Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Arkadaslar 3 gundur farkli farkli insanlardan aldigim bir cok mail'den sonra bu konuyu burada paylasmaya karar verdim. Ciddi bir mesele gibi duruyor o yuzden lutfen dikkatli okuyun ve dikkatli olun. said: Arkadaşlarım, Aşağıda yöneticimden birinci elden ulaşmış çok ciddi bir güvenlik uyarısı göreceksiniz. Biz otelciyiz diye Movenpick'ten geldi bilgi. Yabancı zincir otelleri ve alışveriş merkezi yöneticilerini Amerikan konsolosluğuna çağırıp uyarmışlar. CIA'den gelen, İstanbul avrupa yakasında önümüzdeki günlerde büyük bombalı saldırı istihbaratını paylaşmışlar. Yarın Movenpick'te özel gözlüklü güvenlikler işe başlıyormuş. Hafta sonu sakın sakın büyük otellerden ve alışveriş merkezlerinden uzak durun lütfen ve bildiğiniz herkese söyleyin. Polis arıyormuş ama ya bulamazlarsa, biz önlemimizi alalım. Bu uyarı çok ciddi ve kesinlikle spekülasyon değil. Aceleyle herkeslere mail atamıyorum, sizler de unuttuğum ortak arkadaşlarımıza iletir misiniz? said: Arkadaslar, Ciddi bir guvenlik uyarısı var Istanbul capında. Buyuk bir terorist eylem yapılacagı yonunde CIA, MIT gibi buyuk istihbarat birimlerinden Istanbuldaki tum 5 yıldızlı oteller ve buyuk alısveris merkezleri uyarılıyor. Mecbur olmadıkca ozellikler Avrupa yakasında dısarı cıkmamanızı tavsiye ediyorum. Saygılarımızla, said: Arkadaşlar merhaba, Ben Avrupa yakasının en lüks otellerinden birinde oda görevlisi olarak çalışmaktayım. Son bir hafta içinde çarşaflara, oda spreylerine varıncaya kadar otel içinde taşıdığımız her şey en ufak ayrıntısına kadar inceleniyor. Otel içindeki dedikodulara göre bu incelemeyi yapanlar istihbarat görevlileriymiş ve 10 kasım'dan bu yana, lüks oteller için büyük bir bombalı saldırı paniği varmış. Otellerde yaşanan güvenlik artışından sonra, teröristlerin halka açık diğer mekanlara da saldırı yapabileceği söyleniyor. Siz siz olun bir iki hafta evinizden çıkmayın ve çok ama çok dikkatli olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bomba kullanmadan terör yaratma. kriz pkkyı da vurmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dostum biz burada iki şeyi hiç sevmeyiz: 1) açılmıştı trolleri 2) fw mailler Şimdi federaller gelmeden kaybol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ginaly said: Dostum biz burada iki şeyi hiç sevmeyiz: 1) açılmıştı trolleri 2) fw mailler Şimdi federaller gelmeden kaybol. dosdum, iki üç insanın arkadaşları arasında yaptığı mailleşmeyi mass spam mail olarak tanımlamak ne kadar doğru. burada artistliğinizi yapıyorsunuz, ertesi gün başınıza kanyon yıkılırsa ne yapacaksınız? bence arkadaşa ve onun gibi düşünceli insanlara teşekkür etmelisiniz. böyle tahtasız konuşmalar yapmamalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ulan sabah sabah bir şey oldu sandım. germe insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben bunu anlamıyorum ya? avrupalılaşacaksınız, amerikanlaşacaksınız diye her uyarıyı da görmezden mi geleceksiniz? 11 eylül olayları türkiye'de de, hatta burnumuzun dibinde de olsun mu istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 [LARGE]7.4 YETMEDİ Mİ?[/LARGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mr_Hand said: bomba kullanmadan terör yaratma. kriz pkkyı da vurmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dikkatli olun dedik, demez olaydik. Megaton gibi patlayaydiniz, daha mi mutlu olacaktiniz. Bu mailler her yerde dolasiyor, herkesin dilinde bu olay. Bir sey olacagi belli. Ne oldu yani ben soyleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bir an çok korktum; ama geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bir istihbarat varsa fw maillere düşmeden önlem alınır zaten. 3 arkadaş anlaşıp bunu yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Marl0_on said: ulan sabah sabah bir şey oldu sandım. germe insanları. +1 Askeriyede bu tip tehdit ve ihbarlarla ilgili haftada bir değerlendirme yapılır, tehdidin arttığı yerler/semtler belirlenir, polisle ortak olarak önlemler arttırılır. Tabi ki panik olmaması için halka yansıtılmaz, çoğu zaten asılsız çıkar veya bazen de tehdit bir şekilde sindirilir. Sindirilemezse de haberlerde flaş haber olarak izleriz zaten, Allah korusun. Maili yazan arkadaşların eline böyle bir bilgi geçmiş, süslemiş püslemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Biz otelciyiz diye Movenpick'ten geldi bilgi biz de telekomcuyuz diye her gün british telecom'dan bilgi gelir bize her terör saldırısından önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Movenpick'ten gelen mail. From: * Sent: Friday, November 07, 2008 9:38 AM To: * Subject: Istanbul`da cok buyuk guvenlik alarmi var. ozellikle 5 yildizli otellere saldirilacagi yaygin bir sekilde konusuluyor. Konsolosluklar dahi bizi aradilar ve bugun konsoloslukta acil toplantiya cagirildik. Tum guvenlik onlemleri en ust seviyede. Ozel gozluklu (x-ray gozlugu mu nedir?) guvenlik gorevlileri basliyor bizde yarin itibari ile. Tum misafir listesi MIT ile gozden geciriliyor. Umarim bisey olmaz ama cok buyuk bir terrorist atak olacagi bilgisi var. Bu aralar cok fazla alisveris merkezlerine filan gitmemek lazim, avrupa yakasinda pek dolasmamak lazim hatta. Bilginize, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 huun da telekomculuk oynasın artık, ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Amma çok seviyorsunuz abartmayı. Başlık biraz yanıltıcı olsa da, sadece bir mail gelmiş, Sorieno da uyarıda bulunmak istemiş. Yok insanları germe, yok biz telekomcuyuz, yok ıvır zıvır. İnanmıyorsanız, doğru olmayacağını düşünüyorsanız, okur geçersiniz, kalkıpta bin ton laf etmeye ne gerek var? "Better safe than sorry" mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gangren said: Amma çok seviyorsunuz abartmayı. Başlık biraz yanıltıcı olsa da, sadece bir mail gelmiş, Sorieno da uyarıda bulunmak istemiş. Yok insanları germe, yok biz telekomcuyuz, yok ıvır zıvır. İnanmıyorsanız, doğru olmayacağını düşünüyorsanız, okur geçersiniz, kalkıpta bin ton laf etmeye ne gerek var? "Better safe than sorry" mantığı. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 From: dailyterrorinfoboard@biritiştelekom.info To: [email protected] İstanbul'da muhtemel terör saldırısı hakkında istihbaratın yeterli alınamadığı ve paniğe gerek olmadığı bildirildi. Terörist başının banyodan çıkarken ayak serçe parmağını duvara çarpması sonucu bir anlık kızgınlıkla "İstanbul'da sağlam otel bırakmayacağım hüleayn" diye karar aldığı ama kızgınlığı geçince tekrar yer altına çekildiği anlaşıldı. hohohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bir tek sen zekisin cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 konuyu dağıtmaya çalışanlar kalkıp da insanları seviyorum, yaşamayı seviyorum demesin bundan sonra da lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ama şu bir gerçek ki yazının başlığı ironik. çünkü "avrupa yakasında bomba paniği" demek, temelde daha fazla paniğe yol açacak bir şey olduğundan aslında haber niteliği olmaktan öte paniğin ta kendisidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 briareos said: konuyu dağıtmaya çalışanlar kalkıp da insanları seviyorum, yaşamayı seviyorum demesin bundan sonra da lütfen. wjler sever insanları ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sorieno said: Movenpick'ten gelen mail. .... cok buyuk bir terrorist atak olacagi bilgisi ben inandim kaynagin dogruluguna ehe bir yandan da lince gerek yok, arkadas sagolsun uyarmak istemis, niyet kotu degil vurmayin =P ama ben de katiliyorum Mr_Handin ilk super mesajina edik; basligi degistiriyorum, panik yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ben genede İstanb ullu olsam hafta sonu evimde otururdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bombadan korkan osurmasın. Yaw paniğe teşvik niyedir. kim çıkar sağlar bir düşünün. Bu şeye benzedi, dolar kuruna, 3 site açıyorum 3 üde güncel dolar kuru adı altında değişik değişik rakamlar gösteriyor. çıkar hiç bir şeye benzemiyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar