Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 xperlde daha önce hiç rastlamadığım bi sorun var mesela bi mob keserken %10'dan daha az hpsi kalmışkan health barında %10 yazmasına rağmen sanki %50'ymiş gibi dolu gözüküyor, nedendir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Aklıma güncelleme yapmaktan başka bir şey gelmedi ama xperl kullanan arkadaşlar daha düzgün cevap verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Neredeyse 1.5 yıldır kullandığım arayüzü artık tamamen değiştirmek istiyorum. Çok fantastik, otantik bir şeyler var kafamda. Akşama bitirirsem paylaşırım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 heyecanla bekliyorum, en son deniyeyim diye roth ui koymustum, subscriptionu da kestim öyle duruyo hala ui. değiştirip geri dönesim var zaten, bahane olursun negzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hala map addonu aramaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Yazdım ya abi yukarıda Mapster diye. http://www.wowinterface.com/downloads/info8306-Mapster.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Action bar, tooltip ve 1-2 ufak detay bitmedi, raid olduğu için tamamlayamadım ama aşağı yukarı böyle bir şey çıktı ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Error: exceeded maximum number of unique IP addresses for this download ticket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Hemen hemen bitmiş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 upload etsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Pekaziz monitörün kaç "? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 21.5" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Merak edenler için, http://www.wowinterface.com/downloads/info14156-1.5.html http://www.wowinterface.com/downloads/info14352-fujiUI.html http://www.wowinterface.com/downloads/info12781-ALZAUI.html Bu paketleri harmanlayarak oluşturdum arayüzü. Hala ufak tefek düzeltmeler yapmam lazım ama, sağ alttaki action barın yeri az yukarı çıkacak, şeffaf halde çizgiyle çakışınca güzel durmuyor. Sağ üstteki bilgi kısmını alttaki bara almayı düşünüyorum. Ama en önemli perfect pixel olayını halletmem lazım, raid frameler tamam olsa da player ve target framelerinin sol tarafında sıkıntı var. Temel olarak FujiUI kullandım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yeni bir addon sorusu itemın üstüne gelince kimden, nerden düştüğünü gösteren bir addon vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 InspectEquip vardı ama epeydir kullanmadım, güncellendi mi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 zipzip said: yeni bir addon sorusu itemın üstüne gelince kimden, nerden düştüğünü gösteren bir addon vardı. atlasloot'un tersten isleyeni iste bu. linkini verirdim de su anda wowinterface.com'a girilmiyor. atlas loot diye arattiginda cikmasi lazim sonuclarda. edit: girebildim sonunda, http://www.wowinterface.com/downloads/info12834-AtlasLootReverse.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baalzebub said: zipzip said: yeni bir addon sorusu itemın üstüne gelince kimden, nerden düştüğünü gösteren bir addon vardı. atlasloot'un tersten isleyeni iste bu. linkini verirdim de su anda wowinterface.com'a girilmiyor. atlas loot diye arattiginda cikmasi lazim sonuclarda. edit: girebildim sonunda, http://www.wowinterface.com/downloads/info12834-AtlasLootReverse.html vayyy bak bunu bilmiyordum. Güzelmiş. tşkler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bunun içinde bat dosyası var.sakata gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 zipzip said: bunun içinde bat dosyası var.sakata gelmeyin Benim anti-virüs otomatik taradı zaten. Bişey bulamadı ama gene de bişey diyemicem. :) Bende sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi şu sıralar bütün UI, addon tasarımcılarında bir durgunluk var. İçim yanıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 eveeet :D gladius tarzı pve için bi addon arıyorum.combat sırasındaki mobları targetlememe yardımcı olucak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 zipzip said: eveeet :D gladius tarzı pve için bi addon arıyorum.combat sırasındaki mobları targetlememe yardımcı olucak :P Ben çok araştırmıştım onu multi target addon fln ancak bulamamıştım. Umarım vardır o tarz bişey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 pekaziz said: Abi şu sıralar bütün UI, addon tasarımcılarında bir durgunluk var. İçim yanıyor resmen. 3.3.5'in cikmasiyla beraber canlanir herhalde tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Expansiona kadar pek ilerleme olacağını sanmıyorum ben. Yapılacak chat frame değişiklikleri 1-2 addona yansır o kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bir süredir framelerde perfect pixel olayını gerçekleştirmeye çalışıyordum da devamlı patlak veriyordu sağdan soldan. Sonunda cevabını buldum, isteyen kullanır. /script SetCVar("uiScale", 768/string.match(({GetScreenResolutions()})[GetCurrentResolution()], "%d+x(%d+)")) Ancak kullandığınız bütün framelerin kendilerine ait scale'ler 1.0 olmalı, aksi halde yine sorun çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar