SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 harika iş. uyuşturucuları elimize geçer geçmez party yapıcaz. ciddiye almıyosun inşallah irenikus sdf
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 GERGE said: Filmini bile yaparlar bunun. 30 dk olmaz abi bu nun konusu :D
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 film paso kutunun içinde geçiyo falan.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 adresi yanlis yazmissa geri teslim ederler mapusa.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Llama said: GERGE said: Filmini bile yaparlar bunun. 30 dk olmaz abi bu nun konusu :D kutudan çıkıncada teslim olur mesaj ayağına işte kutudayken çok düşünme fırsatı buldum artık iyi bir insan olacam falan filan
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 oceans fourteen olunca ordaki japon yerine bizim abiyi alcaklarmis :D
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 konudan bağımsız mesajım: sonra türklere arap denince kızıyorsunuz. dfg
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ahahahah helal olsun lan harbi pb de yeni kaçış olursa bunu alsınlar
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 geçen gün de çok acaip bi kaçış izlemiştim. böle taaaaa ebesinin şeyinden tüfekle kanca fırlatıyolar hapishanenin içine, herifler tutunuyo falan bi gardiyan bi ekipten adam bi de kaçırmak istedikleri adam aynı ipe tutunmştu sonra diğer ikisi düşüp öldü falan ya da ben rüyamda mı gördüm acaba bunu tam hatırlamıyorum neyse..
Rock Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Tamam komik bir olay ama bu adam uyuşturucu kaçakçısı. Dışarı çıkınca da yine aynı işi yapacak. Ne saygısından bahsediyorsunuz?
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 SoulCube said: film paso kutunun içinde geçiyo falan. ehehehe
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Rock said: Tamam komik bir olay ama bu adam uyuşturucu kaçakçısı. Dışarı çıkınca da yine aynı işi yapacak. Ne saygısından bahsediyorsunuz? tövbe etmiş eleman kaçmadan.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Farinal said: Llama said: GERGE said: Filmini bile yaparlar bunun. 30 dk olmaz abi bu nun konusu :D kutudan çıkıncada teslim olur mesaj ayağına işte kutudayken çok düşünme fırsatı buldum artık iyi bir insan olacam falan filan ahaha süper film konusu sdfsd ama kaçış daha iyi sdfsd olm süper lan ahahah
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 niye kutuda geçsin ki, shawshank redemption'da bütün film lağım borusunda mı geçiyordu? (:P)
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Rock said: Tamam komik bir olay ama bu adam uyuşturucu kaçakçısı. Dışarı çıkınca da yine aynı işi yapacak. Ne saygısından bahsediyorsunuz? Zorla mı enjekte ediyo kardeşim milletin koluna boynuna eroini? Kendini uyuşturucuyla zehirleyecek gerizekalılar kendileri satın alıyolar. Bir hırsız ya da katille aynı kefelik değil yani adam suçluysa bile. Ki adamın kişiliği, hayata bakış açısı, yaşam felsefesi ya da mesleği değil bizim saygı duyduğumuz. Pratik zekası.
Öne çıkan mesajlar