Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DK talent

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

bak isimleri tam aklımda değil.. önce yarasa hatunu kestim sonra yılan efendiyi.. sonra Örümcek boss u kestim sonra çıktım Mandokir i raptoru kesmeden kestim :) sonra kaplan boss sonra panter.. sonra jin do yu kestim oradan hakkara gittim bir arkadaş daha aldım.. sebebi talent nedeni ile bloodwormlar çıkarıyorum hakkar da bana mc atınca resetleniyor boss o yüzden mc deyken resetlenmemesi için ya talent respec edicektim yada bu yolu
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 sayfa yukarı çık anlarsın.. ama hala tank için Dual W dps için 2H kullanıyor insanlar.. Zaten gelende dk'nın bütün abilityleri % XX Weapon dmg olduğu için dps olacak kişinin 2H olması şarttır :)

Yeni ench geldi 2H iteme TANK 2H için onu kullanıp 2h ile de tanklayanlar var hoş
Sosyal ağlarda paylaş

tank için dw kullananlar bi zahmet açıp EJ okusun, threat generationınız daha düşük ve exp capte değilseniz spike dmg alma şansınız daha fazla. patchten sonra değişik spec deneyenler var , 20/51 2h frostlar var, 51/0/20 blood var, hala 32/39 DW var, 51/13/7 klasik ve son olarak 17/0/54 2h unholy.
Sosyal ağlarda paylaş

leveling konusunda en rahat talentın blood olduğu konusunda herkes hemfikirdir diye tahmin ediyorum.
sebebi ise kendini healleme konusunda birsürü talentının olması
(rune tap, bloodworms, vendetta, mark of blood, vampiric blood, blood aura...)
unholy ise heal konusunda blood presence ve death strike la kısıtlı. ve çoğu zaman(mesela elite mob kesmen gereken questlerde) yetersiz kalır. ama bloodla çok rahat bi şekilde elite indirebiliyosun tek başına.

pek hatırlamıyorum ama sanırım şuna benzer birşey yapmıştım 58 de.
http://www.wowhead.com/?talent=jfcMqccIsfMxzu
dancing rune weapon alana kadar blooda devam edip sonra unholy ye geçmiştim sanırım. vicious strikes-morbidity-epidemic blood için alınması gereken talentlar.
ayrıca blood specden death rune mastery yi almak ta çok işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Phlox said:
tank için dw kullananlar bi zahmet açıp EJ okusun, threat generationınız daha düşük ve exp capte değilseniz spike dmg alma şansınız daha fazla. patchten sonra değişik spec deneyenler var , 20/51 2h frostlar var, 51/0/20 blood var, hala 32/39 DW var, 51/13/7 klasik ve son olarak 17/0/54 2h unholy.

Ben bunu sordum işte, her kafadan ayrı bir ses, hangisi daha iyi çözemedim henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVh0IcfoxzhZZfM0htckx0o

şöyle birşey yaptım blood gorged'ı pas geçtim zira genelde raidlerde sürekli full hp oynuyorum, burda tek korkum night of the dead olmadan ghoulun ne kadar yaşıyacğı heh.

onun dışında aklıma yattı baya
/discuss
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:
http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVh0IcfoxzhZZfM0htckx0o

şöyle birşey yaptım blood gorged'ı pas geçtim zira genelde raidlerde sürekli full hp oynuyorum, burda tek korkum night of the dead olmadan ghoulun ne kadar yaşıyacğı heh.

onun dışında aklıma yattı baya
/discuss

gördügüm en kötü blood dps talenti bu
1.bloodworm gereksiz.blood aura alacaksın raid için
2.bloodgorged alacaksın
51-0-20 dir blood/unholy dps talenti.OB > IT > PS > HSx6 tarzı max hs a dayalı bir rot yapmalısın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...