ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Armory verirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Nagisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Selam arkadaşlar Blood Bu spec ile level 70 dungeonları kendim farmlamak istiyorum biraz dps kısıp survival ekledim kendimce sizce nasıl ? belki tek başıma aq20 yaparım trash moblar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 DRM ve blood auradan alıp blade barrierı fulle. black ice yerine toughness al. bir de bloodworms hakkar gibi bosslarda sorun çıkarıyor, onu da sallayıp imp. runetap fulle ve vampiric blood al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Blood Revize Dediklerine dikkat ederek şu hale getirdim.. Bloodworms u seviyorum yine aldım onu sence nasıl ? mesela magister terrance yaparmıyım veya level 70 heroicleri ? Karakterim bu gear check etmiş olursun.. Shàdowfall Armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Dk Solo Progress Onyxia Farm aq 20 Farm ( son boss u full rare bir pala ile 2 miz kestik ) Zul gurup Farm Yakında Mc runlara başlayacağım birde bwl ye 5 man girmek gerek 1.2. boss kesemem solo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 dipies olarak gelirim. başka rogue almıcan ama /need Bloodfang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Baqarız.. gold a dokunmican ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ZG de 2 bossu kestim , sonra bloodlorda gittim de , önce bloordu mu kesicem , raptorumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bak isimleri tam aklımda değil.. önce yarasa hatunu kestim sonra yılan efendiyi.. sonra Örümcek boss u kestim sonra çıktım Mandokir i raptoru kesmeden kestim :) sonra kaplan boss sonra panter.. sonra jin do yu kestim oradan hakkara gittim bir arkadaş daha aldım.. sebebi talent nedeni ile bloodwormlar çıkarıyorum hakkar da bana mc atınca resetleniyor boss o yüzden mc deyken resetlenmemesi için ya talent respec edicektim yada bu yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kaplanı nasıl kestin ben onceden gıttımde ordaki addler whirlwind yapınca cıkman imkansız adamlar paso stun vuruyo sana delı oldum neyse eve gıdınce tekrar denerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 addlerin 10k hp si var vuruosun ölüo donemeden lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 24k Hp 28k Armor vardı birde evet neredeyse 10 sanine stundan çıkarmıyor namussuzlar :D İF kullanıp Stun immue oluyorsun birine hemen focus gg.. sonra diğeri ugrağsın seninli.. Çek Vampiric blood üzerine blood tap ve DS al sana full 24k hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tiger bossu bulundugu hut benzeri şeye çekerseniz add de gelmez. caster olanı focusa alıp healları interrupt edin. ben raptoru tank gearla kestim önce raptoru alıp, baya kolay o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Son patchden sonra dps için hangi talent kullanılmalı ? DW mi 2H mi ? Rotasyon ne olmalı ? Konuya hakim bir arkadaş cevap verebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 2-3 sayfa yukarı çık anlarsın.. ama hala tank için Dual W dps için 2H kullanıyor insanlar.. Zaten gelende dk'nın bütün abilityleri % XX Weapon dmg olduğu için dps olacak kişinin 2H olması şarttır :) Yeni ench geldi 2H iteme TANK 2H için onu kullanıp 2h ile de tanklayanlar var hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tank için dw kullananlar bi zahmet açıp EJ okusun, threat generationınız daha düşük ve exp capte değilseniz spike dmg alma şansınız daha fazla. patchten sonra değişik spec deneyenler var , 20/51 2h frostlar var, 51/0/20 blood var, hala 32/39 DW var, 51/13/7 klasik ve son olarak 17/0/54 2h unholy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Arkadaşlar bütün sayfaları okudum ama kesin bir bilgi bulamadım.Ben yeni DK leveliyorum unholy talent gittim ama daha hızlı grind yapabileceğim talent tavsiyesi olan varsa verebilir mi? ayrıca rotation ı da verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 leveling konusunda en rahat talentın blood olduğu konusunda herkes hemfikirdir diye tahmin ediyorum. sebebi ise kendini healleme konusunda birsürü talentının olması (rune tap, bloodworms, vendetta, mark of blood, vampiric blood, blood aura...) unholy ise heal konusunda blood presence ve death strike la kısıtlı. ve çoğu zaman(mesela elite mob kesmen gereken questlerde) yetersiz kalır. ama bloodla çok rahat bi şekilde elite indirebiliyosun tek başına. pek hatırlamıyorum ama sanırım şuna benzer birşey yapmıştım 58 de. http://www.wowhead.com/?talent=jfcMqccIsfMxzu dancing rune weapon alana kadar blooda devam edip sonra unholy ye geçmiştim sanırım. vicious strikes-morbidity-epidemic blood için alınması gereken talentlar. ayrıca blood specden death rune mastery yi almak ta çok işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 unholy ile bütün elite questleri sololadım, blood olmaya gerek yok, imp rune tap deep blood spec icin alınacak bi talent deil ayrıca ne bu sevda anlamış değilim, ben unholy oynarken bile %100 hpnin altına düşmüyodum, vendetta mark of blood vamp blood felan asırı gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Phlox said: tank için dw kullananlar bi zahmet açıp EJ okusun, threat generationınız daha düşük ve exp capte değilseniz spike dmg alma şansınız daha fazla. patchten sonra değişik spec deneyenler var , 20/51 2h frostlar var, 51/0/20 blood var, hala 32/39 DW var, 51/13/7 klasik ve son olarak 17/0/54 2h unholy. Ben bunu sordum işte, her kafadan ayrı bir ses, hangisi daha iyi çözemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVh0IcfoxzhZZfM0htckx0o şöyle birşey yaptım blood gorged'ı pas geçtim zira genelde raidlerde sürekli full hp oynuyorum, burda tek korkum night of the dead olmadan ghoulun ne kadar yaşıyacğı heh. onun dışında aklıma yattı baya /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 blood gorged ı tekrar oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 zaten hp %75 üzerinde olduğunda %10 fazla vurmanı sağlıyor o talent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 aente said: http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVh0IcfoxzhZZfM0htckx0o şöyle birşey yaptım blood gorged'ı pas geçtim zira genelde raidlerde sürekli full hp oynuyorum, burda tek korkum night of the dead olmadan ghoulun ne kadar yaşıyacğı heh. onun dışında aklıma yattı baya /discuss gördügüm en kötü blood dps talenti bu 1.bloodworm gereksiz.blood aura alacaksın raid için 2.bloodgorged alacaksın 51-0-20 dir blood/unholy dps talenti.OB > IT > PS > HSx6 tarzı max hs a dayalı bir rot yapmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar