Ekvatoria Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 pekaziz said: Bir süredir framelerde perfect pixel olayını gerçekleştirmeye çalışıyordum da devamlı patlak veriyordu sağdan soldan. Sonunda cevabını buldum, isteyen kullanır. /script SetCVar("uiScale", 768/string.match(({GetScreenResolutions()})[GetCurrentResolution()], "%d+x(%d+)")) Ancak kullandığınız bütün framelerin kendilerine ait scale'ler 1.0 olmalı, aksi halde yine sorun çıkar. Cahilliğimi bağışlayın ama anlayamadım bunu. :) HAngi amaca hükmeder? Benim kartta oluşan bi sorundan ötürü windows idle'deyken yeşil pikseller dolaşıp duruyor. Oyundayken böye bi sorun yok. O yüzden ilgimi çektide sorayım dedim. Bu bu nedir bu? kartım : ATI RADEON HD 5870 ( Sapphire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 http://img687.yfrog.com/img687/4845/wowscrnshot050610073241.jpg Bu resimde mesela ortadaki ve soldaki framelerin sol taraflarında ince siyah çizgi görünmüyor. Ölçeği değiştirsen başkaları kayıyor. Yazdığım kod sayesinde perfect pixel olayı için uygun olan scale'i öğreniyorsun. Detayın bokunu çıkarıyorsun yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 o kadar güzel ui'in vardı,kopya çekioduk,çekilcek bi tarafı kalmamış yahu napmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Son resimdekini çok beğensem de bir türlü alışamadım, resmen healim azaldı raidlerde. :S Neav'e geri döndüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 @Ekvatoria, ekran kartında öyle bir sorun varsa, driver güncellemesi yap. Birşey değişmez/hata verirse eğer garantisi varsa servise ver. Benzer sorun benim HD 3870'imde vardı kart bozulmuş meğer ve baya common bir problemmiş HD'lerin böyle pert olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 neav'in gayet iyi bence. pekaziz'in son linkledigi resimdeki tarz ui'ler bayagi meshur su siralar, anlamiyorum insanlar onu nasil begeniyor. solo oynayan biri icin guzel gozukuyor ama raidde bircok seyi gozunden kacirir insan. yazilar cok ufak cunku. kor eder insani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Valla alışınca o da güzel oluyor da ben şu progress zamanı riske giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehsah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 pekaziz said: Valla alışınca o da güzel oluyor da ben şu progress zamanı riske giremedim. Burdaki interface'in linkini verebilirmisin yada upload edebilirmisin?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Sadece yakınımdaki kişileri bara getiren bir addon varmı? Bg de heal atmak için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 grid kullan, uzaktakiler böyle silik oluoyor addonda. yakınındakilerle uzaktakileri rahat ayırabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ehsah said: Burdaki interface'in linkini verebilirmisin yada upload edebilirmisin?:) http://www.wowinterface.com/downloads/info13981-NeavUI.html 1-2 ufak değişiklik yaptım lua dosyalarında. SexyCooldown var pakette olmayan. Bir de ıvır zıvır addonlar, Tekkub's Emporium'dan. http://www.tekkub.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Gris yerine hangi addon kullanıyorsunn orda grid gibi goruntuyu veren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Neav'in kendi raid frame'i o, oUF'la yapılmış. Sadece her kutunun çerçevelerini bütün arayüzle uyumlu hale gelsin diye paketteki çerçeveyle değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 3.3.5'le beraber AVR işlevsiz hale getiriliyormuş, gözünüz aydın üşengeç raiderlar. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?sid=1&topicId=25002150557&pageNo=1#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Şimdi bu auctioneer ve auctinator addonlarını iyi kullanmayı bilen biri lazım bana. Yapmak istediğim açıkcası scan sonrası benim istediğim miktarda kar edeceğim itemları listelemesi. Bu zaten yapılabilen birşey ama bir türlü beceremedim nedense. Bunu adım adım tane tane adeta bir çocuk veya gerizekalıya anlatır gibi :P yazabilecek delikanlı veya hanımefendi biri aranmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 çocuklara gerizekalı mı dedin abso omfg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 O cümleden nasıl öyle bir sonuç çıkardın ilginç doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bahsettiğin şeyi ilk anda yapabilmen çok zor Abso, sonuç olarak o addonlar bir süre boyunca devamlı piyasayı takip edecek, ardından sana arada ciddi fiyat farkı olan itemları bildirecek. Benim tahminim en azından 1 haftalık bir ön hazırlık gerekiyor bunun için ki sağlıklı sonuç alasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ad3m said: O cümleden nasıl öyle bir sonuç çıkardın ilginç doğrusu... üç nokta koyunca bildiğin orgazm oluyorum k4nk4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Halihazırda elimde 1 aylık uac scan dataları mevcut zaten. Burda anlatıyormuş aradığım şeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 HolyRaider said: ad3m said: O cümleden nasıl öyle bir sonuç çıkardın ilginç doğrusu... üç nokta koyunca bildiğin orgazm oluyorum k4nk4 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sanırım son yamadan bu yana deserter debuffı bazen görünmüyor, sapıtabiliyor. Düzeltmek için gerekli makro şuymuş: /run local expires=GetLFGRandomCooldownExpiration()print(("Dungeon Cooldown Expires: 124cff00FF00%s"):format((expires and SecondsToTime(expires-GetTime())) or "Now!")) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Yaaa ben çok detayı seviyorum. Senin UI'ler acayip sade geliyor bana :D Diğer tüm karakterlerimde olduğu gibi Paladin'imin de UI'si aynı. Birkaç tane çektim öylesine bende self, target varken ve bg'deki haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar