bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Hala izleyemedim. Ama michel fugain in le bella historie sini meşhur etmiş türkiyede. Her yerde bu ve ayla dikmen , semiramis pekkan dinleniyor.Güzel şarkılardı =) Leblon cafe de çekilmiş bazı sahneleri.Çok severdim o kafeyi gerçi pek fırsatım olmuyordu gitmeye.Geçen gün gittim doluydu.Nedeniyse filmmiş. İnanılmaz rağbet görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 çokta öyle ahım şahım bi film değil izlenmesede olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Yaprak sarmayla şeftali suyu içilmez ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bu film bu kadar beğeniliyorsa, filmlerden beklentimiz oldukca düşmüş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 BulletRide said: Yaprak sarmayla şeftali suyu içilmez ama ya rezillik o ne mide varsa o karıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Hıncal Uluç filmi aşırı over rated bulduğunu söylemişti http://www.sabah.com.tr/2008/11/23/haber,8A379BCC56EF49BDB327F96CCC1FBC69.html Yazıdaki çoğu iddiası bana doğru gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hıncal uluç kendini kaybetmiş ya ahah spoilerlar olabilr dikkat: hıncal uluç efendi insanları "ya siyah ya beyaz" diye ayıran elitist bir kalemşör olduğundan, herkesin içinde bi jekyll ve hyde bulunduğunu ve filmdeki iki karakterin de günahları ve sevaplarıyla son derece "insancıl" ve "doğal" olduğunu kabul edemiyor. lolitalarla fingirdeşen yaşlı başlı bi adamdan aşka ve cinselliğe dair daha açık görüşlü bi tutum beklerdim doğrusu, şaşırttı beni yani =) kaldı ki, filmin "aşk filmi" olmak gibi bi iddiası yok, filmin adı ıssız adam ve ıssızlığı seçen bi adamı anlatıyo. kadının bu adamın ardından ağlaması son derece normal, çünkü yaşadıkları şey tamamen hayal ürünü veya kandırmaca değil. öyle olsa eleman ilk geceden istediğini elde eder, sonra one night stand hesabı çeker giderdi. bu filme ağlayanları aşağılaması, aslında aşkı anlamadığının da göstergesi. çünkü aşk "bu adam iyidir-kötüdür" diye seçmez, bilinçli tercihler yapmaz. kiminle aşk yaşayacağını seçemezsin, ne zaman biteceğini de seçemezsin..o yüzden doğal olarak oturur ağlarsın. bu kadar insan filme gidip kendinden bişeyler bulabilmiş, hıncal uluç bulamadıysa ya insanüstü, ya da insanaltı bi varlık olsa gerek =) adamın yaptığı tercih, adayla fahişeler arasında bi tercih değil. hayatını birisiyle paylaşmakla paylaşmamak arasında bi tercih. kendi annesiyle bile aynı evde yaşamaya dayanamayan bi adam, elbette bir kadını hayat boyu eşi olarak kabul etmekte zorlanıyo. zaten sonra pişman da oluyo, film de zaten adamın tercihinin ne kadar yanlış olduğunu bangır bangır söylüyo. kısacası, hıncal uluç bana aşktan bahsetmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bence hıncal uluç'a çok dokunmuş film, ondan ağır girişmiş. kendisi de alper'in karakterine sahip herhalde ki böyle detaya inebiliyor sdf. bir filmi senaryonun derinine bile inmeden sadece baş karakterlerinin yüzeysel çözümlemesini yapıp da yargılamak da kendisinin ne kadar "işbilir" olduğunu ele veriyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hıncal uluçun yazılarını bir paragraftan fazla okuyamıyorum ya çok bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Çok güzel bi film olmuş..Emeği geçenlere helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kızarkadaşımın zoruyla gittim.biliodum güzel olmadığını yani türk filmi ne kadar güzel olabilir ki (son dönem filmler). hele bi de aşk meşk konusu varsa. mümkün değil yani. hayır o kız sözde başrol abi ne kadar kötü oynayabilirsin ya ne kadar yani hiç sarmadı film. zevk meselesi illaki ama ben nefret ettim. filmin en sevdiğim yanı kız bi sahnede kahve yapıyor, o suyu kaynattığı alete hasta oldum. komple cam fln hoşuma gitti. alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 asıl olayın pek ilginç bir yönü olmasa da, güzel film olmuş. bu filmi ingilizceye çevir avrupa'da oynat, yine aynı etkiyi yaratır yani. işlenişi iyi. başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bence ortalamanın birazcık üstünde bir filmdi. Kız arkadaşım ağladı son sahnelerde Ama hakkaten "overrated" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 @sir Sana katılıyorum güzel yazmışsın arkadaşım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 son sahneler güzel olmuş, onun dışında güzel anlatılmış sıradan bir film bazı sahneler filmin yapaylığını arttırmış toka olayı öle pek bişey ifade ettirmedi uzay-zaman çizgisini epey bir bükmüşler sinema önündeki sahne için kek olayı superdi; "çok güzel olmadı ama oturup hep beraber afiyetle yedik", epey kapak bişeydi, soğukta uyuduğunu sanıyorsun ama aslında ölüsün işte orjinali neyse sağlam lafmış yalnız bir an dağda arkadaşınız donuyor karınla sevişmesine izin verir misin geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 adamın saçlar çok iyi ya direk yıka ve çık hiç mi bozulmaz, hiç mi şekil verme ihtiyacı duyulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Beklenti meselesi bir film,son sahnelerinde böle bir hüzün duygusu veriyor ve hayatın gerçeği tokatını çarpıp bitiriyor. Bu arada o su ısıttığı alet hakikaten çok tatlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v784/60/40/577378690/n577378690_1262896_2405.jpg birde şu var http://photos-h.ll.facebook.com/photos-ll-snc1/v1212/75/38/532039097/n532039097_1014719_2680.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ahahah ilk resim iyimiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 arkadaş görmüş taksim'de t-shirtlerini de basmışlar işsiz adam'ın sfdas alacam istanbul'a geldiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sevgilinizle gidilmesi gereken bir film :) Su sıra piyasada bir cok türk filmi var destere gibi dandik ama bu onların arasından yeterince iyi bir skeilde sıyrılıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bu filme sevgili ile gidilmez.. nerden çıkardın sen sevgili ile gidilir olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 her filme sevgili ile gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bugün anladık ki filmin ikinci yarısı defalarca izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar