di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Geçmiş olsun, kardeşin için daha iyi olacaktır muhtemelen de abicim bu mudur sınav öncesi moralini bu kadar bozan şey ? Gerçi anlayabiliyorum, ben de kardeşimi çok severim üstüne düşerim de sağ sağlim gelmiş eve. Hıncını sinirini çıkartırsın sonra avukatıyla şusuyla busuyla. Sınav öncesi mazeret gibi olmuş biraz, kötü geçerse suçu buna atayım gibisinden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 O erkekleri sağlam bir dövsen, kızlarıda korkutsan bence iyi olur ya. Sırf senin kardeşine değil başkalarınada yapıyorlardır. Böyle durumlarda birinin direniş gösterip başarılı olmasından başka çıkış yolu yok malesef. Benim lisemde de ülkücü mafyalarıyla doluydu oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yok ya sınavlar iyi geçti,zaten çalışmıyordum sadfsd neyse işte yarın yeni okuluna gidecez biraz bakınmaya vs. gittiği gibi sınavlara girmiş o da zaten eski okulda milli eğitimde duruyor büyük ihtimal yönetici kadrosu değişecekmiş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tokatla hepsini şiddet güzeldir uygulanması gerekir böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bence kavga çok iyi böyle durumlarda, kardeşim olsa bide öyle bişey olsa şimdi bile kalkar gider ağzını yüzünü kırardım hepsinin çok güçlüyüm çünkü ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hacı eritelim hepsini... bak bi sözüne bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bir msj yazardım da aşırı derecede şiddet unsuru içerir benim de kız kardeşim lisede benzer bir olay oldu ben de gittim dövdüm bi tipi sonra pişman olimi ki dedim de düşünmedim pek şimdi msj ını okuyunca keşke diğer tipleri de dövseymişim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hayır bide biz de lise okuduk be dimi ahmet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 son yıllarda okullar vasat halde malesef:( artık her lisenin önünde siviller ve polisler geziyor buda durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 katli vaciptir hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 eregorn2 said: Cons said: ben çocuk yuvası basmak istiyorum böyle HULK ANGRY diye çocukları fırlatıcam sesli güldüm lan +1 ayrıca olaylara bütün olarak bakarsan kız kardeşin için hayırlı olmuş. sonuçta kötü bir olay da olsa sayesinde özel lisede okuyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ahahah Death Knight LFG any okul instance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Dövmekte bir yere kadar bunlardan 2-3 tanesini alıp taksimde(bacaklarından) sallandırıcaksın bak bıdaha yapıyorlarmı. Eşşekler eskıden teke tek olurdu sımdı 5 er 10 1 kısıye dalıyorlar yakısırmı ulen anadolu cocuguna toplu dalmak Gençlik nere gidiyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 gençliin dötü yemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hangi okul bu? ciddi oalrak cevap bekliyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 beylikdüzü cahit zarifoğlu lisesi (düz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tamam durum şidmi beli oldu.. oraya medeniyet gitti ama insanları klan halinde kabile hayatı yaşamaya devam ediyor hayırlısı olsun özel okul her türlü daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 DarKRideR said: milli eğitime çıkmış dilekçe vermiş,soruşturma açtırmaya çalışıyormuş şuan otorite eksikliğinden,ayrıca eğer avukatlar ayarlanırsa dava da açtırılmasını istedim bugün pek bişey olacağını sanmıyorum. olur bunlar devlet okulu sonuçta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 böyle durumlarda olaya yukardan giriceksin.bu durumlarda insan güçlüyse başa cıkabilio yoksa okuldan ayrılması tek çözüm.öncelikle her lisede böyle şeyler var.özeldede var devlettede. senin yaşın kaç bilmiyorum ama baba dayı amca neyse onlardan biri gidecek müdüre.gereken uyarıyı yapıcak.kısaca atar yapıcak.mudur de o cocukları tek tek alacak odasına.ailelerine kadar gidecek o olay.basına haber veririm gazetelere cıkarsınız gibi tehditlerde işe yarıo böyle durumlarda.sen gibip hepsini dövsen.iş daha buyur.alalh korusun kız kardeşine daha buyuk zarrer vrirler devletteki cogu cocugun kaybedicek birşey yoktur.aileleri çok fakir olanlar vs.bunlar getirir bıçakta saplar şişte.cunku ne aile var ne bişi onlarda.sallamazlar hiç birşeyi. gözlerini ciddi korkutmak lazım.her okulda sözü dinlenen kişiler vardır.onlarla konusmak lzm. kendilerinden daha güzelini daha zenginini vs kabullenemiolar bu tipler.heryerde varlar.başa cıkabilmek tecrube işi. bunlar olmuyosa okuldan ayrılmasını tavsiye ediyorum.yani ugraşmaya degmez.bu saatten sora o okulda kız kardeşin mutlu olamaz bence.miili eğitime gitsen en fazla muduru uyarırlar.okul mudurlerinin milli eğitimle araları iyi olur hep.cok buyuk birşey olmadıkca ciddi bir ceza falan verilmio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bizim okulda bi kere bahcede toplu catfight eventi duzenlenmisti en sonunda beden hocalari birlesip hepsinin suratina suratina yumruklari döşemişlerdi inanilmaz bi zevkti izlemesi gözümde canlandi birdaha adeta mest oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Efrasiyab said: daha medeni olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 o kızlar var ya o kızları böyle alıp 3. kattan saçlarından sallandıracaksın kimse hayvan demesin bana kusura bakmayın bir görseniz hal ve hareketleri bi görseniz tipleri beklemezsiniz dövmek için bi saniye lan nefes alması bile uyuz kendilerini birşey zannederler of sinirim kalktı dövsen suçlu olursun ki erkekken döversen pehyt neyse sinir oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bizim zamanımızda o kadar kaşar yoktu la uhalde. :D en yakın zamanda okula ugramak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yeni gelenler çok fena bi görsen bana 9. sınıf onlara 12 dersin var ya öyle yani 10. sınıf kademesi de çok fena o kızların hareketleri o erkeklerin yürüyüşleri var ya of omuz atıyo ya 10. sınıf çocuğu sana, üstüne yürüyosun pataklıyosun gönderiyosun abi çekiyo, Nurettinle uğraşıyosun sonra şikayet ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar