Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Forte Xorcist = Spellerinizin cd sini ekranda gösteren güzel bi prog.
İce Hud = Hp Ve Mana/Energy/Rage/RUne leri istediğiniz gibi karakter etrafınıza yerleştirmenizi sağlar, targetin castini,focusu, başka targetlere castini bile gösterir. Rakipteki buffları gösterebilir; ayrıca tıkladıgınızda tıklanan kişiye ait bilgisi göstterir (lvl - class vs)
Tidyplates = Dotlarınızı, kanama efectlerinizi, zehirlerinizi vs... rakibin üzerinde görmenizi sağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hud'dır, Forte'dir, Tidyplates'tir, hepsine iyice kıl olmaya başladım. Arkadaş 6-7 sene oldu oyun çıkalı, hala işlevsellik ayağına kırk yıl önceki ctmod ayarında addonlar yapıyorsunuz, hem çirkin, hem dana gibi yer işgal ediyor ekranda. Fena kıl oluyorum. Ne yazık ki Phanx, Shantalya, ALZA, nin gibi adamlar bıraktı addon işlerini, ortalık çoluk çocuğa kaldı. Allah'tan haste, Haleth, Neal filan var da düşe kalka ilerliyor piyasa.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Hud'dır, Forte'dir, Tidyplates'tir, hepsine iyice kıl olmaya başladım. Arkadaş 6-7 sene oldu oyun çıkalı, hala işlevsellik ayağına kırk yıl önceki ctmod ayarında addonlar yapıyorsunuz, hem çirkin, hem dana gibi yer işgal ediyor ekranda. Fena kıl oluyorum. Ne yazık ki Phanx, Shantalya, ALZA, nin gibi adamlar bıraktı addon işlerini, ortalık çoluk çocuğa kaldı. Allah'tan haste, Haleth, Neal filan var da düşe kalka ilerliyor piyasa.

Pardon ama ben bu addonların yapımcısıyım demedim8-) kullandıklarımızı sormuşlar bende yazdım ne işe yaradıkları ile beraber. Ayrıca o kadar çok özellikleri varki icehud ve fortexorcist gibi addonları nasıl çoluk çocuk işi gibi gördün anlayamadım. Allah bu addonları yapanlardan razı olsun.(:D
Sosyal ağlarda paylaş

cooldownlar için addon arıyorum fakat düzgün bişey bulamadım bulduklarımda out dated olmuş.
trinket,racial cooldown ve normal cooldownları izlemek için bir addon arıyorum,bar şeklinde olabilir veya süresi geldiğinde ekranın bir kısmında durabilir öyle 5-10 saniyelik cdleri göstermesi için değil 1,2 dakikalık olanları görmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...