Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ya ben de kullanmak istiyorum uipackleri falan , ama sorunum bariz.

notebook'ta oynamak zorundayım, extra monitör falan da yok elimde. 1366x768 çözünürlükte ne yaparsam yapayım sıkış tepiş oluyor herşey. uiscale ile oynasam, bu sefer de yazılar okunmuyor vs.

altoholic olduğumdan hem tank hem healer hem dps vs. derken addon karmaşası da var bi yandan.

Neav kullandım bi ara, ama update olmadı o da. sadece grid settinglerini alabilsem bile yeterliydi aslında ama beceremedim.

zaten cataclysm de alamadım fakirlikten ehuh, oyuna dönene kadar güzel interfaceler çıksa keşke :)
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

valla wow/fonts klasörü düşüncesi güzel ama yok bende öyle klasör =)

eheh o zaman oluştur :) fonts klasörünü oluşturursan default fontları override ediyor oraya attığın fontlar.

türkçe destekli fontları kullanırsan bi daha sorun yaşamazsın.
oyun içerisinden hangi fontları nerede kullanacağına karar ver, kullanmak istediğin fontları şu şekilde isimlendirip oluşturduğun wow/Fonts klasörüne at

ARIALN.ttf
FRIZQT__.ttf
MORPHEUS.ttf
SKURRI.ttf
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock oynayanlar bilir, improved soulfire aldığınızda targeti vuran bir soulfire 15 saniyeliğine %15 haste veriyor ve 15 saniye cd'ı var. Şimdi benim baktığım addon da şöyle birşey.... "%15 haste bitmek üzere" demesin, bitince söylesin hatta mümkünse "şimdi %15 haste aldınız" da demesin, zaten alıcağımın farkındayım soulfireı atarken. Yani ne bileyim, üzerimde o %15 haste yokken birşeyler yanıp sönsün ekranda falan.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ne yaptıysam olmadı, türkçe karakterler yamuk yumuk çıkıyor. çözüm nedir bilen var mı ? çoook önceleri bir daha olmuştu çözmüştüm bir şekilde ama nasıldı acep.

türkçe karakterler yamuk yumuk çıkıyor derken senin yazdıkların mı yoksa başkalarının yazdıkları da mı o şekilde çıkıyor.

Bende her oyuna girdiğimde i, ş gibi karakterleri kullanamıyorum, alt + shift'e 2 kere basarak klavye'yi türkçe'ye çevirmem gerekiyor ama sendeki sorun bu olmasa gerek :)
Sosyal ağlarda paylaş

karşımdakinin cast bar'ını gözüme sokacak (ortada), bissürü küçük küçük slot'cuk olacak, bir de cd'lerimi göstericek bir addon istiyorum war mıdır böle bişi?

Yada sadece enemy cast bar'ı ortaya taşıyabilir ve cd'leri gösteren bir add on indirebilir miyim?

önceki sayfada lui'yi beğenmiştim ama pack'e bakınca o kadar güzel gelmedi
Sosyal ağlarda paylaş

alt taraftaki siyahlık için kgpanels
actionbarlar için bartender ya da dominos, bartender daha iyi gibi geliyor bana nedense.
sexymap var minimap için
fortexorcist var
en üstteki ince bar Titan sanırım
Zygor's levelling guide addonu var aktif
player unitframe de Pitbull gibi geldi, Shadowed unitframes de olabilir, emin değilim
fontları değiştirmiş bi de, çok fazla bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...