Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DK talent

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:
up!

patch notlardan sonra buildinizde değişiklik oldu mu? naptınız

Nerfe inat blooddan unholy ye geçtim:P

Ama öyle trade de salya sümük zırlıycak kadar aman aman bi nerf yememiş, hala süper, çok mutluyum keşke daha önce geçseymişim diyorum. Kayda değer tek nerf gargoyle zaten. Diğer yandan pestilence cd ının kalkmasıyla dot ları çok kolay düzenlemeye başladım.
Gerçi bi ara blooda dönmek istiyorum doubletarget HS ın dps ini test etmek için ama unholy yi de çok sevdim.

mrdefender1 said:
unholy spec icin hangi glyps ler kullanilmali?birde bu konu ile ilgili yazarsaniz faydalaniriz.

benim kullandıklarım şunlar;
major:
scourge strike, plague strike, ghoul
minor:
pestilence, raise dead, horn of winter

Değiştirmeyi düşündüklerim:
plague strike->death&decay
(genelde açılışı PS ile yaptığım için glyph pek işe yaramıyo)
pestilence->corpse explosion
(+5 yd range pek fark etmez diye düşünüyorum, diğer yandan corpse explosion değiştirildi, damage ı arttı ve artık rune değil rp harcıyo daha bi güzel oldu. critter ayarında mobların çok olduğu yerlerde iyi bir zamanlamayla hayvani dps yapma ihtimali var gibi)
Önceden sırf alıcak talent seçemediğim için almıştım 1-2 deneme hariç kullanmamıştım da şu son haliyle mob temizlerken faydalı bir AoE olabilir artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Blood güzel yine Unholy Presence de oynayıp deli gibi hs spawmlamak çok hoş ^_^ böyle 5-6 hs yi çakıyorsun arka arkaya tutabilene aşk olsun.. adamlar linkledi 3.200 dps çıkınca şaşırdım önceden 2.200 geçememiştim koaly kolay gearda çok iyi değil craft nax10 man badge karşımı
Sosyal ağlarda paylaş

2 silahı da hızlı yapmanın bir anlamı kalmdı mı sadece offhandi hızlı yapsak daha mı mantıklı olacak zira

Killing Machine: Instead of a chance to be triggered on critical strike, this talent now has a chance to be triggered on each swing based on the swing time of the weapon (slow weapons more likely, fast weapons less likely).

var mı test eden?
Sosyal ağlarda paylaş

İT - PS - HS-HS-HS ( cd girene kadar hs arada DC ) + OB + RT + HS

then again ...

mutli target varsa

İT + PS + Pre + HS vs.vs.. diye gidiyorsun main targette koydugun debufflar bitmesine yakın tekrar pre yap.. main targeti bırakıp diğerlerine atla

gear iyise Blood presence değilde Unholyde oyna

Blood strike kullanmıyorsun değilmi Heart stike varken ?

şunuda unutma içinde rune strike cast ettiğin macrolar kullan yani rune strike yi hiç bir zaman barında tutup tuş harcama o arada açıldımı kendiliğinden otomatik vursun.

birde Rune weapon şimdi daha da süper :) nukeliceğin anda çıkar acayip iş görüyor
Sosyal ağlarda paylaş

annihilationlı blood için kabul edilen 2 rotation var.

biri IT PS OB HS HS dump OB HSx4 dump

diğeri IT PS OB HS HS dump OB OB HSx2

heroic heigan sigil ve obliterate glyph varsa 2. rotation daha iyi, bende sadece glyph olmasına rağmen 2.yi kullanıyorum ilkindeki 4 heart strike diseaselere yetişmediği için, thx tt
Sosyal ağlarda paylaş

@ miraul

o talentın çok benzerini kullanıyorum şu an, toughness gereksiz bence orda raidde başka icy talons'lu biri oldugunu var sayarak vermediğini düşünsem bile o zamanda bladed armor ya da gargoyle, frost strike gibi farklı şeyler daha yararlı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...