Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Çılgınlığı =p


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yorumlar bomba..


[11:18 - 1166943] Eleştiri
Eleştiriler çok komik. İnsanları bu şekilde bir olaya giriyor olmakla eleştiriyorsunuz diğer taraftan fakirlikten, ortaçağdan v. s. konulardan bahsediyorsunuz. Şu anda siz bu yorumları işyeri veya evinizden yazıyorsunuz. Keyfiniz sizin de yerinizde. Keyif aldığınız aktiviteleri siz de yapıyorsunuz. Maç seyrediyor, tiyatroya gidiyor, sinemaya gidiyor, bazen akşamları arkadaşlarınızla içmeye gidiyorsunuz. Bu insanlar oyun oynamaktan zevk alıyorsa size ne. Bu insanlar sizi eleştiriyor m



[11:17 - rifki atalay] 11 milyon
dunya çapında bu oyunu 11 milyon insan oynuyor şaşılacak bişey yok yani. . .



[11:12 - Solitudex] Yo kartık :)
Yorumları okudum da her zamanki gibi epey güldüm :) Her zaman demagoji yapmayı iyi beceriyorsunuz. . . Gençler oyunda mı oynamasın ne alaka, yok kriz, yok geceden kuyruk. . Parasını biriktirip gider istediği saatte alır istediği şeyi. . . Ne kadar meraklı bir toplumuz başkaları hakkında fikir yürütüp yargılamaya kendimize bakmadan. . .



[10:48 - antistres] Sebep? (şaşıranlara)
Herkesin zaman geçirmek için yapacağı belli başlı işler vardır. Örnek Türkiye genelinde yaklaşık 30. 000. 000 kişi (en az) dizi film esiri olmuş durumda. . Kimi insan müzik ile kimi insan kitap ile kimi insan ise gezerek zaman harcıyor. BU oyunu oynayan arkadaşlar ise bu şekilde zaman harcıyor oynamadığını için bilmezsiniz bende yaklaşık 4 yıl boyunca oynadım bu oyunu adı geçen extantion paket çıkınca bıraktım. Yine başlayabilirim. Diyeceğim şudur ki; şaşıracak bir şey yok. Gayet doğal bir



[10:45 - Ertugrul OZDEMIR] Yolun ortası
Bir tarafta ayakkabı boyayıp evine bir lokma ekmek götürmek için ugrasan gencler diğer tarafta oyun oynamak için sıraya giren gencler.



[10:39 - 1282223] Wow
Bir oyun icin deger mi bu yaptiklariniz?



[10:37 - emperador] Bende net üzerinden çok oyun oynuyorum
saymak gerekirse browser tabanlı ultima online, ogame, klansavaslari bunları uzun süre oynadım. kalnsavaslarini dünya 1 de ilk 15 kişi içindeydim genelde hepsini bıraktım çünkü vakit alıyor. bu oyunuda alsam kursam oynasam çok vaktimi alacak buna eminim. şu aralar redalert ve b. f. 1942 rome total war biraz eskilere dönüş oldu multiplayer olarak oynuyorum en azından devamlılık gerektirmiyor. wow uda aslında almak oynamak isterim ama bol vakit gerekir. iyi eğelenceler alanlara:)


[10:31 - BuRaK_HaN] Şaşırdık artık
BU NE YAHU


[10:26 - anlayanasivrisineksaz] 140,000 öğretmen açığı olan ve 200,000 öğretmeninin işsiz olduğu ülkeden mi bu "fotoğraflar"!!!
Bir yanımız "ortaçağ karanlığı"nda debelenirken; diğer yanımız "çağı yakalamış" durumda!!! Ortası mı? Olmayan o!!!


[10:12 - die-dem] Utandım..
bende milletin işi güçü yok gece yarısı kuyruğa girer mi diyordum. Bu haber karşısında utandım. Demek ki giriliyormuş. . ve şunu da anladım kriz sadece fakirleri etkiliyormuş. .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu gece yarisi satislari zaten tum dunyada yaygin su anda bizde bi tek belli basli seylere yapiliyor. hatta sanirsam bir tek wow a yapildi simdiye kadar basta biseye yapildiysa duzeltin. ama daha fazla urunde baslatilmasi gereken birsey bence, cunku sosyal bir ortam olusturuyor. kim ne derse desin eglence oluyor ayni zamanda millete
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...