynı yola geliyo. Araştırma eksik kalmış.
Mesaj tarihi:
khalad said:
Şimdi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bu mesele.

8 yıl sevgilin olmayınca sapıtıyosun tecavüzcü veya manyak bir katil oluyorsan. 8 yıl boyunca sevgilin olunca ve onun nazıyla ,dırdırıyla bilmemnesiyle uğraştıktan sonra kafayı yiyince ne oluyorsun ? 8 yıl sonunda kızı öldürürsen de aynı yola geliyo. Araştırma eksik kalmış.

+1k
Mesaj tarihi:
bahsi geçen 8 sene sapıklık evriminin tamamlandığı sürenin tamamıdır.

Sevgiliden ayrılmak: Sapıklık periyodunun başlangıcıdır. İlk bir kaç gün etkisini göstermez. ilerleyen günlerde ilk küçük organizmalar ile etkileşim başlar: TV izlerken ayak ile oynanır, deriler yolunur. ölü hücreler bu aşamadaki ilk kurbanlardır. Bu derileri yolduktan sonra sapık bunlara bakar ve istemsiz bir haz duyar:
"Oha kocaman kopardım"
Bazı bilimadamları bu döneme nekrofilik başlangıç adını da verirler.

2 ay sonra:
Aradan geçen 2 aydan sonra tekrar sevgili bulma isteği başgösterir. Yoğun libidolu bu dönemde karı kız etkilemek adına çiçek satın alma, toplama isteği vardır. Alınan çiçekler koklanır, bazen mıncıklanır. botafili dönemidir bu.

6 ay sonra:
Eğer ki geçen sürede hala kız bulunanamışsa, "Lan oğlum bundan sonra eğlence adamı olcam, karı kız umrumda değil, arkadaşlarıyla eğlenen tipim ben, heyooo" denilerek bir arkadaşın evine gidilir. Sapıklık yolunda ilerleyen bu tür, ev arkadaşının kedisiyle hoplar, zıplar, eğlenir,
"Bakın lan şakacıktan öpüşüomuş gibi yapıoz kediyle eheh"
ya da
"Yumuşacık lan bu ne s..lir haa pühühe"
diyerek hayvana yavşamaya başlar. zoofili dönemi olarak adlandırılan bu dönem uzun sürebilir. dikkatli olmak lazım.

1 yıl sonra:
Hala kız bulamamanın verdiği acıyı içten içe yaşayan sapık, hayatta kızlardan daha önemli tatlar olduğu düşüncesi ile yaşamaya devam eder. Arkadaşları ile eğlenen, okuyosa kendini derslerine veren sapığımız bölgesel sapkınlık aşamasına girer. Bu aşamada belli bir türden ziyade o türün belli organlarına odaklanır.
"Abi ne lezzetli et bu ya, kuzunun neresinden bu?
"Kalçasından"
"Deme be, oofffşş mmpphh. Neyse eline sağlık gidip elimi yıkayayım ben."

2 yıl sonra:
Bu aşama diğer tüm aşamaların beraber yaşandığı dönemdir. Artık TV karşısında oturup ayak derisini yolan, bi taraftan et yerken diğer ayağı ile kedi okşayan bir manyağa dönüşür. Bazen ara ara cansızlar aleminden de kurbanlar seçtiği olur,
"Off Ferrari abi, aşığım resmen ya, of ya"
"Vay vay vay ne damacanaymış arkadaş."
"Anam anam anam kumbaraya bak lan, of."
gibi.

4 yıl sonra:
Geniş arkadaş çevresi sayesinde yeni yeni topluluklara girer. Burada yeni insanlar gördükçe onlara karşı ilgisi artar. Tam bu noktada, yani aradan geçen 4 yıldan sonra tekrar kendi türü üzerine ilgisi toplanır. İlk önce embriyonik dönemdeki türdeşleri ile ilgilenir
"Aaa Neşe'cim hamilemisin?"
"Eveööeet, baak bu da ultrason resmi, ne şeker di mi"
"Aaaa evet hakkaten çok şeker, bu resim bende kalabilir mi?"
"Ay tabi kalsın"
"Saol canım, gideyim ben ohş."

4,5 yıl sonra:
"Neşe naber doğurdun mu?"
"Yok daha değil"
"Ok."

5 yıl sonra:

"Aaa Neşe bu senin çocuğun di mi"
"Evet bak amcası ehe de mihihi"
"Ohaa süpermiş, hadi sen buna bez almaya git ben ilgilenirim."

7 yıl sonra:
"Neşe senin bi çocuk vardı noldu o?"
"Ay ay ay amcası burda baak"
"Ay yerim yerim yerim, yemek, yiyiş."

8 yıl sonra:

"Neşe bizim ufaklık napıyo bakalım?"
"Ay napsın uyuyo işte"
"Kocan nerde yok mu?"
"I ıh."
"ohş."

Böylelikle 8 yıl sonunda ölü hücreden insan organizmasına kadar ilerleyen sapığımız artık doğru yolu bulmuştur. Bu 8 senenin sonunda sevgili yapamazsa bundan sonra sapıklığı kalıcı olur.

References
Darwin C., 1859, Origin of Sapıks, Hamza Kitabevi, Ankara.
Mesaj tarihi:
said:
2 yıl sonra: Bu aşama diğer tüm aşamaların beraber yaşandığı dönemdir. Artık TV karşısında oturup ayak derisini yolan, bi taraftan et yerken diğer ayağı ile kedi okşayan bir manyağa dönüşür. Bazen ara ara cansızlar aleminden de kurbanlar seçtiği olur,
"Off Ferrari abi, aşığım resmen ya, of ya"
"Vay vay vay ne damacanaymış arkadaş."
"Anam anam anam kumbaraya bak lan, of."
gibi.

"Of teoriye gel ohş" aşaması tam olarak bu döneme mi denk düşüyor doktor bey?
Mesaj tarihi:
şu topiği açtıktan sonra habertürk tekilerin ne kadar eğlendiğini çok daha iyi anlıyorum.
ortaya bi kolpa at. aleni hemde. mizahi hatta.
hakikaten süpermiş..
  • Yeni Oluştur...