Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Artık çıldıracam ya.Modemde sürekli net ışığı yanıyo fakat pc de dakka başı net kopup geliyo.Yani msnde konuşmak ve online oyun oynamayı imkansız kılıyor.4 portlu bi modem üzerinde arkadaşla ortak kullanıyoruz modemin nete bağlantısı kendi hafızasında kayıtlı ben sadece ağ bağlantısı oluşturuyorum ve bağlanıyorum.Ağ bağlantımı varsayılan ayarlara getirmem mümkün mü?İki tane ethernet girişim var ikisinde de aynı problemle karşılaşıyorum.Ve ethernet kablom sağlama benziyo alalı 2 ay oldu.Yardım elini uzatın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ağ bağlantın ile bir ilgisi olmaz. Kabloların düzgün takılıp takılmadığını kontrol et. Yada kabloda bi temassızlık, kopma varmı ona bak. Ve her iki bilgisayarda da virüs taraması yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bence de yeni bir kablo dene. Bir de imzanı yanlış yazmışsın: Titillandus diye yazılır gıdıklamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mavardi said: Artık çıldıracam ya.Modemde sürekli net ışığı yanıyo fakat pc de dakka başı net kopup geliyo.Yani msnde konuşmak ve online oyun oynamayı imkansız kılıyor.4 portlu bi modem üzerinde arkadaşla ortak kullanıyoruz modemin nete bağlantısı kendi hafızasında kayıtlı ben sadece ağ bağlantısı oluşturuyorum ve bağlanıyorum.Ağ bağlantımı varsayılan ayarlara getirmem mümkün mü?İki tane ethernet girişim var ikisinde de aynı problemle karşılaşıyorum.Ve ethernet kablom sağlama benziyo alalı 2 ay oldu.Yardım elini uzatın pls :) arkadaşında da aynı sorun oluyor mu ? olmuyorsa cok buyuk bır ıhtımalle kablonda sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 firmware i guncellemeyi dene. sorun sendeyse arkaasinin kablosunu kullanmayi dene, sorun devam ederse, tcp ip ayarlarini sil (tamamen kaldir tcp ip yi yani) sonra yeniden tanimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 benim biara modemde sacmasapan bi firewall´dan dolayi boyle bi problem yaratiyodu belki oyle biseyde olabilir yani software falan biseyde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 virüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 GERGE said: Bence de yeni bir kablo dene. Bir de imzanı yanlış yazmışsın: Titillandus diye yazılır gıdıklamak. eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bende virüs veya benzer bişey yüzünden olabileceğini düşündüm iki harddiscimden birine format attım.İlk yarım saat süresince hiç kopmadı sonra yine eski moduna döndü.Geçen pazar günü nette maçı izlemek için ıp ayarlarıyla oynamıştım.Sonra düzelttim.Galiba o zamandan beri bu durumdayım.Şimdi başka bir kabloyla deniyecem.Size haber vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 driver problemi, driverin windows versiyonu yüzünden problem yaşıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 formattan sonra bi cd den falan yüklüyosan programlarını, oradan geçmiş olabiliyo oldu ordan biliyorum, kafayı yiyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 4 Adımda Bu sorundan kurtulamazsan ya modemin yada ethernetin problemlidir. 1.Bilgisayarında spyware trojan vs gibi kötü yazılımlar olmadığından emin ol.Ad-aware, Spy Sweeper gibi programlarla bilgisayarını tarat (15 günlük deneme sürümlerini bulabilirsin) 2.Spliterını çıkartarak modeme direk bağlantı kur. Yani telefon hattı direk modeme bağlı olsun pareler kablo ek kablo olmadan. 3.Telefon hattındaki kabloyu düzelt.Temassızlık olabilir.En ufak parazit oluşumunda modem internetle bağlantını keser. 4.TTnet i arayarak telefon hattında paket kaybı olup olmadığını sor, varsa düzeltirler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Çok sağolun bu sabah formatladım pcyi.Sorun bi ara ama şimdi normale döndü.Tekrar karıştırmayayım.Problem tekrar ortaya çıkarsa size dönecem ve dediklerinizi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Pff problemim devam etmekte.Bi anti spyware virüs programıyla taradım bir şey bulamadım.Firewall,firmware,software gibi kavramlarda bahsetmişsiniz.Bende bu kavramları biraz araştırdım gözüm korktu.Bu olayları kendi başıma uygulamam sizce doğru olurmu?(firmwareyi araştırdım.sanırım pcmin iki hd. yada iki rom la çalışmadığını söylememin faydası olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bilgisayarını formatladıysan ve hala devam ediyorsa hala bilgisayardan şüphelenmen gereksiz değil mi biraz, kablolardan filandır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Şimdi modemi pcmin yanına taşıdım ve modemin kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum.İlk yarım saat kopmuyo zaten mesela dün tüm gün kopmadım netten.O sebeple birşey demem şuan için erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bendede buna benzer bir sorun var farklı başlık açmayayım.. Şimdi şöyle oluyor, internetim stabil değil belli aralıklarla ve interneti kullanma ağırlığına göre kopuyor net ve 5 dakika kadar sonra kendiliğinden geliyor mesela 100 mblık bi dosyayı download etmek imkansız gibi bişi sürekli kopuyor interneti hızlı kullandığımda yani 4-5 pencere açıp sürekli değiştirip hızlı işlem yaparsamda kopuyor çok ilginç bişey bazen hiç kopmuyor neden oldğunu çözemedim neredeyse hertülü şeyi denedim modem değiştirmek dışında. Bu arada modemim ttnet'in verdiği picatel combomax. Bazende hiç kullanamıyorum interneti geliyor maximum 1-2 dakika sonra tekrar gidiyor ve modemi kapatıp bi yarım saat kadar beklediğimde düzelmiş gibi yapıp bi süre sonra gene aynısı oluyor ayrıyeten ev telefonu kullanamıyorum, telefonu bağladığımda eğer dışarıdan bi arama gelirse yada ben telefonu kullanırsam internet tekrar kesiliyor. Yardımcı olabilecek birileri çıkarsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Khriska, Bilgisayarınız da spy, virüs olabilir güncel bir programla tarama yapın ya da temiz bir format atın. Sorun yine devam ediyorsa modem, telefon bağlantılarınızı kontrol edin. Splitter bağlantınızı kontrol edin size telefon geldiğinde bağlantınızın kesilmemesi gerekiyor. Splitteriniz düzgün çalışmıyor olabilir, temassızlık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mavi said: Khriska, Bilgisayarınız da spy, virüs olabilir güncel bir programla tarama yapın ya da temiz bir format atın. Sorun yine devam ediyorsa modem, telefon bağlantılarınızı kontrol edin. Splitter bağlantınızı kontrol edin size telefon geldiğinde bağlantınızın kesilmemesi gerekiyor. Splitteriniz düzgün çalışmıyor olabilir, temassızlık olabilir. Hepsini yaptım denedim yaklaşık 6 aydır bu sorunla mücadele ediyorum artık usandım yav bazen çıldırma noktasına geliyorum bak mesela az önce gene kesildi geldi şimdi 8-). Bu arada interneti bağlattırdığım andan bu yana hep bu sorun vardı sonradan olma bişiyde değil. Öneriler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 modem sorunu olabilir.. az önce ben de yaşadım.. bu aptal ötesi, hiçbir işe yaramayan zyxel'i tekmeledikten sonra birazcık düzeldi.. arada yapmak gerekiyor #1 eski modemim var geek.. vallahi bu yenilerden katbekat daha iyi bir takozdur. bozulmaz, her daim çalışır ve içerisinde her türlü ayarı yaptırır vs. ah bi de wireless'ı olsaydı evladiyelik kullanırdım. en azından sinir stress yapmıyor. bunlar salak ötesi modemler! airties parçalamak çok zevkli, zyxel de gider yakında vallahi! airties en azından dd-wrt destekliyordu. zyxel onu da destekliyormu bilmiyorum.. bu kafamın tasını attırmaya devam ederse sıradaki dlink olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Başka bir modem bulup test edin. Yine olmazsa ve bilgisayarımdan kaynaklanmıyor diyorsanız ttnet arayıp teknik servis çağırın apartman tel hattını falan kontrol etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Benzer bi sorun olmuştu, çözemeyince usbden bağlamıştım sonra problem çıkmadı. Bide öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Geçen hafta aynı sorun vardı. gittim yeni modem aldım sorunsuz bagşanıyorum artık. Daha sonra eski mmodemi resetledim herseyini ve o da duzeldi :) Modemi bi formatla yani fabrika defaultlara getir bastan kur oyle dene derim. User passini biliyorsan tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 abi bu zyxel'i parçalamadan gidip bi dlink, linksys falan almam gerekecek! antenini falan kıracam, plastiğini kemirecem artık ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yukarda yeterince acıkladım. spy ware yoksa spliterı cıkar ve modemle direk bağlantı kur. yani telefon hattını direk modeme tak sorun devam ediyorsa telefon kablonu değiştir hala sorun devam ediyors TTNeti ara paket kaybı varmı hattımda diye sor. hepsi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar