_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 of beceremedim zaten çok kötü ayarları bilmemneleri :D bi kere blizzard unit frames kaybolmadı, bide mana bar yok peh onlarla uğraşıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 en güzeli bariz x-perl de, buglı falan işte malesef ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Pitbull4 kullan ayarlaması çok daha basit önce ana grp oluşturup tek bir seferde istediğin gibi düzenleyebiliyorsun falan daha basit 3 e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hmm ok bendeki 4 değil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 4 henuz beta ama stable değil. blizz barlarının kaybolması lazımdı ilk yuklediginde, mana bar falan da var default olarak. bence sen daha once yukleyip kurcalamıssın, beceremeyip silmissin ve WTF klasorunde config dosyaları kalmıs addonun. ayarlar biraz karısıktır ama cozunce neyin nerde oldugunu hemen buluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 unit frames de ayarlayınca böyle bir interface'im oldu şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bu arada kendi debufflarını daha büyük yaparaktan extra bir timer kullanmana gerek kalmaz. He ayrıca omnicc kurarsan debufflarda durationda görebilirsin daha mantıklı olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 selam beyler. Arenada eye cikmadan 30 15 5 sn once uyari veren bi add on vardi hangisiydi adini yazarsaniz sevinirim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 debufflar büyüyor mu ya? x-perl de oluyordu güzeldi baya bunda göremedim o özelliği, bakayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 büyüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bir süre önce bir addon çalışması görmüştüm ama şimdi adını filan unuttum. Addon bir frame oluşturuyor mesela mouse ile bu frame'in üstüne geldiğimizde frame büyüyor ve içerisine yerleştirdiğimiz ActionBarları ya da diğer ıbık zıbıkları kullanabiliyoruz. Böyle bir addon hatırlayan/bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Arenada 'eye' ne zaman cikacak bunun hakkinda uyari veren bi add on bilen var mi plz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Şöyle bişey yaptım iki sorum var. Elk kullanıyorum bufflar için, yan yana iki sıra haline getirmem mümkün mü? Böyle gereksiz yer kaplıyor raidde. İkincisi şu tooltipten nasıl kurtulurum? http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/WoW/gui2.jpg Bu da daily yaparken daha bi sade hali http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/WoW/gui3.jpg Tavsiyelere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fontu değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 o buff bardan kurtul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Buff bar dediğin pally powersa çok lazım bi addon. Hem kendi hem de raiddeki diğer paladinlerin blesslerini takip etmede baya kolaylık sağlıyor. En fazla küçültürüm biraz daha, ama o zaman da fontlar okunmaz hale geliyor. Alternatif bişey de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Tinytip ya da Cowtip kur sonra istersen mouse'a bağla tooltip'i ya da ekranda başka bir noktaya bağla. Birde bişi sorayım. Pitbull 4'te Blizz default unitframe de ve Xperl'de olduğu gibi mesela Malygos 3rd phase de Player unitframe Pet Frame ile yer değiştiriyor mu? Pitbull 3'te değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Standartta değişmiyor özel bir ayarı varmı kurcalamadım çünkü yaptığım düzende petim olarak görünmesi hiçbir sıkıntı vermedi kurcala bulamazsan ticket at büyük ihtimal eklerler sonuçta alpha daha 4 =) (Ticket atacaksan xperlde olduğunu vurgula :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 axedice said: Buff bar dediğin pally powersa çok lazım bi addon. Hem kendi hem de raiddeki diğer paladinlerin blesslerini takip etmede baya kolaylık sağlıyor. En fazla küçültürüm biraz daha, ama o zaman da fontlar okunmaz hale geliyor. Alternatif bişey de bulamadım. yok ya elk den bahsediyorum. bi sevemedim o tarz buff barı ben. boşa yer kaplıyor gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 soyle bisi buldum HUD isimli DK içinmiş özel hoş sade bi arayüz oldu henüz beta addon ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://i40.tinypic.com/2wgur8k.jpg Bu da benim UI, biraz seksapalite ekledim işin içine ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 uff mana sponge musun ya? %35 dodge ne resmen hp abanmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oo, usta konuştu, lol Peki, hemen dodge topliim abi. Çünkü Naxx'ta healerlarımız sürekli OOM oluo. Neyse yeri burası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aaa ayı götü. :D bu arada guzel ui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ayı götü değil de böyle sallanan ayı y neyse Başarılı ui, du bakıyım bundan bakıp bi iki değişiklik yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar