Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Lind3r0th said:

güzel olmus ui cidden birdeo kadar gold nasıl yapıyorsunuz hayatımda sahip oldugum gold en cok 7k oldu lol

Tşkler epey vakit aldı ama gerek görsel anlamda gerek kullanılabilirlik anlamında eski uime oranla çok daha iyi bir ui ortaya çıktı.

PS: Ench, Jc ve Ah manipülasyonu sayesinde. Kapalı hesapta güvenlik gerekçesiyle tuttuğum 250k bu hesapta ise 50k olmak üzere toplamda 300k gold elde ettim bu yöntemle. Sanılanın aksine zor değil ve sadece başlangıç evresinde sermaye diye nitelendireceğimiz parayı elde etmek için harcanan zamanın dışında pek bir zaman istemeyen bir uğraş, bir eğlence.

7kyı geçemedim demişsin ne yaptığını hangi mesleklere sahip olduğunu bilmiyorum ama farm yapılarak gold kazanılmaz. Çok basit bir örnek vereyim, şöyle düşün. AH de ticaret şirket kurup iş hayatına atılmaya, farm yapmak bir fabrikada işçi olarak çalışmaya çok benziyor. Gerek harcanan zaman açısından, gerek sarfedilen emek açısından, gerekse bundan elde edilen gelir açısından. Büyük ihtimalle farm yapıyorsun bu yüzden çok fazla gelir elde edemiyorsundur.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fizban said:

ouf'ta target's target ve focus's target icin castbar gostermece var mı ? xperl + grid kombosundna daha faydalı olur diye düşünüyorum yalnız bir uf kullanmak ehu

Pitbull diyecem abes kaçacak :P
Ama aralarında her poku customize edebileceğiniz tek seçenek hem p4 artık beta!
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Grid yerine oUF_D3OrbsRaid'i kullanıyorum. Tek eksiği petleri görememem ve isimlerin gölgesinin biraz koyu olması.

MSBT için ufak tefek değişiklikler yaptım. DBM ile uyum halinde artık.

Gerisi aynı :P

abi ben şu oUF_D3OrbsRaid'i ayarlıyamadım.sadece bunu kurmak ve diğer herşeyin aynı kalmasını istiyorum.orbların falanda gözükmesini istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz,senin koyduğun ui gerçekten efsane bende onu kullanıyorum fakat,gridde işte bütün raid gösteriliyor güzel,ben dps'im pek işime de yaramıyor sadece bakmak istiyorum onu da geçtim,raidin yerini değiştiremedim bir türlü bu 1,ikincisi ise partydeki insanları da görmek istiyorum onu nasıl şey yapıcaz?
yani normal blizzard şeyi de olabilir farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

pekaziz,senin koyduğun ui gerçekten efsane bende onu kullanıyorum fakat,gridde işte bütün raid gösteriliyor güzel,ben dps'im pek işime de yaramıyor sadece bakmak istiyorum onu da geçtim,raidin yerini değiştiremedim bir türlü bu 1,ikincisi ise partydeki insanları da görmek istiyorum onu nasıl şey yapıcaz?
yani normal blizzard şeyi de olabilir farketmez.

Hangi arayüzden bahsediyorsun acaba? Neav UI mi yoksa hemen yukarıda koyduğum resim mi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Addons > oUF_Neav > oUF_NeavConfig.lua dosyasını notepad'le açıp,

party = {
position = {"TOPLEFT", UIParent, "TOPLEFT", 25, -220},
scale = 1.132,
mouseoverText = true,
auraSize = 20,
hideInRaid = true,

Bölümündeki koyu kısmı false yaparsan party frame'i de göstermesi lazım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Grid yerine oUF_D3OrbsRaid'i kullanıyorum. Tek eksiği petleri görememem ve isimlerin gölgesinin biraz koyu olması.

MSBT için ufak tefek değişiklikler yaptım. DBM ile uyum halinde artık.

Gerisi aynı :P

abi diğer addonu çalıştırdım saolasın.
bu ui'de güzelmiş tamamını bir yere upload edebilmen mümkün mü acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

quuq said:

abi diğer addonu çalıştırdım saolasın.
bu ui'de güzelmiş tamamını bir yere upload edebilmen mümkün mü acaba?

Tam sayfasını hatırlamıyorum da 2-3 hafta önce koymuştum linki yine buraya.

Ama tavsiyem önce Neav'e ait arayüzü tamamen indirmen ve oradaki eksikleri (grid, omen vs.) kafana göre kendin ayarlaman. Daha güncel halleri var addon'ların çünkü.

S-H said:

roth ui çok iyi gerçektende ama scale olayını yapamadım bi türlü barları istediğim seviyeye getiriyorum ama bu sefer char,guild paneller ve bag devasa gözüküyor

birde stance değişikliği yapmak için bişey konulmamış sanırım göremedim

Toplama arayüzlerin en can sıkan tarafı bu zaten. Hazırlayan kişiyle çözünürlükleriniz çok farklıysa dengeyi kurmak biraz zaman alıyor.

Sana tavsiyem guild, char ekranları istediğin ölçekteyse orada tutup bar/frame ayarlarını değiştirmen.

Yanlış bilmiyorsam stance ve shapeshift barları aynı koda bağlı çalışıyor. Action bar dosyasını karıştırırsan o barın ya gizlendiğini ya da tamamen kısayola atandığını bulman lazım, sanırım görünür kılma özelliği de vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada güzel arayüz tasarımı/önerisi arayan arkadaşlar için 2-3 hafta önce bulduğum Almanca forumu da yazayım:

http://www.buffed.de/forum/index.php?showtopic=33739

Shantalya, Neav ve 4Key gibi çok başarılı addon tasarımcıları da ilk buraya koyuyorlar kendi arayüzlerini genelde. Google Translate yarım yamalak da olsa anlaşılır kılıyor konuşulanları.
Sosyal ağlarda paylaş

aptalca bir sorunum var.yeter ui falan kurmıcam ne güzel oynuyordum nerden çıktıysa bu ui sevdası.
abi verdiğin addonları kurdum ama camera distance kökte.interface'den olmuyor.addonlardandır diye sildüm herşeyi,wow kalsöründeki wtf ve interface kazıdım,repair yaptım gene olmadı :(
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

pekaziz bu naev ui dl ettim yapılcak extra bişe varmı kendi interface klasörümü yedeklıyımı? hehe ben addon kullanmayalı epey seyler değişmiş birde kendisi lua hakkında birşey bılmıyorsanız kullanmayın fılan yazmıs yapılması gereken bırseylermı var?

Class'ına özel addonlar veya grid filan kullanıyorsan onları da eklemen lazım. Bu pakette sadece DBM var solo harici addonlar dışında.

-Deno- said:

pekaziz arayüzünde kullandığın yazı fontunun ismi nedir ?

http://www.1001fonts.com/font_details.html?font_id=3076
Sosyal ağlarda paylaş

X-pearl kullanıyorum. Tank targetlerini nasıl ayarlayabilirim.

Helper i tıkladığımda . MT target çıkıyor. Fakat Tank hariç başka dps target i de otomatik çıkıyor.

Mesela dps warrior targeti çıkıyor. Ben paladin tanı targetinin de olmasını istiyorum.

Nasıl yapabilirim. ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende tank için güzel bi ui arıyorum ama sade olsun action barlarla çok fazla oynanmamış olsun istediğim sadece kendimin ve targetimin framesini altta(action barın üstünde) görmek diğer türlü hem etrafa hakim olamıyorum hemde debuff/hp kontrol ederken konsantrasyon kaybı oluyor var mı şöyle basit bişey önerebilecek ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...