S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 üstteki sorunu hallettim ve yeni isteklerle geri geldim :) birincisi fightlara özel olan barları rylo - yönelme barı stag - buff barı gibi barları kapatmak veya yerini değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ? diğeri bufflar için,sağ üstteki bufflarda standart aura ve raid bufflarını toplamasını istiyorum
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ya ben bu spamlarken "the spell is not ready yet" "cant cast that yet" diye ekranda çıkan kırmızı yazıların yokolmasını istiyorum, nasıl halledebilirim?
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gizler /script UIErrorsFrame:Hide() açar /script UIErrorsFrame:Show() macro içine gömeceksende /script UIErrorsFrame:Clear()
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Makroyla uğraşmak istemiyorsan direk addon yükleyebilirsin: http://www.wowinterface.com/downloads/info8561-pError.html
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ben birşey daha sorayım :p Ben bu dinamik bufflar, yani işte tailoring şeysi procladığında, on-use olmayan birşey procladığında ekranda hayvan gibi çıksın istiyorum. Aynı şeyi geçici debufflar için de istiyorum. Mesela ultraxionda o debuffı alınca kocaman çıksın ekranda falan. Bir de mümkünse ses de çıkarsın. Ne yapabilirim, ne kullanabilirim?
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 power auras'a custom buff ekleyebiliyorsun sanırım, bi ona bak derim.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 power auras ile olur o iş.ses ekleme olayı da vardı sanki
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Oldu! Tamam son birşey daha :p Ben spam moda girmişken hiç ses de çıkarmasın benim karakter. "i cant cast anymore of those" "i cant cast that yet" falan diye ses gelmesin işte. Sessiz sakin dursun :p bunun için de bir script var mıdır?
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Arkadaşlar mmo-championda vodka'nın dw fk videosunu izledim adamın ui acayip hoşuma gitti. Neler kullanmış nasıl buna benzer yada aynısını yapabilirim fikir verebilirmisiniz ?
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ouf phantomenace barlari nasil oynatacagiz ya bulamadim setup yok birsey yok :S
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Tam detaylı bakamadım ama settings.lua dosyasında barların yerini değiştirmek için bir kod göremedim. Muhtemelen core.lua içinde ama tek tek bakmak lazım. Şunu dene bir de: http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=15425
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Uzun süredir RealUI kullanıyorum, oldukça iyi bir ui, ama devamı gelmeyecek projeler arasında yerini aldı. Bir bakın derim yine de.
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 FreeUI kullanıyorum hala ama bunu yeni gördüm, pek hoşuma gitti.Quse UI
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Novichok said: Oldu! Tamam son birşey daha :p Ben spam moda girmişken hiç ses de çıkarmasın benim karakter. "i cant cast anymore of those" "i cant cast that yet" falan diye ses gelmesin işte. Sessiz sakin dursun :p bunun için de bir script var mıdır?
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 /run sfx=GetCVar("Sound_EnableSFX"); /console Sound_EnableSFX 0 /cast blabla /run UIErrorsFrame:Clear() /run SetCVar("Sound_EnableSFX",sfx);
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Denemedim ama addon hali de bu: http://www.curse.com/addons/wow/project-8021
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 video nasıl çekiyoruz oynarken ? 160 kişi orgrimmarı basıcaz, keşke öğrenmiş olsaydım şu video işini !!8-)
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Fraps en temizi. Bir ara da Wegame vardı (ki baktım hala duruyor). Fraps kadar kasmıyor sistemi bu kayıt yaparken.
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sağol, gerçi hevesim kursağımda kalacakmış, orgiye girdik, lag başladı, yarım saattir öylece duruyorum...
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Pitbull'a update gelmedi mi? Bulamadım ben hiçbir yerde?
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 1) hani biri cast'e baslayinca spell'i ve kimin uzerinde cast etmeye basladigini gosteren bir add-on var ya, onun adini bulamiyorum. mesela Fear > Playername diye gosteriyor yaziyla. ortada da ok var. heal spell'lerinde sari ok oluyor arkadasina dogru cast ediyorsa. 2) pet'imin cast barini surekli gosterecek add-on bulamiyorum.
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 pet cast bar add-on'u varmis zaten bende, diger soru hala gecerli.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://www.curse.com/addons/wow/spell-alerter
Öne çıkan mesajlar