Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bence....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dedigim gibi Bence oyunda sole bi sistem sorunu var simdi pvp mantigi oturtmalari guzel ama sorun su wowda pvp yaparak bi sekilde iteme ulasiyorsunuz mesela uo ise ''loot'' kavrami vardi yani pvp sonunda gene bisiler kazanbiliyordunuz(gerci zuhzuhzuh yazmak daha tatmin ediciydi ama neyse:P) ama bu oyunda o seni olduruyor sen onu olduruyosun bisi kaybetme yok sonsuza kadar bole kale sistemine gelirsek al gulum ver gulum mantigi icinde onu almassan ona gidiyorsun boş kaleyi alip seviniyosun (veya seviniyomusunuz ?)eee ? kazanilan itemlerde bisi farkettirmio , tamam iyi guzelde bi sure sora anlamsiz oluo yani single player bi oyunda farm yapmakla ayni deilmi ? galiba sorunlar burda ortaya cikiyor gibi...
(pwpleri pvp yapim dedim malum ingilizcenin ve turk dilinin olusmasina katkida bulunan butun profesor ve filozoflar burdan acc almis...)
Mesaj tarihi:
......................................__................................................
.............................,-~*`¯lllllll`*~,..........................................
.......................,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,....................................
..................,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,..................................
...............,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll........................... .......
.............;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll................................
..............lllllllllllllllllllllllllll/.........;;;;llllllllllll,-`~-,......................... ..
...............lllllllllllllllllllll,-*...........`~-~-,...(.(¯`*,`,..........................
................llllllllllll,-~*.....................)_-..*`*;..)..........................
.................,-*`¯,*`)............,-~*`~................/.....................
..................|/.../.../~,......-~*,-~*`;................/...................
................./.../.../.../..,-,..*~,.`*~*................*....................
................|.../.../.../.*`..............................)....)¯`~,..................
................|./.../..../.......)......,.)`*~-,............/....|..)...`~-,.............
..............././.../...,*`-,.....`-,...*`....,---........../...../..|.........¯```*~-,,,,
...............(..........)`*~-,....`*`.,-~*.,-*......|.../..../.../....................
................*-,.......`*-,...`~,..``.,,,-*..........|.,*...,*...|......................
...................*,.........`-,...)-,..............,-*`...,-*....(`-,...................
......................f`-,.........`-,/...*-,___,,-~*....,-*......|...`-,..................
Mesaj tarihi:
Aoc ve War kaliteli PvP oyunlar olarak finanse edildi. Pvp on plana cikarildi. Oyuncular wow da bulamadiklarini bu oyunda bulacaklardi. Gel gelelim oyunlar realase olunca 1 ayda tukendiler. Bunun nedeni saldim cayira mevlam kayira pvp anlayisi. Oyunculari bir alana salip "haden kapisin kim yenecek" demek kandirmiyor.
Mevcut durumu en guzel aciklama yolu Guild Wars oyununu ornek vermek.
1.PvP basamagi: Random Arena,
Rastgele insanlarin secildigi, her turlu rezaletin yasanildigi pvp sekli. rasgele 4 kisilik takim olusturuluyor. Warhammer daki senaryolar ve RvR bunun biraz buyutulmus sekli iste. Olunce cikanlar, soparanlar, coluk cocuk hep bu ortamda karsimiza cikar. War'da da senaryoya girersiniz Healer olmaz vs....
2.PvP basamagi: Team Arena,
4 kisi takim kurar. Randomdan daha iyidir ama 4 kisi az oldugundan oyunlar taktik yonunden zayiftir.
3.PvP basamagi: Heroes Ascent ve Guild vs Guild:
Iste zurnanin zirt dedigi yere geldik. Once bir taktik, plan kurulur, bu plana gore her oyuncunun kullanacagi skilleri belirlenir. Kolaysa birisi ciksin macin ortasinda. Mac kazanip ya da kaybettiginiz de guild'in ranki artar, azalir. Yeni Baslayan bir takimin ranki 1 ise ornegin karsina rank 100 takim cikmaz. Sistem dusuk ranklari dusuk rank ile, yuksek ranklari yuksek rank ile eslestirir.
Iste Aoc ve War bu balansi saglayamiyor. 10 kisi 3 kisiyi reskill yapiyor yada elite bir takimin karsisina ezik bir pug takim cikiyor. Cabucak bayiyor pvp...
Mesaj tarihi:
hunty dogru bi acidan yaklasmis , tamam bir oyuna benzer veya o tarzda yapmak zorunda deiller ama bi sekilde daha deisik yaklasmalari gerekiyordu oyuna hani ''biz yaptik oyunu sizde kapisin bakam suralarda aman su sicratmayin camlara yeni sildim'' gibi bi tabirle olmuyor tabi pvp oyunu (bide cok elit akradaslar cvp vermisler konuya yukarlarda ozur dilerim onlarin kalitesinde bi topic olmadigi icin ...allam ya harbi sorunlu dolu burasi)
Mesaj tarihi:
lol nerde bir ayda tükendi, tatlısu pvp'cileri pve oyunlarına döndüler, biz burdayız devam ediyoruz. günlerdir devam ediyor savaşlar zone'ları zaptetmek için "world pvp nerde" diyenlere inat eight peaks'de.
Mesaj tarihi:
tatlisu pvpciler derkene sen bu oyunu pvp game sayiosan marioda gelmis gecmis en iyi adventure oyunu ozaman...b@b 30kisi vuruodu bende vurdum xp geldi AGA....
Mesaj tarihi:
Submaxx said:
tatlisu pvpciler derkene sen bu oyunu pvp game sayiosan marioda gelmis gecmis en iyi adventure oyunu ozaman...b@b 30kisi vuruodu bende vurdum xp geldi AGA....

AĞA 24 kişi vuruyordu bende vurdum epic düştü?
Mesaj tarihi:
ayrica pronoit bosslar 1 kisi kesilioda benmi 40 kisi gidiyorum arkadasim ama player dedigin insan sahis vasif 1 kisi kesilebiliyor dimi yap bakim matematigini ?
Mesaj tarihi:
Submaxx said:
ayrica pronoit bosslar 1 kisi kesilioda benmi 40 kisi gidiyorum arkadasim ama player dedigin insan sahis vasif 1 kisi kesilebiliyor dimi yap bakim matematigini ?

senin mantik ters. mmorpg oynuyorsun 1v1 war 10 oyun atmiyorsun ki player dediğin bir kişi kesilir de battlegroundlara 1v1 girmiyorsun arenalar bile 2vs2 den başliyor. nese warhammer saçma oyun age of conan da beter olsun
Mesaj tarihi:
oof oof 2cumleniz var bunu diyip bole elit fln saniyonuz kendinizi arkadasim ben ole bisi demiyorum ama kime ne anlatiyorumki bosver haklisin supersin okmu ?
Mesaj tarihi:
bu oyunun pvpsi çok kötü ve ne yazık ki aslında iyi gibi duran pve si kullanılmıyor

open pvp salakça ya shadowbane gibi yapacaksın herşeyi kaybedip herşeyi kazanacaksın yada daoc gibi yapacaksın combat belirli yerlerde dönecek keep/relic kaybedip kazanacaksın

ben wowda arenaydı bg di grindlemekten daraldığım için çıktım gittim geldim 2 aydır serpent passage yapıyorum hiç değilse öbür tarafta çeşit vardı burada aptal join all herkesi hep sp ye sokuyor

open pvp desen kardeşim bu keep dediğiniz şey kartondan mı ya

adamlar keep e saldırıyor warcam deyim haritadan under attack görüyorum ata atlayıp keep e gidene kadar lord down böyle aptalca bişey olur ya gidiyorsun çıt çıt kapıya iki tane vur insin lord a iki vur insin karşıda adam yok al tüy,baktın karşıda adam var hop öbür zone a tık tık biz geldik al tüy

ben grindden kaçarken mmo tarihinin en grind grind grind oyununa denk geldik
Mesaj tarihi:
Abi bu keepler ya kartondan ya betondan..eğer sağlam bir savunma varsa hiç şansı yok yani kimin daha fazla zergi var o kazanıyor ve bu FPS olayıda cabası..ben accountu suspend ettim..WOW'a dönmeyi düşünüyorum ciddi ciddi..1.11 e umut bağlamıştım ama adamlar çok geciktiriyor..saçma sapan bug fixlerle uğraşıyorlar hala..benim için class balance bile öcelik değil çünkü class balance sadece scenarioda farkedio nassa RVR zerg..RVR mekaniğini ciddi deiştirmeleri lazım kanımca.
Mesaj tarihi:
Submaxx said:

tek vurursan da 30 katı alıyorsun. bir dur düşün iki dakika önce ne yazacağını lütfen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...