Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Beşiktaş 16.11.2008 @ 15:00

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

funq said:
bence sizin amacınız futbol seyirciliği kisvesi altında adam döverek bire bin giderek egolarınızı tatmin etmek.
yapın da, bütün holiganlar birbirine bunu yapsa bi süre sonra tükenirler zaten, temiz futbol, temiz stadyum olur, "insan"lar futbol izlemeye tribünlere gidebilir.

o günleri görebilsek keşke

11-12yıldır maçlara giderim Samsunda Eskişehirde Ankarada İstanbulda maçlar izledim ki bu maçların çoğu o takımın taraftar grubunun içindeydi tribünde kimse kimseye boş yere saldırmaz ya daha önceden gelen bişey vardır yada o an bi kıvılcım olmuştur. Holiganizm şiddet her nekadar onaylamasamda futbolun özünde vardır. İtalyada adamlar tren gasp ediyor deplasmana gidebilmek için ...

futbolun neresi temizki tribünler temiz olsun İngilterede bile futbol kara para aklama işi için kullanılıyorsa, İtalyada Almanyada şike almış başını gitmişse, Türkiyedeki yönetimlerin dönen paranın yanlı medyanın hali zaten ortadayken nasıl temiz futboldan bahsedebilirsin ki ??
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:
funq said:
temiz futbol, temiz stadyum olur

ne kadar güzel söylemişsin.

fakat tribününüzde 14 yaşında bi çocuğun vurulduğunu ve 2003-2004 yılındaki bjk-istanbulspor bjk-sebat bjk-rize maçlarına bakılmasını isterim temiz futbol varmı acaba?

sdfjsgsd dedim gene bjk bilerek yenildi mevzusu acar bunlar die. Sizi kale almayınca sinirlenmenizi izlemek de bir ayrı oluor:)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
sg-1 said:
BulletRide said:
O değil de, Bursa'nın logoda niye rengarenk yıldızlar var?

okumadan mı yazıyon sg-1 :P

2. sayfanın başında açıklamışlar.

iyi de neden renkli öyle gökkuşağı gibi ben onu anlamadım

keyifli maç oluyo yav,
nobre boş kaleye atamadı, bi de bursalı sercan mıydı neydi, o da karşı karşıya rüştüye nişanladı.
iki takım da vasatın üstünde, bi ara orta sahada top oynamayı yasakladılar sandım.
Sosyal ağlarda paylaş

bursa taraftarı maç sırasında o kadar desteklemedi takımını çarşı ile yarışamaz bile bunlar
yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik yoksa rahat kaznırdık
haftaya es es sonra fener zor bi viraj zaten bu maçları kazanırsak şampiyonluğumuzu ilk yarıdan ilan etmiş oluruz . ikinci yarı formalite şeklinde geçer bizim için........
Sosyal ağlarda paylaş

2pacAmaruShakur said:
bursa taraftarı maç sırasında o kadar desteklemedi takımını çarşı ile yarışamaz bile bunlar
yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik yoksa rahat kaznırdık
haftaya es es sonra fener zor bi viraj zaten bu maçları kazanırsak şampiyonluğumuzu ilk yarıdan ilan etmiş oluruz . ikinci yarı formalite şeklinde geçer bizim için ...

şimdiden quote etmek lazım hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...