bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1-Nike Football OLE 2-Algida Magnum (hatundan dolayı) 3-Algida 4-Beko Plazma Tv 5-Cola Turka -hangi bıyık? 6-Honda Accord (Detaylara verdiğimiz önem) [signature][hline]bla bla bla ... [Bu mesaj blackchaos tarafından 03 Mayıs 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nescafe capucino[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 honda accord coca cola light gani gani(en sonunda ''sen de bi çay getir lann,hadii!!!'' dediği yeri çok seviyorum:))[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Angelus, 03 Mayıs 2004 14:35 tarihinde demiş ki: coca cola light bu benim sevdiğim reklam ulan topicini bile açmıştım başka kimse sevemez ![signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nike, bonus (kadir bey), bi de yeni garanti reklamı (vınn,vınnn), ayrıca araba reklamlarının alayı... bi de eski bi reklam vardı etinin. hani ailece arabayı yiyolardı,o da güseldi.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1-Kadir beyli bonus reklamı 2-Gani Gani 3-pejo nun neredeyse bütün reklamları 4-Woswogen in Efsaneler ölmez (arkada john lennon -instant karma calıyor) **1-Motorola E365. Süper pileli turuncu etegiyle süper bakışlı süper dudaklı bayanın oldugu reklam çifkin bi herif kovalıyor :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Gani gani nike - ole 1. cola turka shubuo - kulak kef algida - çocuk
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ya bide Etinin reklamları var ona bitiyorum şu hani Eit gofret çizgi film şeklinde "Ön ödemeli gofret kampayası başladı! birincisini önden yiyin" flm bişeyler vardı[signature][hline]bla bla bla ...
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nike-ole bonus-kadir bey[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 haa bi de shubuo eğlence paketi reklamına kopuom[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bekonun son 2 reklamı.. ha birde şu yaşlı kadının hayal gören adamı herkesin önünde olurmu diye tekmelediği yağ(yağdı dimi?) reklamı :D[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web [Bu mesaj Black1ce tarafından 03 Mayıs 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Kef gibisi var mı yaa...[signature][hline]
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Beko'nun son reklamı ve 1.ColaTurca ve yeni cıkan Pierre Van.Hooijdonk'un bıyık kültürümüzü yansıttgı:) son ColaTurka reklamı,hım bide nike'ın son reklamı oldukca güzel bence,az daha kadir beyi unuturyorduk oda muhtesem bir reklam[signature][hline] 4 yıl üniversite okuduktan sonra bölümünü begenmeyip yeniden öss ye giren akıllı şahıs! [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 03 Mayıs 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1)Nike 2)Bıyıklı cola turka:) 3)Coca Cola-Hayatın ritmi[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 fantamania'yı unutmayalım[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me!
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Advantage'in son çizgifilm ayarında olan Kralus reklamını tek geçiyorum![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 çizimlerini selçuk erdem yapmış belli :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 American siding..[signature][hline]I Only Die For This Woman
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: theKingpin, 03 Mayıs 2004 23:36 tarihinde demiş ki: selçuk erdem yapmış belli :) Hay ağzına sağlık. 3 gündür adamın ismini düşünüyorum deli oldum :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 o kadar bok püsür program arası reklam kuşağı seerettim, hala göremedim reklamı :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 çokonat-turuncu[signature][hline]Bish...
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1-Coca-cola light ... 2-Beko Plazma Tv ... 3-Algida Magnum ... 4-Nike Football ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 peugeot'la randevunuza geç kalmayın diye bi reklam var o da çok güzel... 2 takım maça başlicak,hakem yazı tura atıyo,yazı turayı kazanan takımı zaman kaybetmemek için maçın galibi ilan ediyo,yazı tura bitince formayı çıkarıp seviniyolar yenilenler ağlıyo falan çok güldüm:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Çokonat reklamını da gördün bugün harbi güzel olmuş[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Öne çıkan mesajlar