S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 üstteki sorunu hallettim ve yeni isteklerle geri geldim :) birincisi fightlara özel olan barları rylo - yönelme barı stag - buff barı gibi barları kapatmak veya yerini değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ? diğeri bufflar için,sağ üstteki bufflarda standart aura ve raid bufflarını toplamasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ya ben bu spamlarken "the spell is not ready yet" "cant cast that yet" diye ekranda çıkan kırmızı yazıların yokolmasını istiyorum, nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gizler /script UIErrorsFrame:Hide() açar /script UIErrorsFrame:Show() macro içine gömeceksende /script UIErrorsFrame:Clear() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Makroyla uğraşmak istemiyorsan direk addon yükleyebilirsin: http://www.wowinterface.com/downloads/info8561-pError.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Teşekkürler :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ben birşey daha sorayım :p Ben bu dinamik bufflar, yani işte tailoring şeysi procladığında, on-use olmayan birşey procladığında ekranda hayvan gibi çıksın istiyorum. Aynı şeyi geçici debufflar için de istiyorum. Mesela ultraxionda o debuffı alınca kocaman çıksın ekranda falan. Bir de mümkünse ses de çıkarsın. Ne yapabilirim, ne kullanabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 power auras'a custom buff ekleyebiliyorsun sanırım, bi ona bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 power auras ile olur o iş.ses ekleme olayı da vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Oldu! Tamam son birşey daha :p Ben spam moda girmişken hiç ses de çıkarmasın benim karakter. "i cant cast anymore of those" "i cant cast that yet" falan diye ses gelmesin işte. Sessiz sakin dursun :p bunun için de bir script var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Arkadaşlar mmo-championda vodka'nın dw fk videosunu izledim adamın ui acayip hoşuma gitti. Neler kullanmış nasıl buna benzer yada aynısını yapabilirim fikir verebilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ouf phantomenace barlari nasil oynatacagiz ya bulamadim setup yok birsey yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Tam detaylı bakamadım ama settings.lua dosyasında barların yerini değiştirmek için bir kod göremedim. Muhtemelen core.lua içinde ama tek tek bakmak lazım. Şunu dene bir de: http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=15425 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Uzun süredir RealUI kullanıyorum, oldukça iyi bir ui, ama devamı gelmeyecek projeler arasında yerini aldı. Bir bakın derim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 FreeUI kullanıyorum hala ama bunu yeni gördüm, pek hoşuma gitti.Quse UI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Novichok said: Oldu! Tamam son birşey daha :p Ben spam moda girmişken hiç ses de çıkarmasın benim karakter. "i cant cast anymore of those" "i cant cast that yet" falan diye ses gelmesin işte. Sessiz sakin dursun :p bunun için de bir script var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 /run sfx=GetCVar("Sound_EnableSFX"); /console Sound_EnableSFX 0 /cast blabla /run UIErrorsFrame:Clear() /run SetCVar("Sound_EnableSFX",sfx); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Denemedim ama addon hali de bu: http://www.curse.com/addons/wow/project-8021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 video nasıl çekiyoruz oynarken ? 160 kişi orgrimmarı basıcaz, keşke öğrenmiş olsaydım şu video işini !!8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Fraps en temizi. Bir ara da Wegame vardı (ki baktım hala duruyor). Fraps kadar kasmıyor sistemi bu kayıt yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sağol, gerçi hevesim kursağımda kalacakmış, orgiye girdik, lag başladı, yarım saattir öylece duruyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Pitbull'a update gelmedi mi? Bulamadım ben hiçbir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 1) hani biri cast'e baslayinca spell'i ve kimin uzerinde cast etmeye basladigini gosteren bir add-on var ya, onun adini bulamiyorum. mesela Fear > Playername diye gosteriyor yaziyla. ortada da ok var. heal spell'lerinde sari ok oluyor arkadasina dogru cast ediyorsa. 2) pet'imin cast barini surekli gosterecek add-on bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 pet cast bar add-on'u varmis zaten bende, diger soru hala gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://www.curse.com/addons/wow/spell-alerter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar