Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 selam lıselı kasarlarla ben ılgılenırım erkeklerıde sız aranızda halledersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 lyselym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 lafi unutma demis mi arkadasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gecmis olsun. haketmisler hatta benim bile izmirden gelip dalasim geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 milletin liseli aşkı depreşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Okulu basarsan bence senide döverler sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben sanmıyorum sağlam bi şekilde gidip bi kaçını iyi patates edersen diğerleri izler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 okul olayını doğru diyor ama en azından bizim lisede böyle idi hani birbirini sevmeyen adamlar bile okul basıldımı birlikte kavgaya girerlerdi(k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Xaenin said: Ayrıca elim kadar çocuğu dövüp ne yapacaksınız? Hoşunuza mı gidecek yani anlamıyorum. dayak cennetten cikma boyle durumlarda. okulu surundur, veletler yirtacak yine de kizkardesimi bu sekilde tartaklasalar herhalde benim de gozum doner, hani kiz grubu neyse de erkek? yuh yani sinirlendim okurken, ama sen sakin ol tabii, siddet cozum degil, baris kardeslik guzel seyler vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kardes girerse devreye ben de ayirt etmeyebilirdim. kendimin yiyecegi şamari goze alip dalardim. cunku kardes <33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ya benim de kardeşime böyle bişey olsa öldürürdüm de, adam olayı yazmış sonra 100 kişi "kıralım kanka" diye atlamış. Öyle olunca da dedim ulan bu adamlar 12 yaşında çocuk dövmek için yer arıyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yok, ben tek yeterim (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Zaten abi abla dediğin kardeşine bişey olduğunda tek başına rüzgara meydan okuyabilmelidir. Destekçinim, kalbimdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 keşke ablam olsa rüzgara karşı benim için kanat gerse kanatlarla uçursa göklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 aquila said: lafi unutma demis mi arkadasi? AHAHHAHAHAHAHADSGFHKJLŞJDSFDXC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Seni önce kendi seviyelerine çekerler bir de evet, dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben çocuk yuvası basmak istiyorum böyle HULK ANGRY diye çocukları fırlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 finlandiya'da her gün okul basıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Cons said: ben çocuk yuvası basmak istiyorum böyle HULK ANGRY diye çocukları fırlatıcam sesli güldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 iiki kardeşim yok yani erkek kız farketmez çok uğraştırırlardı allah 3 tane abla vermiş ayda yılda bi görüşürüm yeter fazla laubali olmaya gerek yok asdgjasd. o değil benden küçük biri gelipte artislenirse hani bilmiyom nolurda ilk önce lafla halletmeye çalışırım ayıptır yani çocuk karşındaki. ama laftan anlamayan tipse kırarım parmağından birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 valla şu sıralarda sinirim geçti diyebilirim,neler yazmaşım bile diyorum aslında :D Okulu süründürecez,orası kesin.Annemlerin telefonda anlattığı kadarıyla zaten soruşturma açılacakmış ama ben nedense daha fazlasını istiyorum.Yani böyle bir otorite boşluğu olamaz,bizim okulda olayları engelleyemezlerdi ama olaylardan sonra itina ile cezalar kesilirdi.Burada o çocukların hiçbirine ceza değil kardeşime ceza veriliyor,sanırım da beni sinirlendiren bu... neyse şiddet istemiyorum aslında onun farkına vardım,olayın üstünden zaman geçmese ve İst'te olsaydım eminim kendimi tutamazdım da,böyle geçti gitti.Bundan sonrası hukuki süreç olacak Bu arada fazla abartılmış,gelelim dalalım vs. :) buradan da anladık ki küçük çaplı bir Pati Harekat Ordusu kurabilecek düzeydeyiz bu tür durumlara karşı, +dynun,özür dilerim tekrar arada ki küfürler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sakın birine yada birilerine güvenip kavgaya gitme tavsiye benden dayağı yersin sonra jgasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 said: Okulu süründürecez,orası kesin.Annemlerin telefonda anlattığı kadarıyla zaten soruşturma açılacakmış ama ben nedense daha fazlasını istiyorum temelinden bombalayalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sen varsan bende varim @kermit:kavga falan düşünmüyorum zaten o sinirim geçti ya,ama oldu ki devam ettirirlerse bu olayı o çocuklar o zaman iş değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Evet ne yazık ki eski bir gelenek bu devletimin liselerinde. Ben Orta 1 bitirdiğimde, sınıf arkadaşımla lünaparka gittik. Orda ortaokulumun "abi, ablalari" sen Fransızsın milletin ilgisini fazla çekiyorsun diye beni dövdüklerini hatırlıyorum. 2 kızdık 15 kişilik bir gruba karşı. Annem sağolsun çok feci yaptı anneleri, babaları o ayrı. Benimde cici ve uslu bir kız olarak geçirdiğim son okul yılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar