Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&KategoriID=&ArticleID=1015574&Date=13.11.2008&b=Gece%20yarisi%20oyun%20cilginligi&ver=29 ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 İmanım gevredi şu salak collectors u alana kadar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Yorumlar bomba.. [11:18 - 1166943] Eleştiri Eleştiriler çok komik. İnsanları bu şekilde bir olaya giriyor olmakla eleştiriyorsunuz diğer taraftan fakirlikten, ortaçağdan v. s. konulardan bahsediyorsunuz. Şu anda siz bu yorumları işyeri veya evinizden yazıyorsunuz. Keyfiniz sizin de yerinizde. Keyif aldığınız aktiviteleri siz de yapıyorsunuz. Maç seyrediyor, tiyatroya gidiyor, sinemaya gidiyor, bazen akşamları arkadaşlarınızla içmeye gidiyorsunuz. Bu insanlar oyun oynamaktan zevk alıyorsa size ne. Bu insanlar sizi eleştiriyor m [11:17 - rifki atalay] 11 milyon dunya çapında bu oyunu 11 milyon insan oynuyor şaşılacak bişey yok yani. . . [11:12 - Solitudex] Yo kartık :) Yorumları okudum da her zamanki gibi epey güldüm :) Her zaman demagoji yapmayı iyi beceriyorsunuz. . . Gençler oyunda mı oynamasın ne alaka, yok kriz, yok geceden kuyruk. . Parasını biriktirip gider istediği saatte alır istediği şeyi. . . Ne kadar meraklı bir toplumuz başkaları hakkında fikir yürütüp yargılamaya kendimize bakmadan. . . [10:48 - antistres] Sebep? (şaşıranlara) Herkesin zaman geçirmek için yapacağı belli başlı işler vardır. Örnek Türkiye genelinde yaklaşık 30. 000. 000 kişi (en az) dizi film esiri olmuş durumda. . Kimi insan müzik ile kimi insan kitap ile kimi insan ise gezerek zaman harcıyor. BU oyunu oynayan arkadaşlar ise bu şekilde zaman harcıyor oynamadığını için bilmezsiniz bende yaklaşık 4 yıl boyunca oynadım bu oyunu adı geçen extantion paket çıkınca bıraktım. Yine başlayabilirim. Diyeceğim şudur ki; şaşıracak bir şey yok. Gayet doğal bir [10:45 - Ertugrul OZDEMIR] Yolun ortası Bir tarafta ayakkabı boyayıp evine bir lokma ekmek götürmek için ugrasan gencler diğer tarafta oyun oynamak için sıraya giren gencler. [10:39 - 1282223] Wow Bir oyun icin deger mi bu yaptiklariniz? [10:37 - emperador] Bende net üzerinden çok oyun oynuyorum saymak gerekirse browser tabanlı ultima online, ogame, klansavaslari bunları uzun süre oynadım. kalnsavaslarini dünya 1 de ilk 15 kişi içindeydim genelde hepsini bıraktım çünkü vakit alıyor. bu oyunuda alsam kursam oynasam çok vaktimi alacak buna eminim. şu aralar redalert ve b. f. 1942 rome total war biraz eskilere dönüş oldu multiplayer olarak oynuyorum en azından devamlılık gerektirmiyor. wow uda aslında almak oynamak isterim ama bol vakit gerekir. iyi eğelenceler alanlara:) [10:31 - BuRaK_HaN] Şaşırdık artık BU NE YAHU [10:26 - anlayanasivrisineksaz] 140,000 öğretmen açığı olan ve 200,000 öğretmeninin işsiz olduğu ülkeden mi bu "fotoğraflar"!!! Bir yanımız "ortaçağ karanlığı"nda debelenirken; diğer yanımız "çağı yakalamış" durumda!!! Ortası mı? Olmayan o!!! [10:12 - die-dem] Utandım.. bende milletin işi güçü yok gece yarısı kuyruğa girer mi diyordum. Bu haber karşısında utandım. Demek ki giriliyormuş. . ve şunu da anladım kriz sadece fakirleri etkiliyormuş. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 eiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 o adamlara sorsan kime oy verdin diye cevap belli, yorumlara gel ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hahaa hemen almicaktım gidip alasım geldi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ve bilinçli Türkler yine internette millete laf çarpıp memleketi kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Utanan herif süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hauahauha utanan adam boss olmalı bu lich kingde utancıyla eziyomuş mıhauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 BY SHAME BE PURGED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 browser tabanlı ultima oynamış arkadaş. vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 iyimiş :) milliyet said: Eklenti paketiyle birlikte 'Inscription' (Kitabeci) adı verilen yeni bir meslek de oyuna dahil ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Yorumlar efsane de adamlar hala WORLD WARCRAFT diyorlar oyuna yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bu gece yarisi satislari zaten tum dunyada yaygin su anda bizde bi tek belli basli seylere yapiliyor. hatta sanirsam bir tek wow a yapildi simdiye kadar basta biseye yapildiysa duzeltin. ama daha fazla urunde baslatilmasi gereken birsey bence, cunku sosyal bir ortam olusturuyor. kim ne derse desin eglence oluyor ayni zamanda millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hanginiz o fotoğraftasınız söyleyin bakayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 biz full gloria jeanste oturduk yağmur yağınca da saçaklığın altındaydık hiç kuyruk falan eziyete girmedik. ara ara yaklaştık o havayı aldık geri döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 utanan adam süper ya koptum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 gloria jeans de iyi iş yapmıştır o gün ha tüm d&r ların yanında var bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Oyuna geçen yıl tam bu zamanlar başladım, bütün karakterlerimi baz alarak toplam played time 69 gün 22 saat 34 dakika. Yani 365 günün 70 gününü wow a ayırmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 işsizler ordusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Kral Arthas'ın ölmeyen ordularıyla savaşacak olan oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 mangal said: işsizler ordusu alakası yok ertesi gün iş vardı yine gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 mangal said: işsizler ordusu Haha bende oynuyorum üstelik işsiz falan da değilim. gayet güzel bir gelirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 mangal said: işsizler ordusu mesleğimde 10. yılıma girdim :) ultima, lineage2 ve wow la geçen 10 yıl hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Cons said: Kral Arthas'ın ölmeyen ordularıyla savaşacak olan oyuncular BAĞAA MI DİDİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar