Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Taraf] Batıyoruz Ama En Kralını Veriyoruz

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

fotoşop olmasa nolur ki?unutmayacağız unutturmayacağız nedir abi yaa?

mehmet ali biranda zamanında apdullah öcalanla röportaj yaptı hatırlıyomusun onu çoktan unuttun mu yoksa adamların işi bu gazteci herifler zihniyete gel.

ne yaygaracı heriflersiniz yaa
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
Alıntı:

Görmedin sanırım.

Aynı fotoğrafın altta orijinal hali de var. Böyle bir bakış açısı olduğunu ifade etmek için resmi paylaştım. Fotoğraf olayını bilemem, benim için hiçbir önemi de yok ama şahsen bu bakış açısına tamamen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@007:lol

batıyoruz dediği finansal anlamda değildir.. örnekleyerek daha iyi anlatabilirim. bu batıyoruz;

rezilliği daha görmediniz.. önceden elimizi kolumuzu pisliğe daldırıp çamur atıyorduk. şimdi gırtlağımıza kadar pisliğe batıyoruz

da ifade edilen batıyoruzdur, yani daha derinlerine inme ve hatta çökme (tdk sözlük) manasındaki batıyoruz. finansal olan değildir..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

batıyoruz dediği finansal anlamda değildir.. örnekleyerek daha iyi anlatabilirim. bu batıyoruz;

rezilliği daha görmediniz.. önceden elimizi kolumuzu pisliğe daldırıp çamur atıyorduk. şimdi gırtlağımıza kadar pisliğe batıyoruz

da ifade edilen batıyoruzdur, yani daha derinlerine inme ve hatta çökme (tdk sözlük) manasındaki batıyoruz. finansal olan değildir..

xD ben hiç böyle düşünmemiştim. Medya tarihi daha çirkefini görmedi! xD İyi reklam yaparlar alan kesime. Türkiye diye ırak'tan çekilen fotoları basmaya devam etsinler iftiracı bölücüler.

-007- said:
Tespit: Teröristlerde neden hep "yeni açık kahverengi bot" var? İstisnasız üniforma gibi.

ehehehehe fotoya baktımda haklısın ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
dasaaa said:

En azından açık açık tarafız, tarafsız falan diğiliz diyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...