Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ben az barla oyun oynayabilenleri anlayamıyorum. Default UI'deki barlar yetmediğinden bartender (ne pitbull'u lol) kurdum 10 bar birden kullanıyorum, üstüne her form değiştirdiğimde 2 bar değişiyor xD Aquatic formun bile hotkeyi var ahah.

Bu da benim druid UI'm; sexy map kurmam gerekiyor bir ara. Kurunca onu da eepanels'in renginde kare yapacağım mis gibi olacak :P

http://img193.imageshack.us/img193/6520/wowscrnshot053109153829.jpg

Bu arada focus olayı için teşekkürler, alışmışım sağ click'e.
Sosyal ağlarda paylaş

default UI'de öyle bişey mümkün mü bilmiyorum, ama xperl'de var onu biliyorum
xperl yükleyip ayarları açıp, target sekmesinde "big debuffs" seçeneğini işaretlediğinde target'a senin tarafından konulan debufflar diğerlerinin iki katı büyüklükte gözüküyor, en pratik çözümü böyle sanırım, classtimer filan gibi addonlar biraz uğraştırıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:

Fellow Feral Druid olarak oradaki addonların bir listesini istesem? :P

Feral druide özgü iki tane addon var. Birisi FeralbyNight (download linki postun sonunda) diğeri de Fortexorcist Cooldown Bar (hemen action barın üstündeki).

Diğer addonları daha önceki bir mesajımda belirtmiştim, bir de sendspace link vardı :P

vimpir said:

Gruptayken atakta bulundugumuz butun moblari focus edip healt durumlarini gostericek bir addonbiliyormusunuz karambolde mob secicem diye vakit kaybetmektense ilk damage alana focus olmak istiyorum

En kolay yolu "v" tuşuna basıp mobların hp çubuklarını görmek gibi sanki :D
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Monthius said:

Fellow Feral Druid olarak oradaki addonların bir listesini istesem? :P

Feral druide özgü iki tane addon var. Birisi FeralbyNight (download linki postun sonunda) diğeri de Fortexorcist Cooldown Bar (hemen action barın üstündeki).

Diğer addonları daha önceki bir mesajımda belirtmiştim, bir de sendspace link vardı :P

vimpir said:

Gruptayken atakta bulundugumuz butun moblari focus edip healt durumlarini gostericek bir addonbiliyormusunuz karambolde mob secicem diye vakit kaybetmektense ilk damage alana focus olmak istiyorum

En kolay yolu "v" tuşuna basıp mobların hp çubuklarını görmek gibi sanki :D
"V" tusu isimi gormuyor ust uste gelebiliyorlar su yukardaki ss deki gibi olsa super olur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...