Torondor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mik hosuma gitmedi benim hiç bi deneyim dedimde.. SCT daha kullanışlı gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 En babası parrot'tur ama ckknight'ın tüm addonları gibi neredeyse full customize sunduğu için 3 gün ayarlama süresi garantili... Bu yüzden çoğu kişi kurduğu gibi kaldırıyor ahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 pitbull 4ten beterse hayal edemiorum :D ayarla ayarla bitmio hoş hala eksik buldukça geliştirorum ui mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ahah aslında gücünüde ordan alıyor aklına ne gelse direk ayarlıyabiliyorsun pitbullu :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 pitbull 3,2 mi ne var bende yeni kurdum birden fazla focus nasıl alırım? /focus yapınca sürekli değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Pekaziz kullandığın buff frame addonun ismini alabilir miyim? Sıkıldım eelkbuffbarsdan böyle sonsuza kadar aşağı gidiyormuş hissine kapılıyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 nBuff addonun adı. Ama addon sitelerinde yok maalesef, Neav'in kodladığı eklentileri paylaşmama gibi bir huyu var :P Yukarıdaki bir yerde bütün arayüzüme ait linki vermiştim, onun içinde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Neav'in son arayüzünü de görsün herkes bu arada. :) Buttonlar için kullandığı skini çok beğendim, biraz daha rahatsız edeyim özel mesajla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Apathy'e makyaj gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Fortexocirst kullanan var mı? Bu filter geyigini ayarlayamadım. Kendi dotlarım ve cd lerim dısında scorch vs diger kisiler tarafından kullanılanları da gösteriyor. Bunları nasıl filter larım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Gerçi hazır ui di, baya bir uğraştim istediklerimi yapmak için ama değdi. Tek şu fw olayı kaldı ama iyi gibi şu anlık onu saymazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 41k gold mu? lordum golt plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 @pyro bokum gibi olmuş gibi sade olmalı!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Baya sadeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bir bossu kaç kez kestiğimin kaydını tutan bi addon varmı? Baron runmania oldum ama toplamda kac kestim bilemiyorum bari bundan sonrasını bileyim. Veya boyle bir site varmı simdiye kadar kac kez kestigimi bildirebilecek falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Y ye basıp achievements penceresini getir sonra alttan statistics bölümünü tıkla Dungeons & Raids>Classic den görebilirsin baronu kaç kere kestiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ohh saol valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 dbm de yazıyo tabi raidler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Şöyle bir raid frame buldum, vuruldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aha buda bnm interface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesela böyle trinket veya bazı procları ekranda büyültüp uyaracak neler vardı arkadaşlar sct mi var sadece yoksa alternatif bişi öneren varmı buffların takibi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Biraz kurcalarsan Miks Scrolling Battle Text yapabilir dediklerini sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ozii_x said: Mesela böyle trinket veya bazı procları ekranda büyültüp uyaracak neler vardı arkadaşlar sct mi var sadece yoksa alternatif bişi öneren varmı buffların takibi konusunda Gladius? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Teşekkürler arkadaşlar akşam indireyim ve deneyeyim dediklerinizi.. yani bişi procladımı kocaman olsun ekranda beni kullan diye bağırsn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sen olayı yanlış anlamışsın galiba.. Gladius arenada karşındaki elemanların trinket kullandımı CD si ne kadar vs. gösteren bi addon.. onun yerine kendin SCT den event yaratıp o uyarıyı verdirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar