Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bende bugün gaza gelip bi UI yaptım ilk kez :) Omen belli olsun diye Test Mode yapıp bi SS aldım.. DBM'ye yer bulamadım açıkcası raid sağ tarafta minik minik 8 grubuda sıkıştırdım.. malum notebooktan oynayınca ekran 1280x800 oluyo max.. elimden geleni yapmaya çalıştım :D

http://i483.photobucket.com/albums/rr197/rammelas/WoWScrnShot_041609_173612.jpg

alt taraf fazla belli olmamış..

http://i483.photobucket.com/albums/rr197/rammelas/WoWScrnShot_041609_175201.jpg

böyle birşey oldu.. Tavsiyeleriniz?
Sosyal ağlarda paylaş

P4 alpha daha geliştirme sürecinde sürekli yenileniyor/fixleniyor falan aslında alpha sürüm kullanmak mantıklı değil fakat ben hiç bir sorun yaşamadım daha sürüm bazlı. (Shadow priest)
Zaten p4 ün ana amacı hızlı ayarlanabilir şekilde kodlanması p3ü adam etmek 1 hafta sürüodu be =P
Sosyal ağlarda paylaş

p3'ü ayarlamak 3 saatimi almıştı.. deli oldum bug oluyor deli gibi sonra p4 kurdum oda çok çirkin yaw hiç güzel gözükmüyor uğraştım baya ama albenisi olan bişi olmadı... moveanything ile orjinal wow uisini taşıdım bende.. bi istediğim gibi olmadı yaw.. hala düzenliyorum bakalım kullanımına göre tam bi otursa iyi olacakta..

bide diğer sorum böyle bir sürü addon yüklemek latency ve spike sorunu yaratır diye duymuştum.. var mı bununla ilgili kesin bi bilgisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir talent buffı up oldugunda bunu ekranda belirtecek bir addon var mı? Mesela backdraft vs gibi.

edit: ayrıca buradan sorayım, bu dotimer kullanan var mı? Yenisi acayip şekilde sıçmış durumda bende. Çoğu şeyi disable etmeme ragmen raiddeki diger adamların target üstünde kullandıgı herseyi kullanıyor ayarlardan onu kapamama rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
Herhangi bir talent buffı up oldugunda bunu ekranda belirtecek bir addon var mı? Mesela backdraft vs gibi.

edit: ayrıca buradan sorayım, bu dotimer kullanan var mı? Yenisi acayip şekilde sıçmış durumda bende. Çoğu şeyi disable etmeme ragmen raiddeki diger adamların target üstünde kullandıgı herseyi kullanıyor ayarlardan onu kapamama rağmen.

LUA yazılımında değişiklik olduğundan patladı DoTimer ve ClassTimer.

Fixleri var.

www.shadowpriest.com
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...