Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En babası parrot'tur ama ckknight'ın tüm addonları gibi neredeyse full customize sunduğu için 3 gün ayarlama süresi garantili... Bu yüzden çoğu kişi kurduğu gibi kaldırıyor ahah :P
Mesaj tarihi:
Pekaziz kullandığın buff frame addonun ismini alabilir miyim? Sıkıldım eelkbuffbarsdan böyle sonsuza kadar aşağı gidiyormuş hissine kapılıyorum ahah.
Mesaj tarihi:
nBuff addonun adı. Ama addon sitelerinde yok maalesef, Neav'in kodladığı eklentileri paylaşmama gibi bir huyu var :P

Yukarıdaki bir yerde bütün arayüzüme ait linki vermiştim, onun içinde bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Fortexocirst kullanan var mı? Bu filter geyigini ayarlayamadım. Kendi dotlarım ve cd lerim dısında scorch vs diger kisiler tarafından kullanılanları da gösteriyor. Bunları nasıl filter larım?
Mesaj tarihi:
Bir bossu kaç kez kestiğimin kaydını tutan bi addon varmı? Baron runmania oldum ama toplamda kac kestim bilemiyorum bari bundan sonrasını bileyim. Veya boyle bir site varmı simdiye kadar kac kez kestigimi bildirebilecek falan?
Mesaj tarihi:
Mesela böyle trinket veya bazı procları ekranda büyültüp uyaracak neler vardı arkadaşlar sct mi var sadece yoksa alternatif bişi öneren varmı buffların takibi konusunda
Mesaj tarihi:
sen olayı yanlış anlamışsın galiba.. Gladius arenada karşındaki elemanların trinket kullandımı CD si ne kadar vs. gösteren bi addon.. onun yerine kendin SCT den event yaratıp o uyarıyı verdirebilirsin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...