pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Türkçe Windows'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Fonts klasörü içindeki fontlarda Türkçe karakter desteği bulunmuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 pekaziz gel uğraştırma bizi interface'inin ss'ini koyarken yanına da bi zahmet interface'in dosyalarını da ekle, ordan indirelim biz, hatta ss'i de boşver direk dosyaları koy sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hani fonts klasoru ufak olsa upload edim dicem ama 600 mb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi tüm fonts klasörünü upload etmiyeceksiniz zaten wow/fonts klasöründeki fontlardan kaynaklanıyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Evet stimpack'in dediği gibi oyun içindeki fonts klasörü. Veya ClearFont gibi bir addon kullanıyorsan orada seçtiğin fontun Türkçe desteği olmayabilir. http://www.wowinterface.com/downloads/info17892-FreeUI.html Bunu kullanıyorum ben bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ya ben de kullanmak istiyorum uipackleri falan , ama sorunum bariz. notebook'ta oynamak zorundayım, extra monitör falan da yok elimde. 1366x768 çözünürlükte ne yaparsam yapayım sıkış tepiş oluyor herşey. uiscale ile oynasam, bu sefer de yazılar okunmuyor vs. altoholic olduğumdan hem tank hem healer hem dps vs. derken addon karmaşası da var bi yandan. Neav kullandım bi ara, ama update olmadı o da. sadece grid settinglerini alabilsem bile yeterliydi aslında ama beceremedim. zaten cataclysm de alamadım fakirlikten ehuh, oyuna dönene kadar güzel interfaceler çıksa keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 valla wow/fonts klasörü düşüncesi güzel ama yok bende öyle klasör =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu verdiğim linkteki tüm çözünürlüklere oluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ClearFont yüklü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 fizban said: valla wow/fonts klasörü düşüncesi güzel ama yok bende öyle klasör =) eheh o zaman oluştur :) fonts klasörünü oluşturursan default fontları override ediyor oraya attığın fontlar. türkçe destekli fontları kullanırsan bi daha sorun yaşamazsın. oyun içerisinden hangi fontları nerede kullanacağına karar ver, kullanmak istediğin fontları şu şekilde isimlendirip oluşturduğun wow/Fonts klasörüne at ARIALN.ttf FRIZQT__.ttf MORPHEUS.ttf SKURRI.ttf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 denedim şimdi ama çare etmedi. sectim verdana tahoma calibri falan, yok arkadaş olmadı. yine ÿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Warlock oynayanlar bilir, improved soulfire aldığınızda targeti vuran bir soulfire 15 saniyeliğine %15 haste veriyor ve 15 saniye cd'ı var. Şimdi benim baktığım addon da şöyle birşey.... "%15 haste bitmek üzere" demesin, bitince söylesin hatta mümkünse "şimdi %15 haste aldınız" da demesin, zaten alıcağımın farkındayım soulfireı atarken. Yani ne bileyim, üzerimde o %15 haste yokken birşeyler yanıp sönsün ekranda falan. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fizban said: ne yaptıysam olmadı, türkçe karakterler yamuk yumuk çıkıyor. çözüm nedir bilen var mı ? çoook önceleri bir daha olmuştu çözmüştüm bir şekilde ama nasıldı acep. türkçe karakterler yamuk yumuk çıkıyor derken senin yazdıkların mı yoksa başkalarının yazdıkları da mı o şekilde çıkıyor. Bende her oyuna girdiğimde i, ş gibi karakterleri kullanamıyorum, alt + shift'e 2 kere basarak klavye'yi türkçe'ye çevirmem gerekiyor ama sendeki sorun bu olmasa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Cooldown announce için addon lazım divine protection vs attım die yazıcak (tanktotals felan istemiyorum lua error veriyor sinir ediyor beni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 karşımdakinin cast bar'ını gözüme sokacak (ortada), bissürü küçük küçük slot'cuk olacak, bir de cd'lerimi göstericek bir addon istiyorum war mıdır böle bişi? Yada sadece enemy cast bar'ı ortaya taşıyabilir ve cd'leri gösteren bir add on indirebilir miyim? önceki sayfada lui'yi beğenmiştim ama pack'e bakınca o kadar güzel gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 arenada spell alert die bi addon kullanılıyordu sanırım bi ona bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 cast bar için quertz önerebilirim. spell cooldown da CDlerin için güzel bir seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Regalya said: Cooldown announce için addon lazım divine protection vs attım die yazıcak (tanktotals felan istemiyorum lua error veriyor sinir ediyor beni) bundan bana da lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 şu packi bulabilme ihtimalim varmı, yada şu videodaki addonları bilen? http://www.youtube.com/watch?v=hYc8tCRP_50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 alt taraftaki siyahlık için kgpanels actionbarlar için bartender ya da dominos, bartender daha iyi gibi geliyor bana nedense. sexymap var minimap için fortexorcist var en üstteki ince bar Titan sanırım Zygor's levelling guide addonu var aktif player unitframe de Pitbull gibi geldi, Shadowed unitframes de olabilir, emin değilim fontları değiştirmiş bi de, çok fazla bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 mouse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 O değil de damia yine döktürmüş, yeni ui de şahane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 0ne said: mouse? Cursorunu soruyorsan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://www.wowinterface.com/downloads/info18917-FingkiUltimateHunterUI..html çok iyi paket , herşey var içinde kullanılması gereken , seç beğen al trade kısmıyla alakalı addonlar yok sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 tamam iyi de pvp'de arkandaki adamı göremezsin yarısını aşşadan yarısı gitmiş zaten ekranın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar