toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 73'e yollandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 TT net sorunsuz internet sunsa eminim Türkiye'den deniyecek arkadaşlar çıkar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Valla şu mobtag nedir anlamadım ilk sayfada da bulamadım açıklamayı açıklayabilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sen mobları tagliyorsun (ilk direk hasarı veriyorsun) ve koşmaya devam ediyorsun. Seninle aynı grupta olmayan başka kişiler de senin taglediğin mobları öldürüyorlar. Sen tagliosun, onlar öldürüyor, sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 madcow said: VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gangren said: Sen mobları tagliyorsun (ilk direk hasarı veriyorsun) ve koşmaya devam ediyorsun. Seninle aynı grupta olmayan başka kişiler de senin taglediğin mobları öldürüyorlar. Sen tagliosun, onlar öldürüyor, sürekli. Hmm iyi de bu yöntem mantıklı mı ki? Sonuçta bildiğim kadarıyla mobdan aldığın xp de düşüyor başkası damage e ortak olunca grubunda olmasa bile. Yani o adam xp alamıyor sen taglediğin için, Ama sen de kendi başına öldürdüğün kadar xp alamıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mageler frost nova ile falan tutup dotların tiklemesini bekliyor olabilir, bu tarz bir şey yapmışlardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 zaten mob tagging işini instance dışında yapsaydı sorun olacağını sanmıyorum çünkü world first 70 kasan eleman böyle yapmıstı ve bundan sonra gelen xpyi verilen dmg'a göre ayarlamayı yaptılar. Ancak atheneLOL (cidden lol) instanceta bu işi yapıyor ve gelen xp oldukça yüksek oluyor, zaten suspend yiyip levelının 70e indirilmesinin nedenide bu. Ayrıca sitesindeki screenshotta (photoshoplanmamış olsa bile) GM'e mob tagging'i soruyor, instance taggingi değil. Yani baştan sona fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bakalım paticik first'ü kim yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 instance'da bu olay nasıl yapılıyor ki ben anlamadım... senin girdigin instance'da senin partinden olmayan biri nasıl senin mob'una dalabiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 içeri girip disband ediyorsunuz dışarda kalan kisi instance dısındaki birine inv atıyor teleport iptal oluyor.diğer 4 kişi kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 e bariz bug abuse aptal herif bi de uste cikmaya calisiyo ya ne angut bi insan bu mob tagging yapiyo sandim ben sadece, oha herkes yapiyo ki boyle kasan diye dusunuyordum goz onunde oldugundan patladi heralde diyordum, gel gor ki herif malmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 putainler 80 olmuş yine asdf bu athene'e harbi lol. bug abuse ediyo ve videoya çekip yayınlıyo bakın ne kadar normal diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Adamın amacı reklam.. ben bug finderım demek istiyo herkesten önce lvl kasarım demek istiyo.. Banlansa ne olucak 3 gün played time ile 70 char kasan adamlar bunlar.. Videoda ahanda ispat gibi bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 2 gün played timela elini kolunu sallayarak 70 olabiliyorsun şu an :P İlk 80 olana gz adam sadece farm yapmış ve sadece 1 healer heallemiş anladığım kadarıyla. Aynı bölgede 2 rogue ne yaparız acaba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Abi adamın farm yaptım dediği yere gittim baktım neutral moblar exp vermiyorki hotfix mi geldi acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 herkes çakallık peşinde :D paşa paşa quest yapın dungeon'a girin de 1 hafta sonra 80 olun be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 knox said: Abi adamın farm yaptım dediği yere gittim baktım neutral moblar exp vermiyorki hotfix mi geldi acaba :S bende gıttım aynı sekılde xp vermıolar. sonucta agır frost-aoe specledim dragonblightta feci takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ben HERKESDEN ÖNCE OLDUM 80 ! Siz hala kungen o bu şu diyin diyin HIH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aferim madalyada verdilermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Devilmanta said: aferim madalyada verdilermi? ıyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar