kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 eet o büyük ihtimal 2 parça heirloom bide guild experince bonusu olunca oluyo. zygoru muhtemelen 0 experince bonusu olan birisi için yapmışlar ama o olay basit yani bakıyorum chainine skipleyebiliyorumda işte tatsızlık çıkartıyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Olm sırf ona bakıcam diye 3-4 level kaybetmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 zygor olmadığı zaman daha fazla kaybediyosun ama lan gereksiz çok fazla quest yaptığın oluyo yani zaman kaybettirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Zygor falankasmayın hiç ya questler sizi zaten yönlendiriyor en sonda questcompletelist addonu yuklersin bütün alanda eksik kalan quetin varmı yokmu gösterir sana onunla kaparsın arayı boşuna zaman kaybetmeyin addonla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ya beyler bir ui cektim icinde bir addon var ama buladim bu diyecegim add on TANKSPOT daki videolari ceken healerda kullaniyor. Biz cizgi var skiller kullandikca sagdan sola dogru ilerliyor.Cooldown counter gibi duruyor ama add onu buladim yardimci olurmusunuz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Forte veya CoolLine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sagol aziz ama bunlar degil yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Aliena'yı diyorsan o forte kullanıyor. Bunun içinde Forte_Cooldown diye geçiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Evet greewoch'un dediğinden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.wowinterface.com/downloads/info13762-AlienasInterfacePack.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Buttontimers kullanan biri açıklayabilir mi? WArlock için ama mantığı hepsinde aynı olmalı elbette. Dotları çözdüm. 1. target üzerindeki debufflarımın CDleri görmeyi nasıl ayarlarım? 2. kendim üzerindeki zamanlı buffların sürelerini görmeyi nasıl ayarlarım? Trinket, demonsoul, soulfire, shadow and flame vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Gene dotimera döndüm ya tek addonla çözümü bir tek dotimer veriyor gibime geldi. ForteXorcist herseyi tek bir yerde gosteriyor sevmedim yani dotlar ve bufflarım aynı yerde. Şimdiki sorum burdaki profilimi yani yaptıgım ayarların aynısını evdeki pcye tasımam lazım bunun için WTF klasorundaki C:Program FilesWorld of WarcraftWTFAccountXXXSavedVariables ın altındaki dotimer.lua yı tasımam yeterli mi evde aynı yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sanırım forte yi istediğin gibi filtre edebiliyorsun ama bende çözemedim daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Abso, iki farklı savedvariables klasörü oluyor wtf'nin içinde. Birisi accountname>servername>charname'in altında, öteki direk wtf'nin içinde. İkisine bak, dosyalar varsa beraber kopyalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Dotimerla halletim sag tarafa dotları koydum ve solada sadece gosterilmesini istedigim aura proc ları falan koydum guzel oldu. gene eski dost dotimerla halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bana şöyle bir addon lazım; focus target gibi, 2-3 target'in barini kenara koyup takip edebilmek istiyorum onları. yani maintarget ve focus hariç 2-3 üniteyi daha bar'ını hp sini dotlarını görebileyim istiyorum var mıdır buna benzer iş görecek bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 PvP icinmi pve icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ben de Baal'inkine benzer bişiler istiyorum. Ama şöyle. UO oynayanlar bilir, karakterin üstüne basıp çektiğimizde health bar geliyo elimize ya, onun gibi bir şey istiyorum. Mesela 2li bosslarda focusum tank diyelim, iki bossun da health barını çekiyim kenara, ama üstlerindeki bufflar debufflar filan hepsi gözüksün. Varmıdır böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 pve için. arena için var zaten sanırım böyle addonlar, aynı gladius'un pve için olanından istiyorum Silmarwen said: . UO oynayanlar bilir, karakterin üstüne basıp çektiğimizde health bar geliyo elimize tam bunu düşünmüştüm ben de. istedigim targetların hp bar'ını kenara çekip koyabilmek istiyorum ben de. sadece focus yetmiyor, 3 boss mu var, çekeyim üçünün hp sini de koyayım kenara ordan tıklayabileyim onlara ilerde kafamı çevirip boss aramak tab kasmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Interfaceden boss frame i aç, istediğin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Onda sadece yanda duruyo bossların canları. Bossların üstündeki debuff dotları da aynı zamanda, varsa addlerinkileri de aynı şekilde çekmek istiyorum. Ya da mesela ctrl+v / alt+v ile açtığımız health barların altında debuff gösteren var mı? Targette olmasa da castingini göstersin, aynı zamanda debufflarını dotlarını göstersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Pyro said: Interfaceden boss frame i aç, istediğin olur. ahaoahaoahihoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Silmarwen said: Ya da mesela ctrl+v / alt+v ile açtığımız health barların altında debuff gösteren var mı? Targette olmasa da castingini göstersin, aynı zamanda debufflarını dotlarını göstersin. tidyplates dot threat casting bar hepsini gösterir benim istediğim bar şeklinde istediğim target'i çekip kenara koyabilmek, yukarda verilen uo örneği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 BaaL said: Pyro said: Interfaceden boss frame i aç, istediğin olur. ahaoahaoahihoh Anırmayı git hemcinslerine yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ysa sabır, problemlisin cidden çocuk. git yaşıtlarına sataş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar