Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Bir süreliğine Sticky! Alliance, 70 - 75 Jame's Alliance Leveling Guide: Borean Tundra (70-72) Jame's Alliance Leveling Guide: Howling Fjord (72-74) Jame's Alliance Leveling Guide: Dragonblight (74-75) Horde, 70 - 75 Jame's Horde Leveling Guide: Howling Fjord (70-72) Jame's Horde Leveling Guide: Borean Tundra (72-74) Jame's Horde Leveling Guide: Dragonblight (74-75) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Bu da, yukarıdaki guideların Word'de biraz düzenlenmiş (print etmek için) halleri, şu an sadece Horde için. http://rapidshare.com/files/163284570/Jame_Horde_Howling_Fjord_70-72.doc http://rapidshare.com/files/163289480/Jame_Horde_Borean_Tundra_72-74.doc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Quest Helper tavsiye ederim. Questler guncel su anda kullandıgım versiyonda. Hic alt tab ile ugrasmadan baya hızlı kasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 link teki guide ları kullanıyorum ben sadece; 72 oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Kullanmadan da olunuyor 72 çok hızlı Kaan, ,tek gereken quest helper =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 quest helper daki sorun questlog okumayı gerektirmesi; bu guideların devamı çıkmadan bitti benim dragonblight aptala döndüm resmen ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 questlog okumayı gerektirmiyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dralnu said: quest helper daki sorun questlog okumayı gerektirmesi; bu guideların devamı çıkmadan bitti benim dragonblight aptala döndüm resmen ehueh Abi alt+tab yapıp adamın yazdıklarını okumaktansa, M harfine basıp map'i aç nereye gitmen gerektiğini ve orda ne yapman gerektiğini gösteriyor zaten qhelper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kalktım guild için dk rerolledim allahtan bütün fp ler açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Joanna' nın guideları paralı yanlız, bir nevi warez topici olmuş bu. Joanna değilmiş, allah cezamı verecek sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 fizban said: çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ? cift monitor de aynı iskencenin biraz daha iyi hali. quest helper kullanmamak icin iyi bi nedeniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 toggie said: quest helper kullanmamak icin iyi bi nedeniniz var mı? Bi gruba katıldığında milletin questlerini de gösteriyor şuna yardım buna yardım diye sırf o yüzden kullanmıyorum ben qh'ı. cartographer_questinfo en iyisi benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 /qh share yaziosun gruptakilerinki cikmior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Yok yav sarmıyor beni işte quest helper da beni iten başka şeylerde var, şimdi gidip te addona çamur atmak olmaz gayet başarılı güzel bi çalışma ama işte kişisel tercihim cartog'dan yana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bende de aynı durum jame icin gecerli iste =)... quest helper cok guzel bir seye benziyor da, boyle onceki char. larımı falan hep jame'in guide'larıyla kasmıstım(cok emegi gecti yani =)), simdi sanki baska bir sey kullanırsam ihanet etmis olurum gibi hissediyorum ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ehaue windowed oyun oynayıp yanda guide açık tutuyorum; adam gidince ne yapacağımı nası yapacağımı bile yazıyo .. ayrıca questhelper ın bildiğin yanlış yönlendirmelerine de kanmamış oluyosun deli etti grizzly hills de beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 fizban said: çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ? Sen de iyi ki bi ikinci monitör taktın ha fizboz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kfg said: bende de aynı durum jame icin gecerli iste =)... quest helper cok guzel bir seye benziyor da, boyle onceki char. larımı falan hep jame'in guide'larıyla kasmıstım(cok emegi gecti yani =)), simdi sanki baska bir sey kullanırsam ihanet etmis olurum gibi hissediyorum ehueh... +1 Quest helper iyi güzel ama bazen sapıtabiliyor. Ayrı guidelar kadar düzgün bir yol haritası çıkaramıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 fizban said: çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ? Var... geçmiyor ikinci monitöre... Biliyosun mesela loading ekranı varken ne alt+tab ne alf+f4, ısrarla yüklüyor... Bunun gibi bişi... Geçmiyor diğer ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Xaenin said: fizban said: çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ?Sen de iyi ki bi ikinci monitör taktın ha fizboz.sana laflarh azırladım. bi gir oyuna. 72 ye kadar 14 saatte gelebildim bu arada, yavaşım biraz sanırım ama kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 eskiden cift monitor kullanirdim, sagda guide, solda oyun oynardim. yapilabiliyor yani rahatca. simdi laptop solda, guzelim guide imiz, sagda oyun :D donate edicem bu cocuga vallahi. ayrica, niye sticky degil artik bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 quest helperın acayip tırtladığı yerler var arkadaşa skype da az küfretmedim lan düzgün bagh şunağ! diye köpürerek..ama outland'de sorunsuz gidiyorum şimdilik dk kasarken. olmazsa şu cartographer'ınkini denemeli madem iyi diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yap yap bitmiyor questler. 68 olur olmaz geçtim ben Borean Tundra'ya. 70.5 oldum, hadi utgarde keep dediler. howling'e geçtim o mana ile. daha borean'ın %30 lık kısmı discover bile olmadı, howling de ise 3-5 quest yaptım 4 bar kaldı 71'e. haritalar cidden büyük ve questler baymıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Upzor. Başka guide yok mudur? Bu 75de bitiyo :< :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar