PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Evet bugün benim doğum günüm.... Bu doğum günümü unutmayacağıma eminim. 25 yıl geçirdim dünya üzerinde, bir çeyrek yüzyıl, ortalama hayatımın 3te 1i bitti. İçimde hayat taşıyorum, anne olacağım yaş... İnanılmaz bir melankoli ve aynı zamanda inanılmaz bir mutluluk hissediyorum. Herşeyden önemlisi, dolu dolu yaşamışım umarım hep böyle devam ederim, ederiz ailecek... Ps: Yeni gelenlerin baloncuğu oluyo ya, d.günü hediyesi olarak Marta kadar küçük bir emzik istemek, Pati yetkililerinden, çok mu şımarıkça olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bence güzel bi hediye olur... admin olsam da versem... doum günü kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mutlu yıllar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nerde kutluyoruz antalyada. nefr le başbaşamı yoksa varsa bişiler akalım hemen ahgsdfasd. gz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kermit said: nerde kutluyoruz antalyada. nefr le başbaşamı yoksa varsa bişiler akalım hemen ahgsdfasd. gz bu arada peheeee!!!! Biz Paris'e taşınalı 2 yıl oluyo. Ama yine de tşk ederim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 elesso said: mutlu yıllar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 abow paristelermiş hiç duymadım görmedim bilmiyodum yani neyse pariste daha bi güzel olur ajdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mutlu yillar guzel karim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nice mutlu yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yengecim nice mutlu yıllara... tazecik yaşında anne olacaksın, ne güzel. biz o trene vaktinde binemedik, eşeklik ettik, annane gibi anne olcaz bu gidişle ya :P @nefir: yahu genç eş almışın hiç söylemiyosun. afferim lam, ahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mutlu yıllar ^_^ Böyle bi garip oldum okurken, güzel bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 25 yaşındasın evlisin çocugun olcak alalgım evlenmeliyim artık yaa evlenmeylim çocum olmalı 5 tane evde kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mutlu yıllar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ne yalan söyleyeyim kıskandım...:) mutlu yıllar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Nice mutlu yaşlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kutlu olsun doğum günün, o minicik bebeğinle beraber nice mutlu yıllar geçirirsin umarım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dogum gunun kutlu olsun, cok mutlu olursunuz umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kutlu olsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 anne olmak başka bişi yaa he bide nice yıllara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ilerde birlikte kutlarsiniz dogumgunlerinizi, mutlu yillar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mutlu yıllar! Bebekcik ile beraber mutlu mesut yıllar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o değilde bu başlığı neden nefr açmadı hatırlamadı heralde ? ortalığı kızıştırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar