Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 var mı böle program ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bi taraftan sosisleri sokayım diğer yandan inek çıkaran makina isterim gibi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 :D evet ya olmalı ama böle bişiler yoksa ellemi uraşcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 uğraşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 denklem versen fonksiyonu cizen bulursun da,fonksiyonu pixel pixel nasıl cizicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya atıyorum programda çizicem o bana onun denklemini yapıcak atıyorum paintte yaprak çizdim o bana onun denklemini vericek olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Absolut said: Bi taraftan sosisleri sokayım diğer yandan inek çıkaran makina isterim gibi olmuş :) ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 abi sorun su denklemi tam cizemessin ki hane eyvalla y=2x+3 u cizersin plot pointler koyupta mesela y= x^2+4 u ele nasil plotla cizcen ki yaklasigini cizersin bilgisayarda hade lan bole bi denklem yok der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 eet denklemin sağlaması gerektiği noktaları vererek doğrusal denklemleri çözen bişey olabilir de, doğrusal olmayan denklemlerde istediğin kadar nokta ver, hep bi denklem aralıkğı olarak vermek zorunda kalır, yani hep sonsuz çözümün olur, ya da senin sonsuz nokta vermen gerekir. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 dataları excel e koy trendline ekle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Trendline'la yaprak cizdim bana formulunu ver olmuyo pek.. Yanniz illustrator gibi programlarda yapilan vektorel cizimler icin boyle bir opsiyon olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hala yok mu bilen ya :( olmadı gugıl yapim istediğim şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bu oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aslında var öyle bişi. numerik analizde geçer ama tam istediğin olmaz. hatta en basidinin gauss interpolasyonu gibi bi ismi olacağdı. ama direkt yapan bi program var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 nedense karışık bişiyde pörtler gibi geliyor bana (yoksa şüphen mi vaar!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 riglous said: Trendline'la yaprak cizdim bana formulunu ver olmuyo pek.. Yanniz illustrator gibi programlarda yapilan vektorel cizimler icin boyle bir opsiyon olabilir.dataları koy dediydim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Rastgele çizeceğin bir fonksiyon için öyle bir şey pek mümkün olamaz. Çizgi, parabol gibi belirli şekiller için yapan programlar olabilir. Olmasa da yapılabilir. Rahan bahsetmiş, sadece belirli noktaları verip yaklaşık bir fonksiyon türetme işlemine de interpolasyon deniyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Interpolation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 cizdigin grafigi, genel, cok kullanilan formullerin grafikleriyle karsilastiricak bisey olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya kalp çizicemde hani bildiğin aşk kalbi lol pftt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 onun polar koordinat sisteminde bi fonksiyonu vardı. adı da cardio bişiler miydi unuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 fonksiyonu çizemezsin öylece zaten derecesizse gözle çıkarırsın, değilse de çizemezsin çizilmiş varsa da kopya kağıdına pixel karele ve ölçerek bul o kadar mühimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Çok pis sallamıyosam y(r)=2cos(2r) gibi bi denklemi olması lazım. Biraz bakınıyom, 1. sınıfta matematik dersinde görmüştük. Bu arada kompleks sayıdan çıkar öyle grafik bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bu mu http://online.redwoods.cc.ca.us/instruct/darnold/calcproj/Sp99/SeanL/cardioidf.htm kalbe benzemiyor gerçi ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 toparlak kalp ama iş görür sanki sivrileni yok mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar