Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe hos o bende de var.. Raid frame görmem lazım içim rahat etmio.. fakat ben Grid kullanıorum küçülttüm köşede duruyo kendi halinde bu biraccük büyük olmuş sanki :D
Mesaj tarihi:
Ben az barla oyun oynayabilenleri anlayamıyorum. Default UI'deki barlar yetmediğinden bartender (ne pitbull'u lol) kurdum 10 bar birden kullanıyorum, üstüne her form değiştirdiğimde 2 bar değişiyor xD Aquatic formun bile hotkeyi var ahah.

Bu da benim druid UI'm; sexy map kurmam gerekiyor bir ara. Kurunca onu da eepanels'in renginde kare yapacağım mis gibi olacak :P

http://img193.imageshack.us/img193/6520/wowscrnshot053109153829.jpg

Bu arada focus olayı için teşekkürler, alışmışım sağ click'e.
Mesaj tarihi:
Ayarlaması çok kolay, ilk başta benim de gözüm korkmuştu da ben party pet, pet target vs. gibi şeyler kullanmadığımdan raid interface olarak da gridden vazgeçemediğimden yarısını kapatıyorum, renk, font, size ayarlarını yapıp yerleştirip 15dk'de hallediyorum herşeyini.
Mesaj tarihi:
abi bartender ın ayarlarına nereden giriyoruz? yani add on listesinde çıkmıyo bende, ama işleme giriyo misal yükledğimi gibi tuşlar ortaya geliyo ki çok sinir bozucu. yardım plss..
Mesaj tarihi:

Grid yerine oUF_D3OrbsRaid'i kullanıyorum. Tek eksiği petleri görememem ve isimlerin gölgesinin biraz koyu olması.

MSBT için ufak tefek değişiklikler yaptım. DBM ile uyum halinde artık.

Gerisi aynı :P

Mesaj tarihi:
default UI'de öyle bişey mümkün mü bilmiyorum, ama xperl'de var onu biliyorum
xperl yükleyip ayarları açıp, target sekmesinde "big debuffs" seçeneğini işaretlediğinde target'a senin tarafından konulan debufflar diğerlerinin iki katı büyüklükte gözüküyor, en pratik çözümü böyle sanırım, classtimer filan gibi addonlar biraz uğraştırıyor
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Grid yerine oUF_D3OrbsRaid'i kullanıyorum. Tek eksiği petleri görememem ve isimlerin gölgesinin biraz koyu olması.

MSBT için ufak tefek değişiklikler yaptım. DBM ile uyum halinde artık.

Gerisi aynı :P

Fellow Feral Druid olarak oradaki addonların bir listesini istesem? :P
Mesaj tarihi:
Gruptayken atakta bulundugumuz butun moblari focus edip healt durumlarini gostericek bir addonbiliyormusunuz karambolde mob secicem diye vakit kaybetmektense ilk damage alana focus olmak istiyorum
Mesaj tarihi:
Monthius said:

Feral druide özgü iki tane addon var. Birisi FeralbyNight (download linki postun sonunda) diğeri de Fortexorcist Cooldown Bar (hemen action barın üstündeki).

Diğer addonları daha önceki bir mesajımda belirtmiştim, bir de sendspace link vardı :P

vimpir said:

Gruptayken atakta bulundugumuz butun moblari focus edip healt durumlarini gostericek bir addonbiliyormusunuz karambolde mob secicem diye vakit kaybetmektense ilk damage alana focus olmak istiyorum

En kolay yolu "v" tuşuna basıp mobların hp çubuklarını görmek gibi sanki :D
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Monthius said:

Feral druide özgü iki tane addon var. Birisi FeralbyNight (download linki postun sonunda) diğeri de Fortexorcist Cooldown Bar (hemen action barın üstündeki).

Diğer addonları daha önceki bir mesajımda belirtmiştim, bir de sendspace link vardı :P

vimpir said:

En kolay yolu "v" tuşuna basıp mobların hp çubuklarını görmek gibi sanki :D
"V" tusu isimi gormuyor ust uste gelebiliyorlar su yukardaki ss deki gibi olsa super olur
Mesaj tarihi:
Combat addonu vardı bırtane guzel fontlu damagelerı gosterıyordu bırde cd ler hazır oldugunda kocaman icon cıkıyordu kullanabılırsın dıye hangısıydı o ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...