SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 harika iş. uyuşturucuları elimize geçer geçmez party yapıcaz. ciddiye almıyosun inşallah irenikus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 GERGE said: Filmini bile yaparlar bunun. 30 dk olmaz abi bu nun konusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 film paso kutunun içinde geçiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bunun çizgi filmi yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 adresi yanlis yazmissa geri teslim ederler mapusa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 efsaneymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Llama said: GERGE said: Filmini bile yaparlar bunun. 30 dk olmaz abi bu nun konusu :D kutudan çıkıncada teslim olur mesaj ayağına işte kutudayken çok düşünme fırsatı buldum artık iyi bir insan olacam falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 oceans fourteen olunca ordaki japon yerine bizim abiyi alcaklarmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 konudan bağımsız mesajım: sonra türklere arap denince kızıyorsunuz. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ehah cidden sağlammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 emeğe saygı +rep türk zekası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 nereye postalamış kendini acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mikhail Sikkofil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ahahahah helal olsun lan harbi pb de yeni kaçış olursa bunu alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 koyduk çocuu eheh. süperiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 geçen gün de çok acaip bi kaçış izlemiştim. böle taaaaa ebesinin şeyinden tüfekle kanca fırlatıyolar hapishanenin içine, herifler tutunuyo falan bi gardiyan bi ekipten adam bi de kaçırmak istedikleri adam aynı ipe tutunmştu sonra diğer ikisi düşüp öldü falan ya da ben rüyamda mı gördüm acaba bunu tam hatırlamıyorum neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Tamam komik bir olay ama bu adam uyuşturucu kaçakçısı. Dışarı çıkınca da yine aynı işi yapacak. Ne saygısından bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 SoulCube said: film paso kutunun içinde geçiyo falan. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Rock said: Tamam komik bir olay ama bu adam uyuşturucu kaçakçısı. Dışarı çıkınca da yine aynı işi yapacak. Ne saygısından bahsediyorsunuz? tövbe etmiş eleman kaçmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Farinal said: Llama said: GERGE said: Filmini bile yaparlar bunun. 30 dk olmaz abi bu nun konusu :D kutudan çıkıncada teslim olur mesaj ayağına işte kutudayken çok düşünme fırsatı buldum artık iyi bir insan olacam falan filan ahaha süper film konusu sdfsd ama kaçış daha iyi sdfsd olm süper lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 AYAKTA ALKIŞLADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 niye kutuda geçsin ki, shawshank redemption'da bütün film lağım borusunda mı geçiyordu? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Rock said: Tamam komik bir olay ama bu adam uyuşturucu kaçakçısı. Dışarı çıkınca da yine aynı işi yapacak. Ne saygısından bahsediyorsunuz? Zorla mı enjekte ediyo kardeşim milletin koluna boynuna eroini? Kendini uyuşturucuyla zehirleyecek gerizekalılar kendileri satın alıyolar. Bir hırsız ya da katille aynı kefelik değil yani adam suçluysa bile. Ki adamın kişiliği, hayata bakış açısı, yaşam felsefesi ya da mesleği değil bizim saygı duyduğumuz. Pratik zekası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar