Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üstteki sorunu hallettim ve yeni isteklerle geri geldim :)

birincisi fightlara özel olan barları

rylo - yönelme barı
stag - buff barı gibi barları kapatmak veya yerini değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?

diğeri bufflar için,sağ üstteki bufflarda standart aura ve raid bufflarını toplamasını istiyorum
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben birşey daha sorayım :p

Ben bu dinamik bufflar, yani işte tailoring şeysi procladığında, on-use olmayan birşey procladığında ekranda hayvan gibi çıksın istiyorum. Aynı şeyi geçici debufflar için de istiyorum. Mesela ultraxionda o debuffı alınca kocaman çıksın ekranda falan.

Bir de mümkünse ses de çıkarsın.

Ne yapabilirim, ne kullanabilirim?
Mesaj tarihi:
Oldu!

Tamam son birşey daha :p

Ben spam moda girmişken hiç ses de çıkarmasın benim karakter. "i cant cast anymore of those" "i cant cast that yet" falan diye ses gelmesin işte. Sessiz sakin dursun :p

bunun için de bir script var mıdır?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar mmo-championda vodka'nın dw fk videosunu izledim adamın ui acayip hoşuma gitti. Neler kullanmış nasıl buna benzer yada aynısını yapabilirim fikir verebilirmisiniz ?
Mesaj tarihi:
Tam detaylı bakamadım ama settings.lua dosyasında barların yerini değiştirmek için bir kod göremedim. Muhtemelen core.lua içinde ama tek tek bakmak lazım.

Şunu dene bir de:
http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=15425
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Novichok said:

Oldu!

Tamam son birşey daha :p

Ben spam moda girmişken hiç ses de çıkarmasın benim karakter. "i cant cast anymore of those" "i cant cast that yet" falan diye ses gelmesin işte. Sessiz sakin dursun :p

bunun için de bir script var mıdır?
Mesaj tarihi:
1) hani biri cast'e baslayinca spell'i ve kimin uzerinde cast etmeye basladigini gosteren bir add-on var ya, onun adini bulamiyorum.

mesela Fear > Playername diye gosteriyor yaziyla. ortada da ok var. heal spell'lerinde sari ok oluyor arkadasina dogru cast ediyorsa.

2) pet'imin cast barini surekli gosterecek add-on bulamiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...