Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Pyro said:
Herhangi bir talent buffı up oldugunda bunu ekranda belirtecek bir addon var mı? Mesela backdraft vs gibi.

edit: ayrıca buradan sorayım, bu dotimer kullanan var mı? Yenisi acayip şekilde sıçmış durumda bende. Çoğu şeyi disable etmeme ragmen raiddeki diger adamların target üstünde kullandıgı herseyi kullanıyor ayarlardan onu kapamama rağmen.

LUA yazılımında değişiklik olduğundan patladı DoTimer ve ClassTimer.

Fixleri var.

www.shadowpriest.com

Teşekkürler ama gerek kalmadı. Class timer'ı curse'den çekmiştim ama dedigim sekilde talent bufflarını göstermiyordu ayarlamama rağmen. Wowace deki sorunsuz çalıştı o yüzden hallettim gibi şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
Herhangi bir talent buffı up oldugunda bunu ekranda belirtecek bir addon var mı? Mesela backdraft vs gibi.

edit: ayrıca buradan sorayım, bu dotimer kullanan var mı? Yenisi acayip şekilde sıçmış durumda bende. Çoğu şeyi disable etmeme ragmen raiddeki diger adamların target üstünde kullandıgı herseyi kullanıyor ayarlardan onu kapamama rağmen.

powerauras

procborders http://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=20657

inline aura http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/inline-aura.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Buff'ları ve boss enrage timer'ı şuna benzetebilirsem süper olacak.

sayende bunun az daha farklisini kullaniyorum ama bu tek kelimeyle muthismis yahu. boss enrage kismi her ne kadar cok guzel gozukse de pek de onemli degil su an benim icin, yalniz cooldown ve bufflarin ustundeki sureler harika gozukuyor. nasil yapmis acaba?.. bulabilecegimi sanmiyorum ama bi arastirayim ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya. kendine ozel yaptiysa kotu. ben de mi yavastan baglantiya gecsem adamla acaba :P

saka bi yana dosyayi alabilirsen, bi zahmet upload et yav. cok makbule gecer. ilk yolladigin addonu ayarladigimdan beri wow'a karsi bakis acim degisti. o grid'e tiklayip heallamak o kadar hosuma gidiyor ki, ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir konuda yardıma ihtiyacım var. Neredeyse standart ui le oynuyorum bir süredir bu da negatif etkilemeye başladı. İstediğim 1-2 tane addon var acaba o işlevi gören birşeyler yazabilir misiniz.

Pitbull falan demeyin lütfen hiç sevmiyorum. Standart UI+ dominos action bars+1-2 minor addon var şu anda

1- SpellAlert gibi bişi - Özellikle targetim olmayan birisi cast ettiğinde farkında olmak için
2- Powergainlerin kalan sürelerini takip edicek bir zımbırtı. Sadece seçtiğim abilityler olacak mesela DK'nın IB Fortitudeu falan gibi.
3- Opponentların specific cdlarını takip edicek bişi yine sadece benim seçtiklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

1-Witchhunt - Text based alerter
2-Yanlış anlamadıysam eğer - Classtimer (Filtre yada direk hazır ability/spelleri seçebilirsin)
3-Antagonist / Natur enemy castbar

3. seçenek için natur bi zamanlar kraldı sonra sapıttı uzun süredir 2sinide kullanmıyorum fakat antagonist şimdiye baya bir yol almıştır denersin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...