Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK - Leveling Guides

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu da, yukarıdaki guideların Word'de biraz düzenlenmiş (print etmek için) halleri, şu an sadece Horde için.

http://rapidshare.com/files/163284570/Jame_Horde_Howling_Fjord_70-72.doc

http://rapidshare.com/files/163289480/Jame_Horde_Borean_Tundra_72-74.doc
Mesaj tarihi:
Dralnu said:
quest helper daki sorun questlog okumayı gerektirmesi; bu guideların devamı çıkmadan bitti benim dragonblight aptala döndüm resmen ehueh

Abi alt+tab yapıp adamın yazdıklarını okumaktansa, M harfine basıp map'i aç nereye gitmen gerektiğini ve orda ne yapman gerektiğini gösteriyor zaten qhelper.
Mesaj tarihi:
toggie said:
quest helper kullanmamak icin iyi bi nedeniniz var mı?

Bi gruba katıldığında milletin questlerini de gösteriyor şuna yardım buna yardım diye sırf o yüzden kullanmıyorum ben qh'ı. cartographer_questinfo en iyisi benim gözümde.
Mesaj tarihi:
Yok yav sarmıyor beni işte quest helper da beni iten başka şeylerde var, şimdi gidip te addona çamur atmak olmaz gayet başarılı güzel bi çalışma ama işte kişisel tercihim cartog'dan yana :)
Mesaj tarihi:
bende de aynı durum jame icin gecerli iste =)... quest helper cok guzel bir seye benziyor da, boyle onceki char. larımı falan hep jame'in guide'larıyla kasmıstım(cok emegi gecti yani =)), simdi sanki baska bir sey kullanırsam ihanet etmis olurum gibi hissediyorum ehueh...
Mesaj tarihi:
ehaue windowed oyun oynayıp yanda guide açık tutuyorum; adam gidince ne yapacağımı nası yapacağımı bile yazıyo .. ayrıca questhelper ın bildiğin yanlış yönlendirmelerine de kanmamış oluyosun deli etti grizzly hills de beni
Mesaj tarihi:
kfg said:
bende de aynı durum jame icin gecerli iste =)... quest helper cok guzel bir seye benziyor da, boyle onceki char. larımı falan hep jame'in guide'larıyla kasmıstım(cok emegi gecti yani =)), simdi sanki baska bir sey kullanırsam ihanet etmis olurum gibi hissediyorum ehueh...

+1

Quest helper iyi güzel ama bazen sapıtabiliyor. Ayrı guidelar kadar düzgün bir yol haritası çıkaramıyor bence.
Mesaj tarihi:
fizban said:
çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ?

Var... geçmiyor ikinci monitöre... Biliyosun mesela loading ekranı varken ne alt+tab ne alf+f4, ısrarla yüklüyor... Bunun gibi bişi... Geçmiyor diğer ekrana.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
fizban said:
çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ?
Sen de iyi ki bi ikinci monitör taktın ha fizboz.
sana laflarh azırladım. bi gir oyuna.

72 ye kadar 14 saatte gelebildim bu arada, yavaşım biraz sanırım ama kısmet.
Mesaj tarihi:
eskiden cift monitor kullanirdim, sagda guide, solda oyun oynardim.
yapilabiliyor yani rahatca.

simdi laptop solda, guzelim guide imiz, sagda oyun :D donate edicem bu cocuga vallahi.

ayrica, niye sticky degil artik bu :(
Mesaj tarihi:
quest helperın acayip tırtladığı yerler var arkadaşa skype da az küfretmedim lan düzgün bagh şunağ! diye köpürerek..ama outland'de sorunsuz gidiyorum şimdilik dk kasarken. olmazsa şu cartographer'ınkini denemeli madem iyi diyorsunuz.
Mesaj tarihi:
yap yap bitmiyor questler.

68 olur olmaz geçtim ben Borean Tundra'ya. 70.5 oldum, hadi utgarde keep dediler. howling'e geçtim o mana ile.

daha borean'ın %30 lık kısmı discover bile olmadı, howling de ise 3-5 quest yaptım 4 bar kaldı 71'e.

haritalar cidden büyük ve questler baymıyor. :)
  • Yeni Oluştur...