Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bana oyle bi acution addonu bulunki 2 realmin AHlerini karşılaştırsın max kar ile malzemeleri dizsin yanına da turk kahvesi yapabilsin :P Bütün AHye gerek yok ama aen azından benim yazacağım ne biliyim 30-40 malzemeyi karşılaştırabiliyor olsun. Varmı boyle bişi? Veya ben kendim bunu WoW dışı AH dataları ile oynayarak yapabilirmiyim mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ahanda boyle bisi buldum. Bunu denemis olan varmi hic? http://sites.google.com/site/wowsalesreports/dowload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 PVP UI i'm blind night elf http://i41.tinypic.com/2csjfjk.jpg PVE UI http://i42.tinypic.com/2ebu5bq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Absolut said: Ahanda boyle bisi buldum. Bunu denemis olan varmi hic? http://sites.google.com/site/wowsalesreports/dowload Wotlk'de ah kontrolüne gerek var mı ki? Zaten deli gibi para yağıyor. :) Farm yapmıyorum ( farmer charım var da kim uğraşıcak ) günde yaklaşık 3-4k arası para çekiyorum ah'den. Zor dönemler vanilla ve tbc idi. Hoş o zamanlar farm yapardım çılgınlar gibi gene günde 3k kadar gelirim vardı. :) Wow'da emek harcamadan herşeye sahip olunabiliyor artık. Paranın da adı kaldı benim için değeri değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hotlar için hotcandy kurdum gayet güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sene 2010 hem raidframe hem party ekranı ile oyun oynanıyor :P Şaka bir yana o party ekranı görüş alanınızı dağıtmıyormu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sene 2010 hala cümle kurmayı başaramıyorum dağıtmıyor mu yerine daraltmıyor mu olacaktı soru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yok daraltmiyor 25'' monitor ben kor oldugum icin buyuk gozukuyor biraz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Abi ne çirkin arayüzler var yahu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kullanisli gayet =P direk ustume alinirim eskiden laptop kullaniyordum grid bile cok kasiyordu minimalize etmistim herseyi bi eksikligini gormedim daha .< sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
celes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Çok teşekkürler.Bir deneyim umarım işime yarar.Raidlerde hem partynin HPsini hem aldıgım aggroyu kontrol etmek zor oluyordu.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bu da benim UI. ARkadaşın paladiniyle oynuyorum bu aralar sıkıntıdan. minimalize etmeye çalışıyorum olmuyor nedense şunu da koyim bunu da koyim diyorum doluyor ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ekran dolu değil de kaba görünüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Benimki de bu. Senin UI'in kocaman olmuş sanki. Framelerini küçültsen süper olur. Bir de o kocaman chat barlarla recounta vs. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 di mi var bişiler façösdm çözemedim ben de scale i ufaltsam görmekte sıkıntı çekiyorum. kocaman kocaman iyi oluo düzelticem bu akşam alayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 semih nickini tekrar mı değiştirdin athırsızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 güzel bi minimap addonu arıyorum.carbonite sarmadı.cartographer da hata veryormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 O saydıkların normal map addonu ama minimap değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Hala aynı UI ama artık çözünürlük 1920x1080 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 HolyRaider said: semih nickini tekrar mı değiştirdin athırsızı SS eski ya. Ama sen factionını değiştirmişsin. Nasıldı o? "Şüphesiz ki faction'ını satan bizden değildir." SÇS 3:11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 pekaziz said: O saydıkların normal map addonu ama minimap değil. doğru diyosun.var mı tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mapster var oldukça kullanışlı ama cartographer kadar çok özelliği yok onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 faction değişmdim yaw karakter alliancetı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Sadece koordinat gösteren bir addon var mı peki? Ama mapi herhangi bir fiziksel değişikliğe uğratmadan. Map için addon kullanmıyorum da; birisiyle bir yer hakkında konuşurken lazım oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Şu kodları içeren bir addon hazırlarsan sadece koordinatları göstermesi lazım. local f = CreateFrame('Frame') f:SetParent(WorldMapButton) f.cursor = f:CreateFontString(nil, 'OVERLAY') f.cursor:SetFontObject('GameFontNormal') f.cursor:SetJustifyH('LEFT') f.cursor:SetPoint('BOTTOMLEFT', WorldMapButton, 'BOTTOM', -125, -20) -- WorldMapButton f.player = f:CreateFontString(nil, 'OVERLAY') f.player:SetFontObject('GameFontNormal') f.player:SetJustifyH('RIGHT') f.player:SetPoint('BOTTOMRIGHT', WorldMapButton, 'BOTTOM', 125, -20) f:SetScript('OnUpdate', function() local width = WorldMapButton:GetWidth() local height = WorldMapButton:GetHeight() local mx, my = WorldMapFrame:GetCenter() local px, py = GetPlayerMapPosition('player') local cx, cy = GetCursorPosition() mx = (((cx / WorldMapFrame:GetScale()) - (mx - width / 2)) / width + 22 / 10000) my = ((((my + height / 2) - (cy / WorldMapFrame:GetScale())) / height) - 262 / 10000) f.cursor:SetText(format('Cursor %.2d*%.2d', mx * 100, my * 100)) f.player:SetText(format('Player %.2d*%.2d', px * 100, py * 100)) end) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar