tiybek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Arenada 'eye' ne zaman cikacak bunun hakkinda uyari veren bi add on bilen var mi plz tongue sticking out smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bang! said: This addon displays timer bars for obstacles and eyes in arenas. Timers are accurate most of the time, but the random logic of the spawns is not fully accounted for. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya bu sağ alt köşede bilgilendirme ekranı çıkıyor onu nasıl kapatırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 interface > game > help > enhanced tooltips tamamen kapatmıyor ama. küçültüyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Todesengel said: ya bu sağ alt köşede bilgilendirme ekranı çıkıyor onu nasıl kapatırım? "cowtip" addonu ile istediiiiin hale getirebilirsin tooltip menusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Offf xperlin yeni versiyonu yok mu hiçbir yerde? Milletin portresine sağ tıklayamıyorum ya, hata verip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Curse'te var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 gief new grid or i keel myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bende bugün gaza gelip bi UI yaptım ilk kez :) Omen belli olsun diye Test Mode yapıp bi SS aldım.. DBM'ye yer bulamadım açıkcası raid sağ tarafta minik minik 8 grubuda sıkıştırdım.. malum notebooktan oynayınca ekran 1280x800 oluyo max.. elimden geleni yapmaya çalıştım :D http://i483.photobucket.com/albums/rr197/rammelas/WoWScrnShot_041609_173612.jpg alt taraf fazla belli olmamış.. http://i483.photobucket.com/albums/rr197/rammelas/WoWScrnShot_041609_175201.jpg böyle birşey oldu.. Tavsiyeleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Rogue için tavsiyede edebileceğiniz bir ui addon'u var mı? Pitbull'u hiç sevmedim combo pointler küçücük, target cast bar'ı sevmedim, target debufflarını sevmedim kidney atıyorum üzerinde küçücük gözüküyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Hepsi ayarlanabilir şeyler gogo Pitbullv4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Çok karışık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 MoveAnything'in gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Evet ilk kez pitbull kullanıyorsan baya kasıntı ama sonrasında fena iyi bi UF addon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 pitbull 3 daha güzel duruyo ama pitbull 4 taha kolay ayarlanıo... mal mı bu adamlar ikisini birleştiremiolar mı yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 P4 alpha daha geliştirme sürecinde sürekli yenileniyor/fixleniyor falan aslında alpha sürüm kullanmak mantıklı değil fakat ben hiç bir sorun yaşamadım daha sürüm bazlı. (Shadow priest) Zaten p4 ün ana amacı hızlı ayarlanabilir şekilde kodlanması p3ü adam etmek 1 hafta sürüodu be =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 p3'ü ayarlamak 3 saatimi almıştı.. deli oldum bug oluyor deli gibi sonra p4 kurdum oda çok çirkin yaw hiç güzel gözükmüyor uğraştım baya ama albenisi olan bişi olmadı... moveanything ile orjinal wow uisini taşıdım bende.. bi istediğim gibi olmadı yaw.. hala düzenliyorum bakalım kullanımına göre tam bi otursa iyi olacakta.. bide diğer sorum böyle bir sürü addon yüklemek latency ve spike sorunu yaratır diye duymuştum.. var mı bununla ilgili kesin bi bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Buff'ları ve boss enrage timer'ı şuna benzetebilirsem süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 daha da adem in aklına uymam. Nalet p4 acaip buglıyor raidlerde. Yok yere ekranın ortasında unit frame ler çıkmaya başladı tam encounterın ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Hiç öyle birşey gelmedi başıma vallahi aceden indirdin değil mi? Halende alpha ama 1 kere ortalıkta bırakmadı beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Herhangi bir talent buffı up oldugunda bunu ekranda belirtecek bir addon var mı? Mesela backdraft vs gibi. edit: ayrıca buradan sorayım, bu dotimer kullanan var mı? Yenisi acayip şekilde sıçmış durumda bende. Çoğu şeyi disable etmeme ragmen raiddeki diger adamların target üstünde kullandıgı herseyi kullanıyor ayarlardan onu kapamama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Classtimer indir timer addon için wowacede güncel ve sorunsuz hali var. Ayrıca ilk sorunuda sct de custom event ekleyerek halledebilirsin. İstediğin neyse aktif olduğunda combatlogdan ismini eventa ekle oldu bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 add-on ların çeşitli sorunlara sebep olabildiğini biliyorum ama herhangi bir add-on veya çakışma raid sırasında internet bağlantımın kopmasına sebep olabilir mi? (veya yf ve sockscap 2 lisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Pyro said: Herhangi bir talent buffı up oldugunda bunu ekranda belirtecek bir addon var mı? Mesela backdraft vs gibi. edit: ayrıca buradan sorayım, bu dotimer kullanan var mı? Yenisi acayip şekilde sıçmış durumda bende. Çoğu şeyi disable etmeme ragmen raiddeki diger adamların target üstünde kullandıgı herseyi kullanıyor ayarlardan onu kapamama rağmen. LUA yazılımında değişiklik olduğundan patladı DoTimer ve ClassTimer. Fixleri var. www.shadowpriest.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar