Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liselerdeki kaşarlanmışlar...

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Ayrıca elim kadar çocuğu dövüp ne yapacaksınız? Hoşunuza mı gidecek yani anlamıyorum.

dayak cennetten cikma boyle durumlarda. okulu surundur, veletler yirtacak yine de

kizkardesimi bu sekilde tartaklasalar herhalde benim de gozum doner, hani kiz grubu neyse de erkek? yuh yani

sinirlendim okurken, ama sen sakin ol tabii, siddet cozum degil, baris kardeslik guzel seyler vs...
Sosyal ağlarda paylaş

iiki kardeşim yok yani erkek kız farketmez
çok uğraştırırlardı
allah 3 tane abla vermiş ayda yılda bi görüşürüm yeter fazla laubali olmaya gerek yok asdgjasd.
o değil benden küçük biri gelipte artislenirse hani bilmiyom nolurda ilk önce lafla halletmeye çalışırım
ayıptır yani çocuk karşındaki.
ama laftan anlamayan tipse kırarım parmağından birini.
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu sıralarda sinirim geçti diyebilirim,neler yazmaşım bile diyorum aslında :D

Okulu süründürecez,orası kesin.Annemlerin telefonda anlattığı kadarıyla zaten soruşturma açılacakmış ama ben nedense daha fazlasını istiyorum.Yani böyle bir otorite boşluğu olamaz,bizim okulda olayları engelleyemezlerdi ama olaylardan sonra itina ile cezalar kesilirdi.Burada o çocukların hiçbirine ceza değil kardeşime ceza veriliyor,sanırım da beni sinirlendiren bu... neyse şiddet istemiyorum aslında onun farkına vardım,olayın üstünden zaman geçmese ve İst'te olsaydım eminim kendimi tutamazdım da,böyle geçti gitti.Bundan sonrası hukuki süreç olacak

Bu arada fazla abartılmış,gelelim dalalım vs. :) buradan da anladık ki küçük çaplı bir Pati Harekat Ordusu kurabilecek düzeydeyiz bu tür durumlara karşı,

+dynun,özür dilerim tekrar arada ki küfürler için :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ne yazık ki eski bir gelenek bu devletimin liselerinde. Ben Orta 1 bitirdiğimde, sınıf arkadaşımla lünaparka gittik. Orda ortaokulumun "abi, ablalari" sen Fransızsın milletin ilgisini fazla çekiyorsun diye beni dövdüklerini hatırlıyorum. 2 kızdık 15 kişilik bir gruba karşı. Annem sağolsun çok feci yaptı anneleri, babaları o ayrı. Benimde cici ve uslu bir kız olarak geçirdiğim son okul yılıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...