progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bir çocuğun büyümesini anlatan filmin çekimleri 2001 de başlamış ve 2013 de bitecek. Her yıl bir kaç hafta çekim yapıyorlarmış. Yönetmen Richard Linklater ve oyuncular arasında Ethan Hawke'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bu benim hayalimdi hep ya biri benden önce düşünmüş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 enteresan, before sunrise da ethan hawke tren de buna benzer bişeyler söylüyordu celine e, senarist richard linklater olduguna göre onun düşünceleri zaten, o zamandan içinde kalmış demekki bu proje :d richard linklater zaten ethan hawksiz film de yapmiyor. heyecansız bir şekilde (4senesi var) bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 çocuk ölürse nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 filmde de olmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Hiç gerek yokmuş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 çok keyif vermez kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ya bunu tartışmıştık bir konuda da referans olsun diye araştırdım bulamadım :) neyse ayrıca 13 yıl,12 değil sdfdsa 4 sene kadar önce haberim olmuştu,bayağıdır merakla bekliyorum bende bu projenin tamamlanmasını,linklater rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Ahanda Truman Show diye bağırmalı mıyız, neyin nesi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar