Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

4 henuz beta ama stable değil. blizz barlarının kaybolması lazımdı ilk yuklediginde, mana bar falan da var default olarak. bence sen daha once yukleyip kurcalamıssın, beceremeyip silmissin ve WTF klasorunde config dosyaları kalmıs addonun.

ayarlar biraz karısıktır ama cozunce neyin nerde oldugunu hemen buluyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir süre önce bir addon çalışması görmüştüm ama şimdi adını filan unuttum. Addon bir frame oluşturuyor mesela mouse ile bu frame'in üstüne geldiğimizde frame büyüyor ve içerisine yerleştirdiğimiz ActionBarları ya da diğer ıbık zıbıkları kullanabiliyoruz. Böyle bir addon hatırlayan/bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bişey yaptım iki sorum var. Elk kullanıyorum bufflar için, yan yana iki sıra haline getirmem mümkün mü? Böyle gereksiz yer kaplıyor raidde. İkincisi şu tooltipten nasıl kurtulurum?

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/WoW/gui2.jpg

Bu da daily yaparken daha bi sade hali

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/WoW/gui3.jpg

Tavsiyelere açığım
Sosyal ağlarda paylaş

Standartta değişmiyor özel bir ayarı varmı kurcalamadım çünkü yaptığım düzende petim olarak görünmesi hiçbir sıkıntı vermedi kurcala bulamazsan ticket at büyük ihtimal eklerler sonuçta alpha daha 4 =) (Ticket atacaksan xperlde olduğunu vurgula :p)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Buff bar dediğin pally powersa çok lazım bi addon. Hem kendi hem de raiddeki diğer paladinlerin blesslerini takip etmede baya kolaylık sağlıyor. En fazla küçültürüm biraz daha, ama o zaman da fontlar okunmaz hale geliyor. Alternatif bişey de bulamadım.

yok ya elk den bahsediyorum. bi sevemedim o tarz buff barı ben. boşa yer kaplıyor gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...