forçen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 oha okadar para ediyor mu yahu gold ? bende 60k gold var yatıyor öyle accountun içinde, oynamadığım bi karakterde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 32k gold 32 euro falan ediyor, 1 sıfır fazla atmışsın :D. TBC dönemininin başlarında ancak o kadar ediyordu 32k gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 range radarı nasıl kapatabiliyoruz ? artık blizzard frame mi yoksa dbm frame mi bilemiyorum fakat sinir bozucu ve kullanışsız geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 barnacle said: ya counter spell vs attığımda bunu chatte yazacak bi addon vardı sanki neydi o? http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/sia.aspx denemedim de işe yarıyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Veyahut RSA - Raeli's Spell Announcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sağolun arkadaşlar hallettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 forçen said: optitaunt diye bi addon var, warriorda pummel falan atınca yazıyor. mage için de çalışır heralde. bu curse'ün addon updaterını kullanan var mı aranızda? öneriyor musunuz? bikaç yıldır var bende müthiş rhatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musallat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Forte Xorcist = Spellerinizin cd sini ekranda gösteren güzel bi prog. İce Hud = Hp Ve Mana/Energy/Rage/RUne leri istediğiniz gibi karakter etrafınıza yerleştirmenizi sağlar, targetin castini,focusu, başka targetlere castini bile gösterir. Rakipteki buffları gösterebilir; ayrıca tıkladıgınızda tıklanan kişiye ait bilgisi göstterir (lvl - class vs) Tidyplates = Dotlarınızı, kanama efectlerinizi, zehirlerinizi vs... rakibin üzerinde görmenizi sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Hud'dır, Forte'dir, Tidyplates'tir, hepsine iyice kıl olmaya başladım. Arkadaş 6-7 sene oldu oyun çıkalı, hala işlevsellik ayağına kırk yıl önceki ctmod ayarında addonlar yapıyorsunuz, hem çirkin, hem dana gibi yer işgal ediyor ekranda. Fena kıl oluyorum. Ne yazık ki Phanx, Shantalya, ALZA, nin gibi adamlar bıraktı addon işlerini, ortalık çoluk çocuğa kaldı. Allah'tan haste, Haleth, Neal filan var da düşe kalka ilerliyor piyasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musallat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pekaziz said: Hud'dır, Forte'dir, Tidyplates'tir, hepsine iyice kıl olmaya başladım. Arkadaş 6-7 sene oldu oyun çıkalı, hala işlevsellik ayağına kırk yıl önceki ctmod ayarında addonlar yapıyorsunuz, hem çirkin, hem dana gibi yer işgal ediyor ekranda. Fena kıl oluyorum. Ne yazık ki Phanx, Shantalya, ALZA, nin gibi adamlar bıraktı addon işlerini, ortalık çoluk çocuğa kaldı. Allah'tan haste, Haleth, Neal filan var da düşe kalka ilerliyor piyasa. Pardon ama ben bu addonların yapımcısıyım demedim8-) kullandıklarımızı sormuşlar bende yazdım ne işe yaradıkları ile beraber. Ayrıca o kadar çok özellikleri varki icehud ve fortexorcist gibi addonları nasıl çoluk çocuk işi gibi gördün anlayamadım. Allah bu addonları yapanlardan razı olsun.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 o da sana küfretmemiş zaten öle içinden gelmiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 cooldownlar için addon arıyorum fakat düzgün bişey bulamadım bulduklarımda out dated olmuş. trinket,racial cooldown ve normal cooldownları izlemek için bir addon arıyorum,bar şeklinde olabilir veya süresi geldiğinde ekranın bir kısmında durabilir öyle 5-10 saniyelik cdleri göstermesi için değil 1,2 dakikalık olanları görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Buraya bak istersen. http://www.vranx.com/cooldowns.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 forte'yi sevmiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 forte'yi denemedim öyle ekranı pek kaplamasını sevmiyorum,sadece 3 tane cooldown takip edicem. pekaziz o sitedekilerin bir kısmını şans eseri bende buldum fakat ya istediğim gibi olanlar out dated olmuşlar benim trinketi filan göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ekranı kaplaması derken? normal buff bar gibi işte http://www.youtube.com/watch?v=b9ZbmUjzJPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sadece dediğin şeyleri takip etmek istiyorsan ya Forte kullanıp öteki bütün ıvır zıvırı kara listeye ekleyeceksin ki bu tamamne angarya ya da poweraura kullanıp istediklerine göre ayar yapacaksın. Aklıma başka addon da gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.wowinterface.com/downloads/info6675-NeedToKnow.html şu işimi gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Elemanın UI sı çok hoşuma gitti. Bu paketi bilen duyan varmı? yada addonları tanıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 pekaziz gelir birazdan ama, ben bi sallayayım. caith'e benziyor , değişiklik yapılmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 chat addonu ne tatlıymış.adı nedir onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ya healbot yok healbot continued buldum sadece o da healbot istiyo bulabildiğim en güncel healbot a da incompatible diyo bu sct de çalışmıyor oyunun floating texti çalışıyo ama sct olmuyor öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 VuhDo kullan. bana daha güzel geldi VuhDo, Healbot'a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Pasta said: ya healbot yok healbot continued buldum sadece o da healbot istiyo bulabildiğim en güncel healbot a da incompatible diyo bu sct de çalışmıyor oyunun floating texti çalışıyo ama sct olmuyor öf msbt çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar