toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 tek yapmam gereken buymus saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hahah abi ben ne biliyim sandımki focus clearfocus macroların varda frame aktif değil vs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Saeros said: biraz uçuk olucak ama; hani v'ye basınca mobların üstünde barlar marlar çıkıyo ya. mesela, elite mobların barlarını daha büyük gösteren bi addon vs var mıdır? Aloft deneyebilirsin. Öyle dediğin gibi büyütüyor mu bilmiyorum ama bir şekilde farklılık eklyebiliyordur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Droodlar hangi bar addonunu kullaniyor ? Stancelere key bind yapmak ve bir kac ekstra bar aslinda ihtiyacim olan. Bartender kullanmaya kalksak mesela stanceler arasi gecis yaparken barlar da otomatik yer degistiriyor mu yoksa biz mi ayarlicaz , ayarlicaksak nasil ? help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Dominos kullanabilirsin. Form değiştirdiğinde hatta catformdayken stealthe geçtiğinde bile barlar değişiyor. Tabi her barı tek tek ayarlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ne gerek var abi bar addonuna tamam cat formdakiler sıgmıyo ama dash ve swipe ı yan bara koyarsan enrage ve survival instinct i de üst bara koyarsın claw zaten yok barlarda bile tamam işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bende şöle gayet sade bi ui hazırladım kendime. guzel oldu gibi. raidde de gayet rahat ve bilgisayarı kasmıyo ama şole bi sorunum var. ssde de gorebilceğiniz gibi cast ederken targetımın hp barının yanında kırmızı bişey çıkıo. normalde o bnm atacağım healın targetımın hpsini ne kadar doldurcağını gostermesi gerekiyo ama targetım full hpdeyken bole bi goruntu cıkıo ortaya. eger yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o lagla alakalı bişey quartzda /quartz latency enabled ın yanındaki tik i kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hayır cast barda ki kırmızılıktan bahsetmiyorum. onu biliorm lagda olduğum zmn castimin ne zmn bittiğini gosteriyo. bahsettiğim şey şu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Over Heal'ı gösteriyor. Normal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 overheal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ha bende diyorum benim priestte niye çıkmıyor o ÇOK İYİYİM ALLAH KAHRETMESİN ONDANMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 peki bunu kapatmanın bi yolu yok mu? onu sormak istiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 pitbull galiba o unitframe. ben kapatmıstım ayarlardan. bi yolu var yani. ama bilmiyorum simdi, oyuna girince bulursam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 visual heal di sanirim o. onu kapatirsan hallolur yada ayarlarinda vardir biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 pitbull değil bu ag_unitframe. aslında tam kaldırmak istiyorda değil. sadece overhealı gostermese cok iyi olur. yoksa adamın hpsini ne kadar doldurcağımı gostermesi guzel bi ozellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 mulgear6 said: ne gerek var abi bar addonuna tamam cat formdakiler sıgmıyo ama dash ve swipe ı yan bara koyarsan enrage ve survival instinct i de üst bara koyarsın claw zaten yok barlarda bile tamam işte mis gibi peki Formlari f1-f2-f3-f4 gibi tuslara atamak icin ne yapmak gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 key bindings'den ayarlayabiliyorsun onu special action button olması lazım (daha komplike bir şey de sormuş olabilirsin tabi eauh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 evet aynen saenin dedigi gibi esc-keybindings (uc repi kasıyorum :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hmph baya fail olmusum meger :) tesekkurler aydinlatma icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 pitbull icin texture nerden bulabilirim? eskiden bicok addon kullanıyodum farklı texturelar vardı, simdi addon sayısını cok aza indirdim bi kac tane texture silinmis gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 mulgear6 said: evet aynen saenin dedigi gibi esc-keybindings (uc repi kasıyorum :P ) clicker kokuyo lan resim asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 moonkinde 3 dot (1-2-3 (bindings)) 2 ana büyü var (4-5) bi de basında kombatın treant ve starfall atıyorum tamam onlar clicker da pvp yapmıyorum öyle OH SHIT buttonum da yok zaten druid olarak basmalı itemım da yok ne gerek var o kadar işe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bende addonlar giderek memoryden daha fazla yer kaplıo ve şişio, 36mb ile başlıyorum raid ortasında 60mb a çıkıo relog olunca düzelio. ve addonların arasında kullandığı memory artanlar çok komik, mesela titan, outfitter, xperl fln. hadi recount data topluo arada onu resetliorum da diğerlerine noluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Cat Form'u MouseWheelUp Dire Bear Formu'u MouseWheelDown :p Incoming Heals seçeneği sanırım o dediğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar