Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz reklamlar :=)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

honda accord
coca cola light
gani gani(en sonunda ''sen de bi çay getir lann,hadii!!!'' dediği yeri çok seviyorum:))[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

nike, bonus (kadir bey), bi de yeni garanti reklamı (vınn,vınnn), ayrıca araba reklamlarının alayı... bi de eski bi reklam vardı etinin. hani ailece arabayı yiyolardı,o da güseldi.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

1-Kadir beyli bonus reklamı
2-Gani Gani
3-pejo nun neredeyse bütün reklamları
4-Woswogen in Efsaneler ölmez (arkada john lennon -instant karma calıyor)
**1-Motorola E365. Süper pileli turuncu etegiyle süper bakışlı süper dudaklı bayanın oldugu reklam çifkin bi herif kovalıyor :)[signature][hline]impossible is nothing
www.fallenbishop.cjb.net

Sosyal ağlarda paylaş

Beko'nun son reklamı ve 1.ColaTurca ve yeni cıkan Pierre Van.Hooijdonk'un bıyık kültürümüzü yansıttgı:) son ColaTurka reklamı,hım bide nike'ın son reklamı oldukca güzel bence,az daha kadir beyi unuturyorduk oda muhtesem bir reklam[signature][hline] 4 yıl üniversite okuduktan sonra bölümünü begenmeyip yeniden öss ye giren akıllı şahıs!

[Bu mesaj Azure_Knight tarafından 03 Mayıs 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar bok püsür program arası reklam kuşağı seerettim, hala göremedim reklamı :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

peugeot'la randevunuza geç kalmayın diye bi reklam var o da çok güzel...
2 takım maça başlicak,hakem yazı tura atıyo,yazı turayı kazanan takımı zaman kaybetmemek için maçın galibi ilan ediyo,yazı tura bitince formayı çıkarıp seviniyolar
yenilenler ağlıyo falan
çok güldüm:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...