Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 blood bir nevi bufflandı , heart strike 2 targeta vuruyo ama gene şaka gibi madem aoe gibi bişi eklicen paladin divine strom gibi , 5 yard fln içindeki herkese vursun bari xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 unholy spec icin hangi glyps ler kullanilmali?birde bu konu ile ilgili yazarsaniz faydalaniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 up! patch notlardan sonra buildinizde değişiklik oldu mu? naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 9 sayfayı okuyamadım kusura bakmayın ama son patchten sonra birisi uber bi 2H raid tanking talent yazabılır mı buraya. please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dynun said: up! patch notlardan sonra buildinizde değişiklik oldu mu? naptınız Nerfe inat blooddan unholy ye geçtim:P Ama öyle trade de salya sümük zırlıycak kadar aman aman bi nerf yememiş, hala süper, çok mutluyum keşke daha önce geçseymişim diyorum. Kayda değer tek nerf gargoyle zaten. Diğer yandan pestilence cd ının kalkmasıyla dot ları çok kolay düzenlemeye başladım. Gerçi bi ara blooda dönmek istiyorum doubletarget HS ın dps ini test etmek için ama unholy yi de çok sevdim. mrdefender1 said: unholy spec icin hangi glyps ler kullanilmali?birde bu konu ile ilgili yazarsaniz faydalaniriz. benim kullandıklarım şunlar; major: scourge strike, plague strike, ghoul minor: pestilence, raise dead, horn of winter Değiştirmeyi düşündüklerim: plague strike->death&decay (genelde açılışı PS ile yaptığım için glyph pek işe yaramıyo) pestilence->corpse explosion (+5 yd range pek fark etmez diye düşünüyorum, diğer yandan corpse explosion değiştirildi, damage ı arttı ve artık rune değil rp harcıyo daha bi güzel oldu. critter ayarında mobların çok olduğu yerlerde iyi bir zamanlamayla hayvani dps yapma ihtimali var gibi) Önceden sırf alıcak talent seçemediğim için almıştım 1-2 deneme hariç kullanmamıştım da şu son haliyle mob temizlerken faydalı bir AoE olabilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Blood güzel yine Unholy Presence de oynayıp deli gibi hs spawmlamak çok hoş ^_^ böyle 5-6 hs yi çakıyorsun arka arkaya tutabilene aşk olsun.. adamlar linkledi 3.200 dps çıkınca şaşırdım önceden 2.200 geçememiştim koaly kolay gearda çok iyi değil craft nax10 man badge karşımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 2 silahı da hızlı yapmanın bir anlamı kalmdı mı sadece offhandi hızlı yapsak daha mı mantıklı olacak zira Killing Machine: Instead of a chance to be triggered on critical strike, this talent now has a chance to be triggered on each swing based on the swing time of the weapon (slow weapons more likely, fast weapons less likely). var mı test eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Death Knight Talent Sanırım işinizi görür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Synergenx said: Death Knight Talent Sanırım işinizi görür :) <3 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Desecration kullanışlı bir talentmıdır? Hafiften uyuz olmaya başladım da, %5 damage için değermi diyorum. Bladed armor filan alsam daha kullanışlı olabilir mi acaba? şöyle birşey mesela; http://www.wowhead.com/?talent=jfVMqh0IsbRxzAoG0x0hZfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yalnız ufak bir dipnot geçeyim. Rotation ve Glyph hakkında pek bir bilgim yok açıkçası bu talent ile ilgili. Bilen biri varsa ve bizi de bilgilendirirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Blood talent i aynı şekilde kullanıyorum patch ' den önce respec etmiştim şuan memnunum.. ahde bak zaten kafana yatanı al tak :) yada wowhead forumlarından bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Rotation'u nasıl yaptın ? IT - PS - HS - BS - DC - OS felan yaptım ben ama ne kadar doğru bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 İT - PS - HS-HS-HS ( cd girene kadar hs arada DC ) + OB + RT + HS then again ... mutli target varsa İT + PS + Pre + HS vs.vs.. diye gidiyorsun main targette koydugun debufflar bitmesine yakın tekrar pre yap.. main targeti bırakıp diğerlerine atla gear iyise Blood presence değilde Unholyde oyna Blood strike kullanmıyorsun değilmi Heart stike varken ? şunuda unutma içinde rune strike cast ettiğin macrolar kullan yani rune strike yi hiç bir zaman barında tutup tuş harcama o arada açıldımı kendiliğinden otomatik vursun. birde Rune weapon şimdi daha da süper :) nukeliceğin anda çıkar acayip iş görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 @Aente Denemeye vaktim olmadı ama Killing Machine Procs: slow weapons more likely, fast weapons less likely Muhtemelen ft gibi oldu e ozaman mantıken Main Hand 2.50/60> Main Hand 1.50/60 Offhand in hızlı olması allahın emri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 annihilationlı blood için kabul edilen 2 rotation var. biri IT PS OB HS HS dump OB HSx4 dump diğeri IT PS OB HS HS dump OB OB HSx2 heroic heigan sigil ve obliterate glyph varsa 2. rotation daha iyi, bende sadece glyph olmasına rağmen 2.yi kullanıyorum ilkindeki 4 heart strike diseaselere yetişmediği için, thx tt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=jMZGxx0IxdMhoV0cZfMohxcox0o soyle bi talent denedim iş yapar gibi duruor km varken howling onun disinda full obli spam 2h silahla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 biraz saçma gibi geldi bana ama denemeden bilemeyiz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 @ miraul o talentın çok benzerini kullanıyorum şu an, toughness gereksiz bence orda raidde başka icy talons'lu biri oldugunu var sayarak vermediğini düşünsem bile o zamanda bladed armor ya da gargoyle, frost strike gibi farklı şeyler daha yararlı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Birşey sorucam siz arkadaşlar Dps yaparken Blood mu yoksa Unholy Presence demi dps yapıyorsunuz.. Ben hep blood oynardım 1-2 kere unholy denedim harika geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Pek fark etmiyo. Genelde blood presence kullanıyorum çünkü critlerde çok güzel sayılar gösteriyo, ama unholy de de çatır çatır combo yapılıyo öyle de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 işte mesela unholy presence geçince çatır çatır comboluyorsun belki aynıdır dmg olarak veya blood biraz daha üstündür ama oynaması zevkli unholy presence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ozii_x said: Birşey sorucam siz arkadaşlar Dps yaparken Blood mu yoksa Unholy Presence demi dps yapıyorsunuz.. Ben hep blood oynardım 1-2 kere unholy denedim harika geldi. Blood Presence de oynamak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 akşam 2 heroic atayım birinde blood birinde unholy bakalım ne kadar dps kaybı yaşicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 valla ben 51/13/7 yaptım ama unholy kadar dps yapamıyorum açıkçası. unholy'de raid'lerde 2700'e kadar çıkarken blood'da 2300'de kalıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar