Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

blizzardin klasik uisini değiştirmeden sadece action barları kare yerine yuvarlak yapmak istiyorum. bunun için bir addon var mıdır? sanırım var birkaç şey denedim cycled bethow4 gibi isimleri vardı tam hatırlamasam da. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç arkadaş istemişti özel mesajdan. OmniCC dosyasını koyuyorum, dileyen alsın :D (Sadece unit frame'in altındaki bufflar için bu dosya. Denemedim ama pitbull veya öteki addonlarla da sorunsuz çalışacaktır.)

http://rapidshare.com/files/230223556/OmniCC.rar.html

12m şeklindeki zaman göstergesinde m/s kısmı oynanan classa göre değişiyor. Druid için turuncu, mage için mavi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ui cok guzel, daha once soylemistim zaten. ama bu son versiyonunda recount fazla kacmis gibi geldi bana. grid ortaya kaymis ekrani dolu gostermis. sonucta ui'nin cekiciligi hem minimal olup hem de sik durmasindaydi. minimallikten cikmis gibi biraz.

hos, recount'u kapatmak da 1 tiklamalik bir sey. dert ettigim seye bak :p
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Şu ana kadar Deadly Boss Mods için hazırlanmış 2 tane çok güzel modifikasyon gördüm. Birisi Neav, öteki twin2 diye elemanlara ait. Ahanda resimleri:

Diyeceğim, elemanı 1 haftadır taciz ediyorum. Birazdan gerekli dosyaları atacak, ilgilenen olursa buraya da koyarım :D

su ilk resimdeki gibi nasıl yapıyoruz paylassana onu. cok uyuz oluyorum dbm barlarına, bunlar iyiymiş baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...