Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:
biraz uçuk olucak ama;
hani v'ye basınca mobların üstünde barlar marlar çıkıyo ya. mesela, elite mobların barlarını daha büyük gösteren bi addon vs var mıdır?

Aloft deneyebilirsin. Öyle dediğin gibi büyütüyor mu bilmiyorum ama bir şekilde farklılık eklyebiliyordur sanırım.
Mesaj tarihi:
Droodlar hangi bar addonunu kullaniyor ? Stancelere key bind yapmak ve bir kac ekstra bar aslinda ihtiyacim olan.

Bartender kullanmaya kalksak mesela stanceler arasi gecis yaparken barlar da otomatik yer degistiriyor mu yoksa biz mi ayarlicaz , ayarlicaksak nasil ?

help!
Mesaj tarihi:
ne gerek var abi bar addonuna
tamam cat formdakiler sıgmıyo ama dash ve swipe ı yan bara koyarsan enrage ve survival instinct i de üst bara koyarsın
claw zaten yok barlarda bile
tamam işte mis gibi
Mesaj tarihi:

bende şöle gayet sade bi ui hazırladım kendime. guzel oldu gibi. raidde de gayet rahat ve bilgisayarı kasmıyo ama şole bi sorunum var. ssde de gorebilceğiniz gibi cast ederken targetımın hp barının yanında kırmızı bişey çıkıo. normalde o bnm atacağım healın targetımın hpsini ne kadar doldurcağını gostermesi gerekiyo ama targetım full hpdeyken bole bi goruntu cıkıo ortaya. eger yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
pitbull değil bu ag_unitframe.

aslında tam kaldırmak istiyorda değil. sadece overhealı gostermese cok iyi olur. yoksa adamın hpsini ne kadar doldurcağımı gostermesi guzel bi ozellik.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
ne gerek var abi bar addonuna
tamam cat formdakiler sıgmıyo ama dash ve swipe ı yan bara koyarsan enrage ve survival instinct i de üst bara koyarsın
claw zaten yok barlarda bile
tamam işte mis gibi

peki Formlari f1-f2-f3-f4 gibi tuslara atamak icin ne yapmak gerekiyor ?
Mesaj tarihi:
pitbull icin texture nerden bulabilirim? eskiden bicok addon kullanıyodum farklı texturelar vardı, simdi addon sayısını cok aza indirdim bi kac tane texture silinmis gitmis.
Mesaj tarihi:
moonkinde 3 dot (1-2-3 (bindings)) 2 ana büyü var (4-5)
bi de basında kombatın treant ve starfall atıyorum
tamam onlar clicker da
pvp yapmıyorum öyle OH SHIT buttonum da yok zaten druid olarak
basmalı itemım da yok
ne gerek var o kadar işe
^^
Mesaj tarihi:
bende addonlar giderek memoryden daha fazla yer kaplıo ve şişio, 36mb ile başlıyorum raid ortasında 60mb a çıkıo relog olunca düzelio. ve addonların arasında kullandığı memory artanlar çok komik, mesela titan, outfitter, xperl fln. hadi recount data topluo arada onu resetliorum da diğerlerine noluo?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...