Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hehe hos o bende de var.. Raid frame görmem lazım içim rahat etmio.. fakat ben Grid kullanıorum küçülttüm köşede duruyo kendi halinde bu biraccük büyük olmuş sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ben az barla oyun oynayabilenleri anlayamıyorum. Default UI'deki barlar yetmediğinden bartender (ne pitbull'u lol) kurdum 10 bar birden kullanıyorum, üstüne her form değiştirdiğimde 2 bar değişiyor xD Aquatic formun bile hotkeyi var ahah. Bu da benim druid UI'm; sexy map kurmam gerekiyor bir ara. Kurunca onu da eepanels'in renginde kare yapacağım mis gibi olacak :P http://img193.imageshack.us/img193/6520/wowscrnshot053109153829.jpg Bu arada focus olayı için teşekkürler, alışmışım sağ click'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bu gün bartenderi kurtum gayet iyi istersen ekleyebiliyosunda bar felan yani istersen kaldırabiliyosun isteğe kalmış bilmiyodum bende işte kurdum hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Benimde bi ara pitbull'a geçmem lazım ama korkuyorum ayarlayamayıp sinirlenicem bilgisayarı kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ayarlaması çok kolay, ilk başta benim de gözüm korkmuştu da ben party pet, pet target vs. gibi şeyler kullanmadığımdan raid interface olarak da gridden vazgeçemediğimden yarısını kapatıyorum, renk, font, size ayarlarını yapıp yerleştirip 15dk'de hallediyorum herşeyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Birden fazla focus alabileceğim bir addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bu raid frameleri kendime uyarlamaya çalışıyorum ama .lua kodlama bilgim çok yetersiz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 e bildigin grid degil mi bu, ciciklenmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yok oUF bu, Grid değil. Aslında grid kullanarak framelerin köşelerini yuvarlak hatlı yapabilsem onu tercih edeceğim ama köşeli oluyor namussuz hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi bartender ın ayarlarına nereden giriyoruz? yani add on listesinde çıkmıyo bende, ama işleme giriyo misal yükledğimi gibi tuşlar ortaya geliyo ki çok sinir bozucu. yardım plss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 /bt -> bartender /kb -> key bind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Grid yerine oUF_D3OrbsRaid'i kullanıyorum. Tek eksiği petleri görememem ve isimlerin gölgesinin biraz koyu olması. MSBT için ufak tefek değişiklikler yaptım. DBM ile uyum halinde artık. Gerisi aynı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Arkadaşlar ben DK olarak oynuyorum mesela boss a verdiğim debuffları büyük halde nasıl gösterebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 default UI'de öyle bişey mümkün mü bilmiyorum, ama xperl'de var onu biliyorum xperl yükleyip ayarları açıp, target sekmesinde "big debuffs" seçeneğini işaretlediğinde target'a senin tarafından konulan debufflar diğerlerinin iki katı büyüklükte gözüküyor, en pratik çözümü böyle sanırım, classtimer filan gibi addonlar biraz uğraştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pekaziz said: Grid yerine oUF_D3OrbsRaid'i kullanıyorum. Tek eksiği petleri görememem ve isimlerin gölgesinin biraz koyu olması. MSBT için ufak tefek değişiklikler yaptım. DBM ile uyum halinde artık. Gerisi aynı :P Fellow Feral Druid olarak oradaki addonların bir listesini istesem? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gruptayken atakta bulundugumuz butun moblari focus edip healt durumlarini gostericek bir addonbiliyormusunuz karambolde mob secicem diye vakit kaybetmektense ilk damage alana focus olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Monthius said: Fellow Feral Druid olarak oradaki addonların bir listesini istesem? :P Feral druide özgü iki tane addon var. Birisi FeralbyNight (download linki postun sonunda) diğeri de Fortexorcist Cooldown Bar (hemen action barın üstündeki). Diğer addonları daha önceki bir mesajımda belirtmiştim, bir de sendspace link vardı :P vimpir said: Gruptayken atakta bulundugumuz butun moblari focus edip healt durumlarini gostericek bir addonbiliyormusunuz karambolde mob secicem diye vakit kaybetmektense ilk damage alana focus olmak istiyorum En kolay yolu "v" tuşuna basıp mobların hp çubuklarını görmek gibi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "v" tusunu biliyormu kro bi sorsana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 V tuşunu bilmeyen melee'den kaçarım ben köşe bucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pekaziz said: Monthius said: Fellow Feral Druid olarak oradaki addonların bir listesini istesem? :P Feral druide özgü iki tane addon var. Birisi FeralbyNight (download linki postun sonunda) diğeri de Fortexorcist Cooldown Bar (hemen action barın üstündeki). Diğer addonları daha önceki bir mesajımda belirtmiştim, bir de sendspace link vardı :P vimpir said: Gruptayken atakta bulundugumuz butun moblari focus edip healt durumlarini gostericek bir addonbiliyormusunuz karambolde mob secicem diye vakit kaybetmektense ilk damage alana focus olmak istiyorum En kolay yolu "v" tuşuna basıp mobların hp çubuklarını görmek gibi sanki :D"V" tusu isimi gormuyor ust uste gelebiliyorlar su yukardaki ss deki gibi olsa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 v tuşu neydi de la ben ona vanish i koydum başka bişi mi vardı v de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Enemy nameplates var. V de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Combat addonu vardı bırtane guzel fontlu damagelerı gosterıyordu bırde cd ler hazır oldugunda kocaman icon cıkıyordu kullanabılırsın dıye hangısıydı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Scrolling Combat Text veya Mik's Scrolling Battle Text olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar