4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Filmi biraz önce izledim. İlk başlarda çok ön yargılı davranmıştım haklıymışım. Filmi hikayesi çok basit alışılmışın dışında konu biraz ters işleniyor normalde ayrılıp sonra birleşme olur bunda birleşip ayrılma var. Filmi kurtaran taraf müzikleri, hani kim izlerse izlesin o müziklerde biraz hüzünlenir. Filmin sonu herkese birşeyler hatırlatmıştır, filmde başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 filmi dün 3. kez izledim aynen ilk izledigim gibi zevkle izledim çok güzel bir film herkese tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Penthesilea said: 6- Yine en vurucu sahnelerden biri kizin ayrildiktan sonra adamin evine gittigi sahne, 4/4'luk oradaki her sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Yarın gidip izliyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 dün kızlan izledik..güzeldi fakat elemanın nasıl bir ruh hastası olduğunu anlayamadım onun cevabıda filmde gizli sanırsam... anlamazdın anlamaaaaazdııın :D asdflkajds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Film için notum 7/10,etkileyici bi filmdi,bu kadar basit bi konudan böyle bi film çıkarmak takdire değer bişey. Ama nedense başroldeki kızla anne gezerken falan hep kötü bişey olucak diye bi beklentim olmuştu,ama kötü bi olay olmadı(ayrılmaları dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Son sahneler hariç olmuş film; sonunda boka sarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=71345474552&oid=101874340005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Cocuk Llama said: o çocuk adamdan olabilir diye bi söylentide var yanlız ki bence öyle çünki bi sahnede -Alper ben... Neyse boşver.. diyo kız hemde kustuğu sahnenin arkasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 teşekkürler filmi izlememiştim ve izlemeyi düşünüodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fakat ıssız adamın annesi ne çok "hah! sen çok yaşa" dedi ya, bir ben mi rahatsız oldum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dvdsi çıkmış..adlım izliciz bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bir film hala sinemalarda oynarken nasıl dvd si çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 sevgililer gününde hediye edilsin para kazandırsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 annem zorla izletti. çok iğrenç bir filmmiş. bu film ile anlamış oldum ki marifet çağan ırmak'ta değilmiş. babam ve oğlum güzeldi. neden? çetin tekindor+hümeyra. ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 herkesin her filmi güzel olucak diye bir şey yok ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yeni izledim, cok kotu bir film bence ki biz ask filmlerini beceririz ask filmi oldugunu son dakikalarinda gosterdi, o sozleri sarfedecek de bi ask yasanmadi ki aralarinda, yok unutamamismis, gerizekali dandalak bir film, hepsi sevismis ayrilmis insanlar, ne be bu bi ismi duzgun, farkli cagrisimlar yapiyor iste; ıssız adam vs ıssız ada(m) edit: son dakikalarinda hayat dersi verildigi, kisacasi "koydugu" yazilmis, ya cook siradan laflar etkilemis insanlari ya adamin okuzlugunden/sapikligindan dolayi bana "komadi" ohh olsun bile dedim ya da ben buralarda iyice ot oldum bu kadar canim sikilmamisti bir filmde lan! falan fistan, reklam ne kadar etkili bir seymiss hayy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 filmi bu zamana kadar izlememekle iyi yapmışım.fazla şişirilmiş bi film bu yahu.sanırım filme gidenler büyük aşklarının hemen üzerine gittiler ki etkilendiler.filmde aşkı göremedim ben.duygusal aşk filmlerini çok seven bir insanım. forgetting sarah marshall bile daha aşk filmiydi bana göre filmi atlaya atlaya izlememe sebeb olan sahne ; ada nın peşinden öyle bi koştuki.hakkaten hoşlanmış bir insan gibi.sora kızı eve attı.kıza hayat kadını muamelesi yaptı lan yuh.bildiğin ırzına geçti.hadi dedim daha tam aşık olmamış olabilir.benim aşk tanımımda öyle manyak fanteziler yok malesef filmi kapattıgım sahne ; ulan be adam.ilk hayvanlık ettin tamam.sora kızın saçını çektin sus ulan falan dedin.nasıl bir aşk bu.hangi aşk.tamam adam ıssız bi adamsın.kabul ediyorum.türünün son örneğisin hakkaten böyle aşk filmi olmaz kısaca.yapmaya calısmıslar.ama olmamış.dialoglar falan hiç sevmedim yani.şarkılar güzel.ama bu filmden dha romantik bi filmde kullanılsaymış keşke.hayatımda bir kere gerçek aşkı yaşadım.oda böyle mal biş değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 gereksiz derecede açık bi film.+18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Aşk Tutulması bu filmden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bliywig said: Cocuk Llama said: o çocuk adamdan olabilir diye bi söylentide var yanlız ki bence öyle çünki bi sahnede -Alper ben... Neyse boşver.. diyo kız hemde kustuğu sahnenin arkasına değil. adam çalıştığı yerdeki adamla konuşurken çocuğun yaşı geçiyor orda. kızda çocuğumun yaşı bu diyor. ordan belli oluyor olnun olmadığı. bende etkilenmedim fazla filmden. dikkatli izlemediğim için olabilir ama adam biraz ali kırca gibi kızın o kdar sinir olup ondan sonra sanki adama acıması ve yardım etmesi inandırıcı gelmedi bana. adam biraz ali kırca gibi. işte filan sakin makin ama geceleri esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Penthesilea said: 1- Eger Istanbul'luysaniz veya benim gibi hayatinizin cok onemli bir bolumu Istanbul'da gectiyse ve yine benim gibi disariya cikmak = Beyoglu'na gitmek seklinde bir insansaniz, film sizin cevrenizde geciyor. Filmdeki caddeler, restoran, magazalar, plakcilar, kitapcilar, hepsi gercek ve hepsi defalarca gordugunuz, gezdiginiz, belki onlara dair anilariniz olan yerler. Yahu filme Atlas sinemasinda gidiyorsunuz, ciktiginizda son sahne gozunuzun onunde direk. Boyle birsey olabilir mi? Bu cidden en onemli artilarindan biri filmin benim gozumdeki. Aynen oyle. Bir de midwest Kanada'da yasiyorsaniz bu film inanilmaz aci gelecektir. Tam 7 aydir yurtdisinda yasiyorum ve mekanlar her zaman gectigim, ugradigim, takildigim mekanlar. Film sayesinde Taksim'i nasil ozledigimi hatirladim ve tek tek o mekanlari dolastim, yasadim, hissettim gozlerimi kapatip. Iple Mayis'i cekmeye basladim hatta Atlas'i dolasmak,bos bos Istiklal'de volta atmak, nevizade'de takilmak, nevizadeden cikinca Kizilkayalardan geceyarisi islak hamburger yemek icin. Ulan burasi iyi guzel de insan ozluyor be... Cagan Irmak'a kufur mu etsem tesekkur mu etsem bilemiyorum. Penthesilea said: Lise'de yatiliydim, sonrasinda sehir disi, ulke disi falan derken kac senedir ailemden uzak yasiyorum ve zamanla bi farklilasiyor insan. Issiz adama mi donuyoruz la. Ben de hemen hemen ayni hissediyorum. Ama gittigin yere de ait oluyorsun bir noktadan sonra.Bu adama aslinda pek benzemiyorum, bana gore fazla relax ve ariza takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Prawler said: Aynen oyle. Bir de midwest Kanada'da yasiyorsaniz bu film inanilmaz aci gelecektir. Tam 7 aydir yurtdisinda yasiyorum ve mekanlar her zaman gectigim, ugradigim, takildigim mekanlar. beni benden aldın gene he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ginaly said: annem zorla izletti. çok iğrenç bir filmmiş. bu film ile anlamış oldum ki marifet çağan ırmak'ta değilmiş. babam ve oğlum güzeldi. neden? çetin tekindor+hümeyra. ya.ehuuhu antalya sokaklarında ıssız bir cinali elinde ıssız adam dvdsi.kafama boyle kazındın dostum bundan gali kurtuluşun yok^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 lanet nefret olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar