Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liselerdeki kaşarlanmışlar...

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun, kardeşin için daha iyi olacaktır muhtemelen de abicim bu mudur sınav öncesi moralini bu kadar bozan şey ?

Gerçi anlayabiliyorum, ben de kardeşimi çok severim üstüne düşerim de sağ sağlim gelmiş eve. Hıncını sinirini çıkartırsın sonra avukatıyla şusuyla busuyla. Sınav öncesi mazeret gibi olmuş biraz, kötü geçerse suçu buna atayım gibisinden =)
Sosyal ağlarda paylaş

O erkekleri sağlam bir dövsen, kızlarıda korkutsan bence iyi olur ya. Sırf senin kardeşine değil başkalarınada yapıyorlardır. Böyle durumlarda birinin direniş gösterip başarılı olmasından başka çıkış yolu yok malesef. Benim lisemde de ülkücü mafyalarıyla doluydu oradan biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dövmekte bir yere kadar bunlardan 2-3 tanesini alıp taksimde(bacaklarından) sallandırıcaksın bak bıdaha yapıyorlarmı.
Eşşekler eskıden teke tek olurdu sımdı 5 er 10 1 kısıye dalıyorlar yakısırmı ulen anadolu cocuguna toplu dalmak

Gençlik nere gidiyor acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

böyle durumlarda olaya yukardan giriceksin.bu durumlarda insan güçlüyse başa cıkabilio yoksa okuldan ayrılması tek çözüm.öncelikle her lisede böyle şeyler var.özeldede var devlettede.

senin yaşın kaç bilmiyorum ama baba dayı amca neyse onlardan biri gidecek müdüre.gereken uyarıyı yapıcak.kısaca atar yapıcak.mudur de o cocukları tek tek alacak odasına.ailelerine kadar gidecek o olay.basına haber veririm gazetelere cıkarsınız gibi tehditlerde işe yarıo böyle durumlarda.sen gibip hepsini dövsen.iş daha buyur.alalh korusun kız kardeşine daha buyuk zarrer vrirler

devletteki cogu cocugun kaybedicek birşey yoktur.aileleri çok fakir olanlar vs.bunlar getirir bıçakta saplar şişte.cunku ne aile var ne bişi onlarda.sallamazlar hiç birşeyi.
gözlerini ciddi korkutmak lazım.her okulda sözü dinlenen kişiler vardır.onlarla konusmak lzm.

kendilerinden daha güzelini daha zenginini vs kabullenemiolar bu tipler.heryerde varlar.başa cıkabilmek tecrube işi.

bunlar olmuyosa okuldan ayrılmasını tavsiye ediyorum.yani ugraşmaya degmez.bu saatten sora o okulda kız kardeşin mutlu olamaz bence.miili eğitime gitsen en fazla muduru uyarırlar.okul mudurlerinin milli eğitimle araları iyi olur hep.cok buyuk birşey olmadıkca ciddi bir ceza falan verilmio ya
Sosyal ağlarda paylaş

o kızlar var ya
o kızları böyle alıp 3. kattan saçlarından sallandıracaksın
kimse hayvan demesin bana kusura bakmayın
bir görseniz hal ve hareketleri
bi görseniz tipleri
beklemezsiniz dövmek için bi saniye
lan nefes alması bile uyuz
kendilerini birşey zannederler of sinirim kalktı
dövsen suçlu olursun
ki erkekken döversen pehyt
neyse
sinir oldum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

yeni gelenler çok fena
bi görsen bana 9. sınıf onlara 12 dersin var ya öyle yani

10. sınıf kademesi de çok fena

o kızların hareketleri
o erkeklerin yürüyüşleri var ya of

omuz atıyo ya 10. sınıf çocuğu sana, üstüne yürüyosun pataklıyosun gönderiyosun abi çekiyo, Nurettinle uğraşıyosun sonra şikayet ediyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...