bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1-Nike Football OLE 2-Algida Magnum (hatundan dolayı) 3-Algida 4-Beko Plazma Tv 5-Cola Turka -hangi bıyık? 6-Honda Accord (Detaylara verdiğimiz önem) [signature][hline]bla bla bla ... [Bu mesaj blackchaos tarafından 03 Mayıs 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nescafe capucino[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 honda accord coca cola light gani gani(en sonunda ''sen de bi çay getir lann,hadii!!!'' dediği yeri çok seviyorum:))[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Angelus, 03 Mayıs 2004 14:35 tarihinde demiş ki: coca cola light bu benim sevdiğim reklam ulan topicini bile açmıştım başka kimse sevemez ![signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nike, bonus (kadir bey), bi de yeni garanti reklamı (vınn,vınnn), ayrıca araba reklamlarının alayı... bi de eski bi reklam vardı etinin. hani ailece arabayı yiyolardı,o da güseldi.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1-Kadir beyli bonus reklamı 2-Gani Gani 3-pejo nun neredeyse bütün reklamları 4-Woswogen in Efsaneler ölmez (arkada john lennon -instant karma calıyor) **1-Motorola E365. Süper pileli turuncu etegiyle süper bakışlı süper dudaklı bayanın oldugu reklam çifkin bi herif kovalıyor :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Gani gani nike - ole 1. cola turka shubuo - kulak kef algida - çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ya bide Etinin reklamları var ona bitiyorum şu hani Eit gofret çizgi film şeklinde "Ön ödemeli gofret kampayası başladı! birincisini önden yiyin" flm bişeyler vardı[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nike-ole bonus-kadir bey[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 haa bi de shubuo eğlence paketi reklamına kopuom[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bekonun son 2 reklamı.. ha birde şu yaşlı kadının hayal gören adamı herkesin önünde olurmu diye tekmelediği yağ(yağdı dimi?) reklamı :D[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web [Bu mesaj Black1ce tarafından 03 Mayıs 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Kef gibisi var mı yaa...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Beko'nun son reklamı ve 1.ColaTurca ve yeni cıkan Pierre Van.Hooijdonk'un bıyık kültürümüzü yansıttgı:) son ColaTurka reklamı,hım bide nike'ın son reklamı oldukca güzel bence,az daha kadir beyi unuturyorduk oda muhtesem bir reklam[signature][hline] 4 yıl üniversite okuduktan sonra bölümünü begenmeyip yeniden öss ye giren akıllı şahıs! [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 03 Mayıs 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1)Nike 2)Bıyıklı cola turka:) 3)Coca Cola-Hayatın ritmi[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 fantamania'yı unutmayalım[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Advantage'in son çizgifilm ayarında olan Kralus reklamını tek geçiyorum![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 çizimlerini selçuk erdem yapmış belli :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 American siding..[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: theKingpin, 03 Mayıs 2004 23:36 tarihinde demiş ki: selçuk erdem yapmış belli :) Hay ağzına sağlık. 3 gündür adamın ismini düşünüyorum deli oldum :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 o kadar bok püsür program arası reklam kuşağı seerettim, hala göremedim reklamı :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 çokonat-turuncu[signature][hline]Bish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 peugeot 307 envy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1-Coca-cola light ... 2-Beko Plazma Tv ... 3-Algida Magnum ... 4-Nike Football ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 peugeot'la randevunuza geç kalmayın diye bi reklam var o da çok güzel... 2 takım maça başlicak,hakem yazı tura atıyo,yazı turayı kazanan takımı zaman kaybetmemek için maçın galibi ilan ediyo,yazı tura bitince formayı çıkarıp seviniyolar yenilenler ağlıyo falan çok güldüm:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Çokonat reklamını da gördün bugün harbi güzel olmuş[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar