Slint Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 WTF klasöründeki o addonlarla alakalı lua dosyalarını sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 işte problem orda zaten. onları silip, herşeyi temizlememe rağmen tekrar yükleyip oyuna girdiğimde direkt hata mesajı alıyorum ve addonlar çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 elinde clearfont2 olan varsa bana bi şekilde (email filan) ulaştırabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 googleladım filefrontta buldu lol çalışıyodur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 TheRiverBelow said: benimde wim ile chatter kafayı yedi. sürekli bi debug mesajı çıkıyor ekrana. çalışmıyorlar da. hayır tamamen silip yeniden yükledim gene aynı. he yapmam gerekir ki? Prat'tada aynı sorun var. Blizz tarafından bi müdahale olmuş olabilir belkim. Kod değişimi etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Aynen WIM ve Chatter hata veriyor. Aha WIM update cıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi şeydenmiş ya, curse clientten update diyince add-on'un sürümü 3.3.5'e çekiyormuş direkt. enUS'dan dolayı. biz daha yeni geçiyoruz oysa 3.3.5'e. sonradan jeton düştü. 3.3.3 versiyonlarını indirip yüklemiştim o gün, düzelmişti. ehm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Önümüzdeki hafta cumartesi günü. 2 yıllık aradan sonra wowa dönücem pve için bi druid healer kasayım diyorum.Daha sonra pvp için eskiden oynadığım gibi bir mage kasarım. Şimdi ben baya bir süredir yok olduğumdan cahilleşmişim baya bi Bana healer için pve de kullanacağım add-onlar önerirmisiniz(Bu tam senlik acaip işine yarayacak cinsten) Hatta bir daha bir daha yazmayım Mage içinde addonları söyleyiverin onlarıda indireyim dursun aktive ederim daha sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Grid GridIndicatorCornerText GridStatusHots GridStatusRaidDebuff ve mouseover macroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Beyt said: Önümüzdeki hafta cumartesi günü. 2 yıllık aradan sonra wowa dönücem pve için bi druid healer kasayım diyorum.Daha sonra pvp için eskiden oynadığım gibi bir mage kasarım. Şimdi ben baya bir süredir yok olduğumdan cahilleşmişim baya bi Bana healer için pve de kullanacağım add-onlar önerirmisiniz(Bu tam senlik acaip işine yarayacak cinsten) Hatta bir daha bir daha yazmayım Mage içinde addonları söyleyiverin onlarıda indireyim dursun aktive ederim daha sonra :) ben en son şu videodaki addonları istemiştim, sağolsun yardımcı oldular. Target frameler: Pitbull Map: Sexy map Raid barları: Grid Boss mod: Deus Vox Encounters Action bar: Bartender Bufflar: Elkano's BuffBars Tooltipler: Tiptac Combattext: MikScrollingBattleText Castbar: Quartz Bende bunlara ek olarak SpartanUI, AtlasLoot Enchanced ve Titan Panel var. Bide Boss mod: Deus Vox Encounters yerine dbm kullanıyorum. Edit: Video'yu unutmuşum. Video http://www.youtube.com/watch?v=ZlBZaSdftFs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Teşekkür ettim haftaya cumartesi akşamı kurarım artık bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ikinci bir desktop pc var sistem özellikleri şöyle; Q6600 Core 2 Quad 2.4 Ghz 2 Gb Ram Nvidia GeForce 8500 GT Ekran kartı Şimdi tüm addonlar kapalı yanlızca bartender ve dbm açıkken bile 25 man raid yapamıyorum. Av zaten imkansız... Combat başlar ve 4 fps'ye düşer. Kare kare oynanmaya çalışılır. Bu pc'mi iş yerinde kullanıyorum. Evimdeki pc de bu tarz problemler yok. Sebebi hakkında bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 wim - prat ve gs addonlarını güncellememe rağmen /W den achi linkleyemiyorum partiye raide guilde trade e heryere link çalışıyor ama whisp den achi linklemeye çalıştığımda olmuyor ... bu sorunla karşılaşan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Ekvatoria said: ikinci bir desktop pc var sistem özellikleri şöyle; Q6600 Core 2 Quad 2.4 Ghz 2 Gb Ram Nvidia GeForce 8500 GT Ekran kartı Şimdi tüm addonlar kapalı yanlızca bartender ve dbm açıkken bile 25 man raid yapamıyorum. Av zaten imkansız... Combat başlar ve 4 fps'ye düşer. Kare kare oynanmaya çalışılır. Bu pc'mi iş yerinde kullanıyorum. Evimdeki pc de bu tarz problemler yok. Sebebi hakkında bilgisi olan var mı ? Grafik ayarlarını falan nasıl yaptığını söylemen lazım. Bir de raid sırasında CPU ve ekran kartı sıcaklıklarına falan bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Gangren said: Ekvatoria said: ikinci bir desktop pc var sistem özellikleri şöyle; Q6600 Core 2 Quad 2.4 Ghz 2 Gb Ram Nvidia GeForce 8500 GT Ekran kartı Şimdi tüm addonlar kapalı yanlızca bartender ve dbm açıkken bile 25 man raid yapamıyorum. Av zaten imkansız... Combat başlar ve 4 fps'ye düşer. Kare kare oynanmaya çalışılır. Bu pc'mi iş yerinde kullanıyorum. Evimdeki pc de bu tarz problemler yok. Sebebi hakkında bilgisi olan var mı ? Grafik ayarlarını falan nasıl yaptığını söylemen lazım. Bir de raid sırasında CPU ve ekran kartı sıcaklıklarına falan bir bak. Grafik ayarlarını atlamışım evet. Full low'a çekiyorum resmen piksel piksel oynamaya razıyım o anda o derece :) Distanceyi sadece ortalara getiriyorum o kadar. Sıcaklık ayarına akşam bakıp ekleme yaparım. 1280 * 800 Wide screen win. mode da oynuyorum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Benim kamera ile ilgili bir sorunum var bir türlü düzeltemedim yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Oyunu ilk açtığımda kameranın otomatik izlemesi çalışıyor ama log out yaparak alt karaktere geçtiğimde yada addon fln kapattığımda kameranın izlemesi kayboluyor ayarlarda herhangi bir değişiklikde görünmüyor. kullandığım kamera ayarlarıda şu şekilde water collision açık smart pivot açık camera following style only when moving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mining kasmak ve source farmlamak için addon arıyorum tavsiye edermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Gatherer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Karea said: wim - prat ve gs addonlarını güncellememe rağmen /W den achi linkleyemiyorum partiye raide guilde trade e heryere link çalışıyor ama whisp den achi linklemeye çalıştığımda olmuyor ... bu sorunla karşılaşan var mıdır ? aynen yahu,bu achieve'i zaten kazanmışsınız diyor,sanki track edioz ne biçim iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 çalışmıyor gatherer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 gatherer yerine carbonite da kullanabilirsin ben onu kullanıyorum kompakt bir addon zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Madcat said: Karea said: wim - prat ve gs addonlarını güncellememe rağmen /W den achi linkleyemiyorum partiye raide guilde trade e heryere link çalışıyor ama whisp den achi linklemeye çalıştığımda olmuyor ... bu sorunla karşılaşan var mıdır ? aynen yahu,bu achieve'i zaten kazanmışsınız diyor,sanki track edioz ne biçim iş anlamadım. bende kıl olmuştum bu sinir olaya , baktım patilerden ses çıkmayınca biraz araştırdım çözmesi kolay değilmiş :(Official Wim forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 post kasmış gibi olucak ama prat da eskiden son msg ı yön tuşları ile spamlayabiliyordum , o da çalışmıyor :S var mı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bende de çalışmıyordu chatter yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Pratte yapmak için shift/alt/ctrl (hangisiydi unuttum) + yukarı yapacaksınız artık. Bende öyle çalışıyor en azından ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar