metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: CEDAY, 08 August 2003 04:48 tarihinde demiş ki: bence de cok güzel film deil. fazla sıradan hatta diyebilirim.. bu kadar tartışmaya bile degmezmiş eheh :) aynen ehe[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: blue_demon, 09 August 2003 01:51 tarihinde demiş ki: Saçmalamayın ve izleyin[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! +12500 falan yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 aman allahim bu igrenc filme guzel dediyseniz gidip intahar edin, basta guzel sahneler var birsey saniyorsunuz sonlara dogru siciyor. Hele military trainingi olmayan bir adamin butun askerleri tek tek kesmesi lol zaten. Butun insanlar oluyken bizim grubun gule oynaya alisveris edip yolculuk etmesi mi desem , yani neresinden tutsam elimde kalir , sakin gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eleştirdiğiniz noktaların hepsi oldukça saçma bi kere adam tek başına sadece 1-2 (1'sini sütunun arkasından çıkıp öldürüyo) kişiyi öldürüyo, alışveriş etmelerinde ne buldun hiç anlamış değilim önyargılı bi şekilde gidip filme sonra buraya gelip "iğrenç" yazmayıverin lütfen[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Tam korkutucu bir atmosfer yakalamisken gule oynaya alisveris etmeleri komik geldi bana, etrafta parcalanmis cesetler var insanlar falan olmus bunlar laylaylom hadi piknik yapalim modundalar. Sonucta senin zevkin ayridir benimki ayri ama resident evil cok daha guzeldi. Dedigim gibi baslari guzel gidiyor sonlara dogru cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 iyi de filmin amacı korkutmak veya aksiyon değil ki tam olarak ayrıca bence tam tersi alışveriş yapmaları çok çok güzel bi ayrıntıydı.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 tfc tayfasi olarak gitmistik filme. neyse ki parami onlar ödedi de bu film icin para harcamadim. =) bi konu bu kadar sapabilir.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 çook büyük bir zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. konsept olsun, konu olsun, resident evil'dan farklı bir film de olsa karşılaştırma yapılırsa resident evil elbette kat kat üstün bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yaf benim filmde en uyus oldugum sey, tunelde adamın tam gaz gitmesiydi. "ulamn simdi lastik patlıcak, göricekler" diyodum ki direk patladı. keşke orda gebereydi de hepsi, rahatlasaydık :) o arabada ben olaydım, o herifi vururdum walla.. bir de ortalıkta o kadar araba vardı, mercedesler falan..bunlar gidip külüstüre bindiler ahah bir de bunlar ölseydi de bişi farketmiyo ki filmde.. insan ırkının sonu deil, bişi deil. ne anlamı kaldı ki filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 demin izledim ve bence başında güzel birşeye benzemesine ramen sonradan batırdı sıvadı badan boya falan yaptı ne o öyle ikinci yarıda adam kızların elden gidiceğini anlayınca birden ramboya dönüştü çok dandikti küçük kız adamı geri geri götürür ken kuduz zencinin orad olduğunu nerden biliyordu? ikisininde zamanlaması eşsizdi tıpkı filmin eşsiz bir dandik ikinci yarısı olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ya herkes aynı şeyi diyo, nerde ramboya dönüşüyo herif birisi anlatsın allah için ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 begenenler neyini begendi, onlar sölesin bence :) görsel effect zaten yoktu. senaryo desen, fazla sıradısı zaten deil. action desen, o da yoktu. cok az bir gerilim vardı ama o da yeterli deildi. ayrıca bürsürü mantıksız birtakım olaylar da vardı. hani diyin ki, şu şu nedenlerden dolayı film güzeldi/begendik. biz de eyw diyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ben de beğendim açıkçası filmi. hatta bana göre matrix 2 den daha iyiydi.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 kötü diyenler www.imdb.com gibi bi sitede 7.3 almış bir filme kötü diyorlar. bi açıklayıversinler niye kötüymüş. bi de birisi jim'in ramboluğunu anlatsın, 1 askeri sütunun arkasından çıkıp gafil avlıyor. bu mu ramboluk?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 film kötü deil bence ama ramboluk war,etrafta askerler çığlık çığlığa ölürken soğukkanlılıkla dolaşıo,zıplıo bi askerin üstüne gözlerini oyuyo.yüz ifadelreri o askeerler ölürken rambo gibin,onun dışında iyi arşivlik bir film(karamsar son rocks!):)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 karamsar son mu? abi izlemedin mi filmin sonunu yaw? uzun süredir bu kadar mutlu biten bi film izlememiştim... (öğk!!! :-p) hatta mutlu son olduğunu belirtmek için etrafa güşücükler saçıp zıp zıp zıpladılar bile :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yönetmen dvdler için karamsar son eklemiş,iyimser son dandikliğinden[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 filme yeni bi son eklenecekti son 3 haftadır falan kötümser son ile biten versiyonu yayınlanıyo zannedersem sinemalarda (hala oynuyo mu bilmiom)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bir kere filme iyi diyen kişilerin 16 yaş üstünde olduğunu düşünmüyorum çünkü 16 yaş üstünün tahminimce filmdeki mantıksızlık dandiklik ve saçmalığı görücek kapasteleri olması lazım. [Bu mesaj TheSilver tarafından 17 August 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 film çok kötü değildi çok da iyi değildi... büyük heyecanla gittiğimden hayal kırıklığına uğradım.. biri şu karamsar son olayına açıklama getirip anlatabilir mi acaba benim seyrettiğimde bizimkiler help yazıp sonra kurtuluyorlardı..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: TheSilver, 17 August 2003 23:40 tarihinde demiş ki: bir kere filme iyi diyen kişilerin 16 yaş üstünde olduğunu düşünmüyorum çünkü 16 yaş üstünün tahminimce filmdeki mantıksızlık dandiklik ve saçmalığı görücek kapasteleri olması lazım. [Bu mesaj TheSilver tarafından 17 August 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] 20 yaşındayım hafiften, özgürlük ve kadın için gaza geliyo ve gözünü çıkarıyor herifin. başka en ufak bi ramboluk yok. hangi seyrettiğin filmde saçmalık yok ayrıca ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 silver, sen anlat hangi mantikli filmlerden hoslaniyorsun? ona gore yasini tahmin edelim. eminim cok buyuk ve bilgesin[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 saçma bi yaklaşım bu. isteyen istediği filmi beğenir. kaldı ki bu film çocuk filmi olarak girmedi vizyona. (let's burn!!! :hrr: ) bu arada birileri şu karamsar son olayına açıklık getirirse ben de sevinicem. nedir yani? biraz açar mısınız?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 18 August 2003 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yaa izleyiciler ve sinema eleştirmenleri ..filmin son 30 dakkasına kadar kült film olma yolunda ilerlediği ama son 30 dakkada filmin içine edildiği konusunda birleşince.... yönetmen de filmin sonuna alternatif bi son 30 dk eklemiş.... aslında bunu sonradan çekmemişler yane ilk başta çekmişler ama sonra gişe kaygısı uğruna deiştirmişler...şimdi yeniden ilk başta çekilen karamsar sona döndüler yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 sonuç? bi daha gitmicez zaten sonuçta. izleyen var mı? -ki var- tam olarak ne değişmiş ve bunun film üzerindeki etkisi nedir?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar