Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Transparent halde yazacaksa işine fazla yaramaz sanki Abso :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 blizzardin klasik uisini değiştirmeden sadece action barları kare yerine yuvarlak yapmak istiyorum. bunun için bir addon var mıdır? sanırım var birkaç şey denedim cycled bethow4 gibi isimleri vardı tam hatırlamasam da. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ghostpulse yukledim ve istedigim addon olduguna karar verdim ama ufak birkaç detayı ogrenmem lazım :P 1. ekranda beliren CD doldu yürü koçum ikonunun boyutu ve yerini değiştirebiliyormuyum? 2. sadece CDlerimi gosteriyor o ikon yoksa ne biliyim procları da gösteriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 1-Evet /gp -> Frames 2-Hayır sadece cd göstermiyor kendine has alert listeside var.Fakat emin olmamakla beraber sanırım o liste kendisine özel custom olarak ekleniyormu tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 quartz yükleyecemde korkuyorum bi dünya ayarı var onunda... var mı bi kolayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Quartzın neyinden korkuyorsun ya bi olayı yok =P (korkutacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yaw bi dünya gıldır gıcık bardır ekrandır cat buff bilmemne ayarlayana kadar imanı gevrio insanın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 O quartz değil de bartender olmasın? Quartz'ı ayarlamana bile gerek yok eheh, cast barını değiştiriyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 quartz diyo iste ya, buffları falan gosteriyo ya. debufflar, timerlar, mirror vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 En sonunda "tam" olarak istediğim arayüze kavuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 nBuff'ı filan alabilmişsin :) Neal'la kanki mi oldun nasıl başardın minimap ve buff addonlarını almayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 2 gündür herhalde 50 tane mesaj atmışımdır adama. En sonunda dayanamayıp aldım kodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bizlede paylaşsan bu uiyi pekazizcim? Çok beğendim şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 açık yeşil hangi class? shaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 shaman o turkuaz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Şu ana kadar Deadly Boss Mods için hazırlanmış 2 tane çok güzel modifikasyon gördüm. Birisi Neav, öteki twin2 diye elemanlara ait. Ahanda resimleri: Diyeceğim, elemanı 1 haftadır taciz ediyorum. Birazdan gerekli dosyaları atacak, ilgilenen olursa buraya da koyarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 KOYACAKSIN TABİ :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bir kaç arkadaş istemişti özel mesajdan. OmniCC dosyasını koyuyorum, dileyen alsın :D (Sadece unit frame'in altındaki bufflar için bu dosya. Denemedim ama pitbull veya öteki addonlarla da sorunsuz çalışacaktır.) http://rapidshare.com/files/230223556/OmniCC.rar.html 12m şeklindeki zaman göstergesinde m/s kısmı oynanan classa göre değişiyor. Druid için turuncu, mage için mavi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ui cok guzel, daha once soylemistim zaten. ama bu son versiyonunda recount fazla kacmis gibi geldi bana. grid ortaya kaymis ekrani dolu gostermis. sonucta ui'nin cekiciligi hem minimal olup hem de sik durmasindaydi. minimallikten cikmis gibi biraz. hos, recount'u kapatmak da 1 tiklamalik bir sey. dert ettigim seye bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Recount yerine Skada kullanıyorum epeydir :P Evet grid ara sıra görüşümü engelliyor gibi oluyor ama bir sonra alıştığı için insan pek dert değil :) Bu da az önce twin2'den aldığım DBM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 pekaziz said: Şu ana kadar Deadly Boss Mods için hazırlanmış 2 tane çok güzel modifikasyon gördüm. Birisi Neav, öteki twin2 diye elemanlara ait. Ahanda resimleri: Diyeceğim, elemanı 1 haftadır taciz ediyorum. Birazdan gerekli dosyaları atacak, ilgilenen olursa buraya da koyarım :D su ilk resimdeki gibi nasıl yapıyoruz paylassana onu. cok uyuz oluyorum dbm barlarına, bunlar iyiymiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sadece gerekli olan DBM Core dosyasını yükledim rapide. Asıl klasörler değiştirirseniz çalışması lazım. http://rapidshare.com/files/230254660/DBM-Core.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yerlerini degistiremedim bi turlu ya. üst üste binmis barlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Expand bars upwards işaretliyse onu kaldırıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 secili değildi, secince duzeldi eyv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar